Ella's Kitchen Fire NEW Vegetable-Only Flavors Review

Hva vi sier:

Disse smarte, små buksene er laget av 100% økologiske produkter, noe som gir deg trygghet om at din tot er fylt med gode ting. Skrue toppen er en god ide, og vårt panel av mum testere elsket å kunne se næringsverdien av maten.

Testet av mamma Beata Jenner for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

En stor skrue på toppen hjelper den å åpne og lukke om noen minutter uten spild eller bortkastet bekymringer, og lar deg mate sulten mage om noen sekunder, på farten eller hjemme. Det er flott å ikke ha behov for en skje, da den kan spises rett fra posen (dette sparer tid å vaske opp også!) De er også meget allsidige og kan brukes i enhver kombinasjon. Jeg eksperimenterer med å legge dem til pasta eller en kjøttrett, som min baby elsker absolutt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Ella's Kjøkkenposer er helt fantastiske! De er enkle å varme i en kopp varmt vann, noe som betyr at de er klare på noen minutter i motsetning til andre merker i glassglass, og selv om de spises ved romtemperatur, er de like smakfulle som oppvarmede. De er lette å bære rundt og veldig praktisk på farten, selv med en liten baby. Posene smaker som ekte grønnsaker som er fantastisk - dette er det eneste merket jeg vil gi til min baby som et ferdigmat.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

De er enkle å transportere og veldig praktisk for fôring, smaker fantastisk varm eller kald og kommer i perfekt størrelse. Utvalget av grønnsaker inkludert superfoods er fantastisk, og de kommer ikke med konserveringsmidler som er et ekte pluss. De er litt dyrere sammenlignet med andre produkter på markedet, men vel verdt hver krone brukt som det er ren godhet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Absolutt ingenting! De smaker deilig, kommer i perfekt størrelse og brukes lett hjemme eller bort. Vi prøvde en rekke forskjellige merker, men dette er vår familiefavoritt, til det punktet hvor meg eller min mann vil fullføre hva vår datter ikke spiser, noe jeg aldri kunne gjøre med noen andre baby merker!

Testet av mamma Abigail Wilkinson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til alle som er bekymret for hva slags næringsstoffer deres babyen får. Som første gang mamma ønsket jeg bare det som er best for min sønn, så vel vitende om at dette produktet er 100% organisk og laget med de riktige ingrediensene, legger meg i ro. Jeg elsker designen av produktet, det er lett å passe inn i vesken din, og jeg har noen ganger mer enn en veske i samme lomme, noe som betyr at jeg har mer plass i min veske. Jeg elsker også produktets farger - de er lyse og fargerike og appellerer til babyen min, hver gang han ser posen, vet han at det er middagstid!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som mamma er dette produktet perfekt for en travel livsstil, det er den perfekte størrelsen for å passe inn i din veske, og bruk i et rush. Også lett å varme opp - jeg legger det normalt i varmt vann i fem minutter og la det varme opp, noe som er flott for når du er ute, eller hvis babyen din er ute med slektninger. Det gjør måltidstider enklere for meg og min partner, og vet at sønnen min har et godt utvalg av mat hver måltidstid.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet skal vinne som det er 100% økologisk og god valuta for pengene, for det meste barnet mitt spiser ikke hele posen, og jeg kan få to måltider ut av den ene posen. Jeg elsker fargen på posene - de er lyse og tiltalende for babyer å se på. Jeg velger alltid Ella's Kitchen-produkter over noen andre som du vet nøyaktig hvilke ingredienser som finnes i dem.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville bytte om produktet er størrelsen, jeg ville gjøre den større fordi da kunne du få to måltider ut av den ene posen. Jeg tror også at det burde være mer av en rekke med dette produktet som ikke alle babyer liker grønnsaker blandet med frukt.

Testet av mamma Marissa Bennett for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale Ella's Kjøkkenposer til venner og andre mødre, da jeg er veldig streng på hva jeg gir til min datter. Ella's Kitchen er alt organisk, og inneholder grunnleggende ingredienser - ingen blanding og matcher de rare og fantastiske smaker! Posene er rett og slett fantastisk, dukker dem inn i babyens skiftveske. Ved å klemme den ut på skjeen, er det mye mindre sjanse for at bakterier sprer seg på dysen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt som en mamma mye lettere, spesielt for 'på farten' dager hvor jeg ikke har tid til å lage mat fra grunnen til min lille jente. Det er alltid oppvarming av babyoppvarming rundt bysentrene, som kan brukes til å varme opp posene, eller du kan klemme inn i en mikrobølgeovn og varme.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, Ellas kjøkkenvarer er helt fantastiske, og jeg kan bare håpe datteren min vokser ut av hennes melkallergi, så hun får prøve alle de andre gode oppskriftene. Til tross for allergien er det så mange alternativer som Ella's Kitchen tilbyr uten meieri inkludert - som er fab.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting, og bare én ting, ville det trolig være formen på posene. Når du klemmer posen etter en stund, er det vanskelig å ta hånden rundt.Ella's Kitchen kan forbedre dette ved å skape posene ergonomisk og passe rundt en håndform, og tilbyr fingerforme rundt sidene av emballasjen. De skarpe kanter vil også følge med denne forandringen som jeg vet at datteren min liker å prøve å suge innholdet, dette gir ofte merker på ansiktet da de er litt skarpe.

Testet av mamma Heather Best for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Alt om dette produktet er det en mamma trenger spesielt når du er på farten! Den lyse fargete emballasjen gjør det tiltalende for både voksne og barn, maten er god smak og gjør det til et godt alternativ for å unngå matavslag. Det er lett å dispensere maten på en skje eller i en bolle, kan bli spist varm eller kald. Du kan fortelle maten har ingen tilsetningsstoffer. Det var samlet en flott opplevelse på måltid ganger ved hjelp av posene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som opptatt på go mamma, gjorde dette måltid ganger et alternativ. På grunn av den enkle doseringen og muligheten til å spise varmt eller kaldt, betydde det at mitt lille kunne spise hvor vi var. Emballasjen er liten i forhold til krukker og passer fint i skapet, så vel som bløtposen betyr at det ikke tok opp mye plass. Igjen det samme når du fjerner den tomme emballasjen - det tok ikke mye plass i skuffen. Min lille en hadde en full mage etterpå og etter å ha tastet produktet selv, er jeg glad for å vite at hun spiser god smak av kvalitetsmat.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Absolutt, alt om produktet er så mye mer innbydende enn de fleste. Fra lyse farger til selv utseendet på maten, er det så mye mer enn din grunnleggende krukke med mat. Kvaliteten på emballasjen er 110% bedre enn de fleste.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Potensielt lage en versjon med flere klumper av grønnsaker i? Den eneste grunnen til at vi fant dette et problem er fordi vi har gjort babyen ledet avvenning, så hvis det var en måte å legge til flere / større klumper, føler jeg at min lille ville ha vært i stand til å mate dette til seg selv.

Testet av mamma Natalie Parker for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet som det er laget av alle naturlige ingredienser. Som foreldre er det viktig for meg å vite at babyen min bare spiser den beste maten. Det er veldig lett å ta ut og om og mate til baby på grunn av den fleksible naturen av posen. Det er også en hygienisk måte å transportere babyens mat på, uten å måtte bekymre deg for brudd.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som en opptatt mamma, er bekvemmelighet viktig, og dette produktet tilbyr akkurat det i sin praktiske veske med skrue. Mengden i disse pouches er perfekt for en seks måneder gammel, men på en dag er hun ikke så sulten, kan lokket byttes ut og resten av maten tilbys senere.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet sammen med andre som, mens dette er min foretrukne baby mat å mate på grunn av de rene ingrediensene som brukes og den fantastiske kombinasjonen av smaker i hver pose, er det nå andre merker som tilbyr lignende til litt lavere priser.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det være å redusere prisen litt for å gjøre produktet rimeligere for alle foreldre. Selv om jeg personlig har råd til å betale litt mer for baby mat, er det noen andre svært lignende alternativer tilgjengelig til lavere priser som også sier at de er 100% naturlige ingredienser.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar