Emosjonell tilkobling: 8 Små måter å bygge en lykkelig til etterpå

Å ha en følelsesmessig forbindelse med partneren din bygger intimitet og binder deg som et par. Disse åtte enkle måtene utvikler det intime bindet du ønsker.

Nye relasjoner lar hodet spinne av flere grunner enn en. Faktisk fører spenningen til ny kjærlighet til mange motstridende følelser. Sommerfugler i magen, nerver, flørtende tekster og følelsen av at den fantastiske følelsen som din følelsesmessige forbindelse sakte vokser til noe mer. Nye relasjoner, har jeg rett?

Motsatser kan trekke seg med ingenting til felles, men en følelsesmessig forbindelse er fortsatt et absolutt must når det gjelder å holde brannen i live i ditt forhold. Så hvorfor har en følelsesmessig forbindelse så viktig? Sikker, å være latterlig tiltrukket av din forelskelse, gjør ikke vondt heller, men ser ut til å falme. En følelsesmessig forbindelse? Det stikker rundt.

Enten du er i et nytt forhold eller gjenoppretter en du har vært i årevis, ser vi på åtte måter å skape en følelsesmessig forbindelse med partneren din. [Les: Hvordan ha et langsiktig forhold som varer]

Dos og don'ts for å skape en følelsesmessig forbindelse

Når det gjelder å skape et bånd med din nye kjærlighet, er det definitivt noen retningslinjer for å leve av. Hvis du prøver å skape en følelsesmessig tilkobling i et nytt forhold, er det noen doser og ikke det du kanskje vil vurdere.

# 1 Bond over interesser og erfaringer. Lettere sagt enn gjort, ikke sant? Dette kan ikke være et problem for par som begge liker å trene, spille videospill, se på sport og lage mat sammen.

Men hva med resten? Hvis du og din kompis er virkelig motsetninger, prøv å binde seg over noe nytt sammen. * Tenk: vin / malerier netter, reiser sammen, strikkhopping, rømningsrom eller mager dipping! * Ikke bare vil denne erfaringen med å dele noe nytt sammen skape morsomme minner, men det knytter deg også følelsesmessig. [Les: Par bucket liste: 20 ting hvert par må gjøre]

Tror ikke på oss? Foreningen for psykologisk vitenskap studerte 23 kvinnelige studenter som ble bedt om å prøve sjokolade. Først med en partner og andre gang alene. Funnene ble avslørt da jentene var parvis, rapporterte de å nyte sjokoladen mer enn da de var chomping down solo.

# 2 Ikke vær grunne. Det er lett å føle at du har kjemi med noen som du er fysisk tiltrukket av. Når det er sagt, ikke være altfor grunne med partneren din. Ja, de ser bra ut, men det gir ikke et varig forhold. Gå utover overflaten og bli kjent med din nye partner dypt ned. Dette hjelper deg å bygge en følelsesmessig forbindelse til hvem de er, ikke hva de ser ut.

# 3 Har sex! Vi trenger egentlig ikke å gi deg en liste over hvorfor sex er kjempebra for forholdet ditt, men vi kommer til allikevel. Å ha sex er en stressavlastning, det er morsomt, det frigjør følelsesgodt endorfiner, det senker blodtrykket, forbrenner kalorier, og for ikke å nevne ... sex er en fantastisk måte å skape en følelsesmessig forbindelse på.

Dette er på grunn av det som snakket om super-rusmiddel, oksytocin! Dette lille hormonet frigjør fra hjernen og skaper et band av kjærlighet og tillit mellom partnere. Interessant, Dr. Daniel Amen foreslår i sin bok at denne limbiske, følelsesmessige bindingen er en del av grunnen til at venner med fordeler aldri virker. Obligasjonen har allerede begynt! [Les: Hvor viktig er sex i et forhold: Sannheten avslørt]

# 4 Ikke ta uten å gi. Vi har alle hatt en venn eller partner som bare ringer deg opp, slik at de kan snakke om seg selv, deres liv og deres problemer. To timer senere henger du opp telefonen og innser at du knapt har sagt et ord! Det er utmattende. Leksjonen? Du vil at partneren din skal føle deg opphevet av deg. Dette skaper en følelsesmessig forbindelse, og de ser deg som en som gir, ikke drenerer. [Les: 12 tegn på at du er egoistisk i forholdet ditt]

# 5 Del i åndelighet. Psykologi I dag foreslår å legge til åndelighet i forholdet ditt, skaper et ekstra lag av kjærlighet, vennlighet og respekt. Enten du har din egen religion eller ikke, gir et form for åndelighet du er komfortabel med, legger til et helt nytt nivå av følelsesmessig binding i forholdet ditt.

Leser Bibelen sammen og bruker sine prinsipper om ekteskap, bønn sammen, spør hverandre hva du mener er svarene på livets største spørsmål * hva skjer når du dør, hvordan kom vi hit, etc. * og hengive seg i naturens åndelighet og store severdigheter skaper en himmelsk emosjonell tilkobling.

# 6 Ikke bekjempe skitten. Det er en overraskende vanlig reaksjon på en kamp med hensikt å skyve din partner bort når du kjemper. Følelsesmessig koble fra som en form for straff til partneren din er ikke bare usunn, det faller under kategorien "kjemper skitne".

Navnskalling, lavt slag og fysiske reaksjoner kan være dødelig for et velværeforhold. Unngå å tarnishing din følelsesmessige forbindelse ved å holde kommunikasjonslinjene åpne. [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold og vokser nærmere]

# 7 Snakk, snakk, snakk! Bonding over aktiviteter og felles interesser er en god start, men den sterkeste følelsesmessige forbindelsen er bygget ved å bli kjent med partneren din og snakke med hverandre hver dag.Enten du snakker om dine favorittminner, personlige meninger eller hvilken smak av chip du virkelig kan gå for riktig om nå, snakker du regelmessig for et sterkt bånd på et intellektuelt og følelsesmessig nivå. [Les: 25 emner å snakke om i et helt godt forhold]

# 8 Vis din kjærlighet. Det enkle svaret? Folk liker å være likte. En måte å knytte sammen med noen er ved å få dem til å føle seg elsket, spesiell, og ikke minst S-P-O-I-L-E-D. Og vi mener ikke med dollarregninger. Overveldende oppmerksomhet på din forelskelse og vise dem du tror de er en i en million, kommer til å gjøre hele forskjellen i å skape en følelsesmessig forbindelse med din spesielle person. [Les: 15 grunner til at par kjeder seg hverandre over tid]

Noen eksempler på å vise din kjærlighet på små måter til partneren din er:

- Feire hverandres suksesser - Spør om partneren din hver dag * "Hvordan var dagen din?" "Hva har du til?" * - Skriv regelmessig hverandre - La partneren din vite når du tenker på dem hele dagen - Lag i vitser sammen - Å uttrykke din attraksjon for din partner - Viser tilgivelse

[Les: Emosjonell intimitet eller seksuell intimitet: Kylling eller egget?]

Å skape en følelsesmessig forbindelse med din forelskelse eller partner bør ikke være vanskelig. Vi håper med disse tipsene og triksene, vil du være et skritt nærmere å bygge en følelsesmessig forbindelse med din honningbunny.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar