18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke merke

Du kan ha en følelsesmessig affære og vet ikke engang det. Bruk disse følelsesmessige affære tegnene for å finne ut om du er mer enn venner med en venn.

Disse dager, så nært som to elskere kan være, kan de ikke alltid være ved hverandres side hele tiden.

Annet enn helgen, tilbringer de fleste elskere en stor del av dagen bort fra hverandre.

Og som mennesker har vi et behov for å føle oss elskede og verdsatt hvor vi enn er.

Sannsynligvis kan de gode tider du deler med dine venner og kolleger være en av de største grunnene til at du nyter din arbeidsplass.

[Les: 15 grunner til at du kjeder deg om ditt eget forhold]

Faller inn i en følelsesmessig affære

Når tiden går forbi, selv om du har din egen elsker, kan du begynne å likne en andres selskap også.

I begynnelsen kan det begynne som noen å ha en samtale med når du kjeder deg, og partneren din er ikke rundt for å snakke med deg.

Og så blir personen til noen du liker å snakke med.

Og før du vet det, blir denne personen en ganske viktig del av livet ditt.

[Les: Er casual flørting med noen andre juks?]

Legg til motsatt kjønn og fremmed-til-din-partner i ligningen, og du har en god sjanse til en følelsesmessig affære.

Tegn på en følelsesmessig affære

En følelsesmessig affære er spennende. Du får oppleve samme fladder av hjertet som du føler deg forelsket, men i dette tilfellet er din partner ikke rundt. Det er bare ufarlig flørting, ikke sant?

Skadelig flørting er bra. Det er gøy, det er sexy og får deg til å føle deg tryggere om deg selv og dine konversasjonsevner. Men er din harmløse flørting med en kollega på arbeidsplassen din til en følelsesmessig affære uten at du skjønner det?

Du kan bare være mer avhengig av din * venn * enn du tror! [Les: Tegn både dere er allerede mer enn bare venner]

18 følelsesmessige affære tegn for å dømme ditt hemmelige forhold bedre

Så kan du være fusk på partneren din følelsesmessig uten å innse det? De fleste av oss er, og vi vet det ikke.

Bruk disse 18 følelsesmessige affære tegnene for å finne ut om du har en. Og når du får det svaret, spør deg selv det store spørsmålet du må til slutt møte en dag, hva skal du gjøre nå? [Les: 10 tips for å dele et platonisk forhold med din venn]

# 1 Din oppførsel. Du er veldig vennlig med denne gode vennen din. Men ubevisst, begge holder deg litt avstand fra hverandre når kjæresten din er rundt. Det er mer klosset og formalitet i samtalene dine når kjæresten din er ved siden av deg.

# 2 Spenning. Du føler deg veldig spent på å dele noen nye tanker eller ideer med denne vennen, det være seg din anmeldelse av en film du nettopp så på eller sladder om en annen kollega eller klassekamerat.

# 3 Du må snakke. Føler du deg ufullstendig eller føler at noe mangler når du ikke snakker med vennen din i noen dager? Selv når du er på ferie, går tankene dine og gjør at du lurer på hva vennen din er opptatt av?

# 4 Du deler hemmelighetene dine. Deler du dine innerste hemmeligheter med denne vennen? Du kan dele hemmeligheter som selv partneren din ikke vet om. Det gjør at du føler deg god til å dele slike intime detaljer med din venn. Noen ganger kan ideen om å dele en ny hemmelighet til og med opphisse deg eller få deg til å føle deg mer koblet til hverandre.

# 5 Du vil ha deres oppmerksomhet. Du blir irritert hvis du ringer din venn opp sent en natt og innser at de er opptatt på en annen samtale med noen andre. Du føler deg selv sjalu hvis de daterer noen andre, eller snakker høyt om noen andre til deg. Du er ikke dating hverandre, men dere begge liker å få hverandres oppmerksomhet.

# 6 Det er en avhengighet. Du er avhengig av denne vennen. Begge føler deg veldig glad for å møte hverandre etter en langhelg. Og du føler at du har gått glipp av gleden, hvis du ikke kommer til å tilbringe litt tid å snakke med denne vennen. [Les: Hva skal du gjøre når du begynner å smake på noen andre?]

# 7 Du er lett oppvokst. Blir du lett vekket når du har en samtale om sex med denne vennen? Hvis du har det bra å snakke om dine egne intime seksuelle detaljer med vennen din, og det på en eller annen måte vekker deg, er det definitivt en følelsesmessig affære i luften.

# 8 Seksuell spenning. Det er mye seksuell spenning i luften. Selv når dere begge sitter nær hverandre, kan dere tydelig forstå alle deler av kroppen som berører hverandre.

# 9 Du flirter naturlig. Begge dere skjønner ikke alltid det, men det er mange flørtende samtaler i luften når dere begge deler et øyeblikk med hverandre, og det er ingen rundt. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 10 Du vil gjøre et inntrykk. Du finner alltid deg selv kle deg bedre når du må møte denne vennen. Du kan ikke bevisst innse det, men du prøver alltid å se ditt beste når du tilbringer tid med din venn.

# 11 komplimenter. Hvis du deler en følelsesmessig affære med en venn, er store muligheter, du tar sine komplimenter ganske seriøst. Hvis vennen din forteller deg at du ser finere ut med håret ditt på en bestemt måte eller at det ser ut som vakkert på deg, gjør det bare dagen din!

# 12 Du har funnet din hemmelige soulmate. Denne vennen din forstår deg bedre enn noen andre i hele verden. Og du respekterer vennens råd mer enn du bryr deg om din egen partner.

# 13 Du gjør ofre. Du vil være villig til å ofre noe bare for å gjøre mer tid for din venn. Du kan bli oppe hele natten for bare å snakke med vennen din etter at du har sovnet. Eller du kan forlate stedet og hodet til å jobbe en time tidlig, slik at du kan bruke mer tid med din venn. Du skjønner ikke det, men du legger ditt liv, kjærlighet og din karriere til side for bare å tilbringe tid med denne vennen. [Les: Forstå tankene dine - Å jukse eller ikke å jukse?]

# 14 Sammen tid. Du bruker mer tid til å snakke med denne vennen din enn du tilbringer tid med din egen partner. Og selv om partneren din prøver å kommunisere med deg, skyver du ubevisst dem bort fordi du foretrekker å ha intellektuelle samtaler bare med din venn.

# 15 Fantasier. Din venn popper inn i dine seksuelle fantasier hele tiden. Du kan ha sex med din egen partner, men på en eller annen måte kan du ikke slutte å tenke på hvor fantastisk det ville være å elske din venn.

# 16 Downplaying. Når du snakker om denne vennen med din partner, snakker du om denne vennen som om de ikke er viktige i det hele tatt. Du prøver ikke å snakke om denne personen med partneren din eller du skildrer din venn som noen ubetydelig i livet ditt.

I tillegg gjør du et bevisst forsøk på å redusere vennens rolle i livet ditt, og du prøver hardt ikke å hente opp personens navn mens du er i samtalen med partneren din. [Les: 10 måter å motstå fristelser i kjærlighet]

# 17 Et hemmelig ønske. Selv om du er i et langsiktig forhold til partneren din, spiser du mye tid i hemmelighet og lurer på hvordan livet ditt kunne vært hvis du og din venn hadde møtt tidligere før du begynte å danse din partner.

# 18 Snakk om partnere. Din venn og du unngår å snakke om hverandres partnere for mye. Og selv om en av dere snakker om dine egne elskere, er det bare noen få minutter før samtalen kommer tilbake til hvor hyggelige dere begge snakker med hverandre og har hverandre som gode venner.

Det er en subtil måte å berolige hverandre på, selv om dere begge er forelsket i andre mennesker, er det fortsatt noe magisk om ditt følelsesmessige forhold. [Les: Hvordan falle ut av kjærlighet når du ikke ser noen fremtid]

Opplever du en følelsesmessig affære?

Emosjonelle saker er ekstremt vanlige. Og nesten alle av oss har vært på randen for å komme inn i en uten å innse det!

Så hvis du har brukt disse følelsesmessige affære tegnene og ser at du opplever nesten alle, er det på tide å gi det en alvorlig tanke, for det er like morsomt som de kan virke nå, det ødelegger bare alt annet rundt deg. [Les: Hvordan avslutte en affære og kom helt over det]

Hvis du er i en følelsesmessig affære med noen, vil du sette i fare ditt eget forhold til partneren din, og kan til og med begynne å plukke feil i et perfekt forhold. Så nå som du vet at du er i en følelsesmessig affære, hva vil du gjøre?

[Les: Skal du noen gang bekjenne å jukse på partneren din?]

Det er bare to ting du kan gjøre i dette krysset. Bryt opp med partneren din. Eller avslutt den følelsesmessige affære. Disse følelsesmessige affære tegnene lyver ikke. Nå er det på tide å slutte å lyve til deg selv og ta den avgjørelsen, før det er for sent.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar