Åtte uker for å bli revet, uke 6

Innhold

I forrige uke følte jeg meg litt utbrent på trening, så jeg ledet meg for en recharging surf helg med et par mates. Jeg er ikke en flott surfer, selv om det ikke er mangel på å prøve - jeg padler rundt som en galning, prøv å komme på hver bølge jeg kan og holde ut til jeg nesten ikke kan bevege armene mine. Dessverre tar jeg sjelden noe, og når jeg gjør det, stiger jeg vanligvis ikke opp fort nok, så jeg ender med å ri hvitt vann i stedet for bølgens ansikt. Men jeg la merke til en forskjell i helgen. Alle veide dips og eksplosive trykk-ups Dave Fletcher har fått meg til å bety at jeg kunne komme opp raskere på brettet mitt da jeg tok en bølge, så jeg fikk mer ansiktstid enn jeg ville under en vanlig økt - jeg vil si nesten dobbelt så mye. Det er bisarrt å se slike konkrete fordeler med trening. Jeg har aldri hatt det skje før jeg begynte å jobbe med Dave. Det må bety at han er bra, men betyr også at jeg gjorde stort sett alt feil når jeg trente meg selv. Det er ti år med søppelopplæring, damn det. Denne uka filmet vi treningsøktene ovenfor. Klatringene og de statiske lunge hoppene er morder - jeg så stjerner under ett sett og nesten ikke kunne fullføre dem - men jeg likte de fremre knebene. De føler seg veldig rene når du får skjemaet riktig, som om alle ligamentene, senene og musklene jobber sammen i harmoni for å gjøre deg sterkere og kraftigere. Jeg liker også de weighted chin-ups vi gjorde i denne treningen - det er som om du utfører flyturen med to massive ståltestikler mellom beina dine. I boken min er det en god måte å føle når du må være sterk. Vi har målt kroppsfett og vekt på slutten om slutten av økten, og jeg er nå på 8,5% og veier 84 kg. Hvis jeg kan holde spising på sporet - la jeg meg selv ned ved å plukke en flaske vinrød på en rød flaske og spise to stykker shortbread tidligere denne uken - jeg skal kunne komme til hvor jeg må være. Her igjen, er alle spise- og treningsplanene du trenger å gjøre det jeg prøver. Å holde seg unna sukkerholdige godbiter er en gitt, men som sagt sa jeg at det var verdt å gjenta (flere ganger faktisk): LEAVE THE SHORTBREAD ALONE. OG ECCLES CAKES.

Fase 2 

Uker fem til åtte - Intensitetsopplæring

Superset representanterGjør 3 reps av første trekk og 6 reps av den andre

HvileTre minutter mellom settene

DAG 1 - LEGS AND SHOULDERSSuperset 1Barbell stiv benløft, kroppsvekt hamstring krølle

Superset 2Barbell skulderpress, dumbbell eksplosiv sving og trykk

Superset 3Barbell god morgen, gym ball hamstring curl

Superset 4Dumbbell sittende skulderpress, dumbbell sitter lateral raise

Dag 2 - Intervaller10x10sec hill sprint (10sec hvile mellom sett)5x30sek runde (60sec hvile mellom sett)3x60sec kjøre (90sec hvile mellom sett)

DAG 3 - CHEST OG ABSSuperset 1Barbell benkpress, kroppsvekt eksplosiv press-up

Superset 2Hanging straight leg raise, tykk band dra

Superset 3Vekt dip, hantel helling bryst trykk

Superset 4Kroppsvikt abs-utrulling, dumbbell sit-up trykk

DAG 4 - REST

DAG 5 - KICKBOXING2x3min runde (90sec hvile mellom sett)3x2 minutters runde (60sec hvile mellom sett)4x1 minutters runde (30s hvile mellom sett)5x30sec runde (15sec hvile mellom sett)6x15sec runde (10sec hvile mellom sett)* Hvis du ikke kan gjøre dette uansett grunn, gjør du under tredemølle eller roingintervaller

Tredemølle - juster hellingen til 5˚3min løp, 1min gange2min løp, 1min gange1min løp, 1min gangeHvil i 3 minutter og gjenta deretterRower10x50m sprint, med sikte på å fullføre hver på under 10sek, med en 20sec hvile mellom sprints.

DAG 6 - LEGS AND BACKSuperset 1Barbell Back squat, dumbbell statisk lunge jump Superset 2Vektet nær-grep, opp-hengsel, en-arm-rad med hantel Superset 3Barbell foran knebøy, platebelastet benpress

Superset 4Barbell row, overhand chin-up (hopping)

DAG 7 - REST

Du kan finneSharmain Davisernæringsråd på bunnen av den førsteblog. her erDave Fletcher'S:

1. 175-200g kjøtt / fisk per hovedmåltid. Hold deg til kylling, kalkun, laks og noen fisk med hvitt kjøtt.2. Snack på kokosbiter, usaltede nøtter, mørk frukt og havrekaker med mandelsmør.3. På treningsdager, bruk 50g valleprotein (helst med glutamin og karbohydrater) fem minutter etter trening.4. På treningsdager, konsum opp til 50g karbohydrater med din treningsmåltid. Hold deg til søtpotet, brun ris, rugbrød og quinoa.5. Spis dampet grønt veg og sitronsaft med hvert måltid.

Klikk her for å se neste del av Nicks blogg. For mer fraNick Hutchings, finn ham på Facebook.

For mer omSharmain Davis, gå tilmaxitone.com/asktheexpertsFor mer omDave Fletcher, gå tiltheodysseyway.co.ukFor mer trening og ernæring planer,Abonner på Menns Fitness. Vi gir deg fem problemer for £ 5.

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar