Følelsesmessig uendelighet: 7 Største ledetråder for å identifisere umodne mennesker

Emosjonell umodenhet har ingen tidslinje. Hvis du bor med noen følelsesmessig umodne, vokser den opp, fordi du ikke kan fortsette å gjøre det.

De fleste tror at modenhet handler om alder. I virkeligheten ligger et sant mål på hvor moden noen er i deres følelsesmessige modenhet. Følelsesmessig umodenhet er når du har følelser av et barn, eller mangelen på det. Hvis du tror at du vil forandre noen som er følelsesmessig umodne, tenk igjen.

Syv tegn på følelsesmessig umodenhet i din kompis

Emosjonell umodenhet er ikke en vane du bryter noen av. Det er manglende evne til å vokse opp og se andres perspektiv. Selv om resultatet av mange forskjellige ting, som modellering, individets personlighet, eller noen ganger traumer eller uaktsomhet i fortiden, alle vokser i sitt eget tempo, og noen mennesker bare aldri modnes, periode.

Disse syv tegnene på følelsesmessig umodenhet lar deg vite hva deres avtale er.

# 1 De tar aldri ansvar for alt de gjør. Noen følelsesmessig umodne har en manglende evne til å se seg selv som ansvarlig for alt de gjør eller noe i livet deres. Alt som går galt, er på grunn av noen andre. Alt de ikke har er fordi noen tok det fra dem.

De kan bare ikke se hvordan deres handlinger er årsaken til noe dårlig i livet deres. Deres feil alle stammer fra noen andre. Alle forsøker forsiktig å holde dem tilbake og holde fra dem hva de vil. [Les: 22 hemmelige tegn på at du daterer en egomanisk]

# 2 De mangler empati. Noen med følelsesmessig umodenhet er ute av stand til å sette seg i andres sko. Det betyr ikke bare at de ikke kan føle seg dårlige for folket i livet, det betyr at de ikke føler seg lei for fattige mennesker i andre land, de bruker stereotyper for å definere folk og hvorfor de lever i dårlige forhold, og de føler seg vanligvis ikke noen gang forpliktet til å gi noen en pause, periode.

De kan ikke føle seg for noen andre enn seg selv, og de bryr seg ikke om hvordan noen føler seg med mindre det berører eller skruer med sin verden. [Les: 7 grunner til at empati er viktig i et forhold]

# 3 De la folk ned for å få seg til å føle seg kraftig og sterk. Noen som ikke er følelsesmessig modne, er vanligvis ikke veldig sikre på seg selv. De får seg til å føle seg kraftig ved å kutte andre mennesker ned og få andre til å føle seg mindre enn.

Jo verre som noen andre føler, jo bedre føles en følelsesmessig umoden person. De bruker intimidering, navneskalling og hva som helst annet dårlig oppførsel de kan, for å vinne et argument eller å sette noen i en dårlig stilling slik at de føler seg overlegen. [Les: 16 tegn på at en narcissist bruker og misbruker deg]

# 4 De nekter å lytte til andres oppfatning. Går rett sammen med empati temaet, noen som ikke er følelsesmessig modne, vil ikke høre hva andre mennesker tenker eller må si. Ikke prøv å overbevise dem om at de har feil, eller at deres mening kanskje ikke er riktig. De vil ikke hule, og de vil heller ikke høre.

Å argumentere for noen som ikke har modenhet til å se ting fra et annet synspunkt, er helt meningsløst. Det får deg ingen steder. I likhet med galskap, prøver å forandre seg, er det enstemmig å slå hodet mot veggen. [Les: 16 klare tegn du er i et narcissistisk forhold]

# 5 Det de vil ha, kommer først, som en toårig. Hvis du ikke erkjenner til en følelsesmessig umoden person, har de ikke noe problem å kaste en hissy passform. Det kan ikke være å kaste kroppen sin på bakken eller stampe føttene * eller det kan *, men resultatet er det samme.

Når du ikke gir inn til noen følelsesmessig umodne, er alt du er igjen med, noe som betyr noe som betyr noe og dårlig følelse. Det de vil ha er hva de får. Hvis de ikke får det, vil du til slutt ende opp med å gi deg bare for å gjøre humøret tantrumstopp.

# 6 De har en manglende evne til å gå på kompromiss. Å være i et forhold med en følelsesmessig usikker kompis, gir deg aldri det du vil ha. Du gir alltid inn og gir opp. De har ikke kapasitet til å gå på kompromiss.

Det ville bety at hvis de ikke får akkurat det de vil, vil de ikke stå for det. Kompromiss er noe store barn lærer. Emosjonell umodenhet er tavlerbrettet som fortsetter å vinne eller gi opp.

De vil ikke akseptere tap eller tap. Så vær forberedt på å ofre og gi inn. Det er ikke slik at du møter deg halvveis eller til og med en tiendedel av veien. Det er min vei eller motorveien, baby. [Les: Kompromiss i relasjoner - 12 tips for å gi uten å miste]

# 7 De bryr seg ikke om dine følelser hvis det kommer i veien for deres. Følelsesmessig umodne mennesker bryr seg ikke om hvordan du føler eller hva du vil. Du er bare et middel til deres slutt. De manipulerer deg på en måte de kan, fordi den eneste personen som finnes i hodet, er seg selv. De kommer ikke til å gi en dritt hvis du er i tårer.

Faktisk irriterer og følelser dine følelser og resonnement med dem. De bryr seg ikke om hva du vil, så slutte å tenke at du bare mangler kommunikasjon. Du kommuniserer helt fint. De nekter å lytte fordi de ikke bryr seg. [Les: Emosjonell manipulasjon og 14 måter folk søl med hjernen din]

Emosjonell umodenhet hos voksne som ennå ikke har forstått at verden ikke dreier seg om dem, betyr ikke at det bare er et spørsmål om tid før kompisen din vokser opp, tenk igjen.

Ikke alle vokser opp. Det er ikke en nødvendig. Så lenge du spiser inn i det og ikke tvinge dem til å forandre sine umodne måter, vil de bruke din vennlighet til deres fordel for å få det de ønsker.

[Les: De 14 forteller tegnene er det på tide å gi opp et forhold]

Neste gang din kompis bestemmer seg for å holde pusten til de får det de ønsker og fungerer som en to år gammel, behandler dem som sådan og ignorerer det. Belønning av dårlig oppførsel i alle aldre opprettholder det bare. Nip den følelsesmessige umodenhet i knoppen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar