Emosjonell tilkobling: 15 grunner og tegn hvorfor det er så viktig

Av alle de forskjellige måtene du kan føle deg knyttet til noen, er en følelsesmessig forbindelse langt den mest avgjørende å ha. Her er hvorfor.

Du kan tenke jeg er gal ved å påpeke noe så opplagt. Selvfølgelig er en følelsesmessig forbindelse viktig. Det skal være tydelig! Men du ville bli overrasket over hvor mange mennesker egentlig ikke har en følelsesmessig forbindelse mot deres betydelige andre.

De tror kanskje de gjør, men de gjør det ikke. Sannheten er at de forvirrer fysisk tiltrekning med følelsesmessig tiltrekning, og da blir de overrasket når deres forhold mangler forbindelsen. Du trenger følelsesmessig tiltrekning for å være sterk med noen hvis du noen gang håper å ha et vellykket forhold til dem.

Gutter tar lengre tid å føle en følelsesmessig forbindelse

Så mye som vi ønsker å tro at menn kan koble på et følelsesmessig nivå like enkelt som oss damer, er det bare ikke sant. Gutter tar litt mer tid til å bygge den dype forbindelsen. De trenger mer tid for å vurdere om du er noen de kan se seg selv på lang sikt.

Dette er også grunnen til at det kan ta gutta litt lengre tid enn å begå enn jenter. Hvis jenter liker noen og føler en forbindelse, så er vi klare til å være eksklusive. Gutter trenger mer tid til å finne ut det. Og så lenge de ikke har forpliktelser, vil det skje hvis de føler seg følelsesmessig knyttet til deg. [Les: Hvordan vite om du virkelig er forelsket]

Emosjonell tilkobling - hvorfor følelsesmessig tiltrekning er den viktigste typen

Ja, fysisk tiltrekning er veldig viktig i et forhold, men ikke engang nær så viktig som emosjonell tiltrekning. Denne typen attraksjon er enda viktigere enn å være kompatibel. Du kan ha alt til felles med noen, men har ingen følelsesmessig forbindelse.

Uten det er forholdet ditt bundet til å mislykkes. Det kan høres hardt, men det er også sant. Hvis du vil vite hva som gjør deg følelsesmessig knyttet til noen, og hvorfor det er viktig for et sunt, langsiktig forhold, er alt du trenger å vite.

Tegn på en ekte følelsesmessig forbindelse

Først må du vite hvilken følelsesmessig tiltrekning det er. Du tror kanskje du har funnet ut det, men her er noen tegn på følelsesmessig tiltrekning du må ha for et sunt, arbeidsforhold.

# 1 En følelse av å bli forstått / forstå dem. Hvis du har en klar følelse av hvem de er, og du forstår dem når de føler seg triste eller glade for ting, er det en følelsesmessig forbindelse. Du må også føle deg som om de forstår deg og hvordan du føler deg. [Les: Emosjonell juks og 10 dårlige ting det kan gjøre for deg]

# 2 Du kan enkelt snakke om viktige emner. Noen ting er veldig ubehagelige for par å snakke om de ikke har emosjonell tiltrekning. Hvis du føler at det er lett å snakke om de vanskelige tingene med partneren din, er det emosjonell tiltrekning. Du er følelsesmessig knyttet til dem.

# 3 Du vil høre deres meninger om kontroversielle saker. Når du er nysgjerrig på hva de tenker på bestemte emner, og du ønsker å vite hvordan de føler om dem, er det emosjonell tiltrekning.

# 4 Du beundrer deres intelligens. Dette er et tydeligere tegn på en ekte forbindelse. Men vær ikke lurt å tenke at du er koblet på denne måten bare fordi du finner deres intelligens for å være sexy. Det er ikke akkurat det samme. [Les: I kjærlighet med to personer? Hvordan gjøre opp med deg]

# 5 Du er mer tiltrukket av deres personlighet enn deres utseende. De to har imidlertid en tendens til å stole på hverandre. Hvis du er veldig følelsesmessig tiltrukket av noen, tror du automatisk at de er fysisk attraktive. Det er bare hvordan psykologi fungerer. Men hvis du virkelig elsker sinnet deres mer enn deres kropp eller utseende, er det emosjonell tiltrekning.

# 6 Det er lett å høre på dem snakke. Å være følelsesmessig knyttet til noen betyr at det er enkelt for deg å lytte og snakke med dem, bare fordi du bryr deg så mye om hva de har å si. Du kan komme inn på temaer og du liker å lytte til hva de har å si. Det er gøy for deg.

# 7 Du føler at de lytter til deg også. Det går begge veier. Hvis du føler deg som om de finner lette og glede å høre på deg, snakker du om og om ting, er den emosjonelle attraksjonen gjensidig. [Les: Emosjonell tilkobling - 8 små måter å bygge lykkelig på etterpå]

Hvorfor følelsesmessig forbindelse er det viktigste aspektet av kjærlighet

Nå som du er klar over hva virkelig følelsesmessig forbindelse er, bør du vite hvorfor det regnes som mye viktigere enn noe annet aspekt av forholdet ditt.

# 1 Ser uttoner. Du har hørt denne gangen igjen, men mange av oss faller fortsatt for de nydelige de over folket, vi ville være vei mer tiltrukket av følelsesmessig. Du må bli forelsket i noen følelsesmessig og ikke bare fysisk, fordi de fysiske egenskapene ikke kommer til å forbli så flotte for alltid.

# 2 Du må kunne snakke om de viktige tingene. Hvis du ikke har den følelsesmessige tilkoblingen, vil du aldri kunne snakke om ting som er nødvendige for et forhold til arbeid.Du vil aldri kunne forstå dem eller hvor de kommer fra for å finne en løsning på problemer. [Les: Emosjonell intimitet eller seksuell intimitet - kyllingen eller egget]

# 3 Du må leve med andres sinn for alltid. Ofte endres mange ting om en person, selv om de er i et forhold til noen. Å ha en sterk følelsesmessig forbindelse er viktig fordi du må leve med sinnet for alltid. Hvis du ikke er tilkoblet følelsesmessig, kan forholdet falle fra hverandre når de to vokser og endres.

# 4 Det bidrar til å fremme en dypere kjærlighet. Du kan ikke ha ekte kjærlighet basert på ser alene. At "kjærlighet ved første blikk" bare er ikke ekte, og det kan ikke skje. Du kan bryr seg om noen og være bekymret for deres velvære, men uten en følelsesmessig forbindelse, kan du ikke ha en dyp, meningsfull kjærlighet.

# 5 Det holder lidenskapen levende selv mens ønsket lyder. Passion er avgjørende for å gjøre forholdet sist. Etter at ønsket om å bli naken med noen blekner, må du ha noe annet på plass for å holde den lidenskapelige siden av forholdet relevant. Og følelsesmessig tiltrekning er den tingen. [Les: Utilgjengelig for kjærlighet? Tegn på følelsesmessig deprivasjonsforstyrrelse]

# 6 Det gjør at du vil løse problemer i stedet for å bare skyve dem under teppet. Når du har en følelsesmessig forbindelse med noen, vil du ikke gå bort uten å sørge for at de er fornøyd og tilfreds med situasjonen. Det betyr at dine argumenter ikke bare blir feid under teppet. Du vil ønske å sortere dem ut, og det kan bidra til å redde et forhold.

# 7 Det øker kommunikasjonen. Akkurat som jeg nevnte ovenfor, vil ha en følelsesmessig forbindelse med noen få deg til å snakke med dem og diskutere problemer, og egentlig, omtrent alt. Det betyr at du vil finne det lettere å kommunisere, og vi vet alle hvor viktig kommunikasjon er for et sunt forhold.

# 8 Det gjør at du føler at du er en del av noe. Hvis alt du noen gang har følt for noen, var fysisk tiltrekning, ville du ikke føle at du er en del av et forhold. Du vil bare føle at du hadde noen til å hekte med. Følelsesmessig tiltrekning er viktig for å skape den følelsen av å være en del av noe større. Det gjør at du føler at du er en del av din betydelige andres lag.

[Les: 18 Følelser du ikke burde føle i et sunt forhold]

Jeg tror vi alle ønsker at vi hadde like mye følelsesmessig tiltrekning for noen når vi har en overveldende mengde fysisk attraksjon for dem. Men når du kommer til å skyve, trenger du den følelsesmessige forbindelsen enda mer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar