Åtte måter å de-stress fra rundt om i verden

Folk tenker ofte på stress som rent psykisk bekymring, men hvis de ikke er merket, kan stress være årsaken til mange fysiske problemer. For eksempel kan du lider av halsbrann eller syre refluks, og kan slå til en syre refluksbehandling som Rennie - men du kan også være i stand til å lindre symptomene ved å redusere stress.

Gjennom historien har folk fra hele verden gjennomført aktiviteter som enten bevisst eller ubevisst har fordelen av å lindre stress og hjelpe dem å slappe av. Her er noen som er verdt å prøve.

Skogbading

Sett koffertene dine bort. Den japanske praksis for skogbading, eller shinrin-yoku, involverer korte turer rundt skogkledde områder. Å komme ut i det store utendørs er vanligvis en god tonic for stress (med mindre det blåser en storm eller regner katter og hunder), men for stressavlastningsformål er det viktig å være under en levende baldakin, så velg en skog i stedet for felt - og lag sikker på at du ikke går for fort. Det handler om å slappe av, ikke racing.

hygge

Uttales "hoo-guh", dette danske konseptet er vanskelig å oversette til engelsk, men i bred grad snakker det om følelsen av ro og tilfredshet du får fra å være i en koselig setting. Hygge kan ta mange former, og du kan øve det solo og når som helst på året, men det er kanskje best eksemplifisert av følelsen av at du sitter med venner i et varmt og komfortabelt rom når det er mørkt og kaldt ute.

yoga

Det er umulig å oppsummere de mange forskjellige fordelene som alle typer yoga kan gi, men det er sikkert rettferdig å si at yoga av alle slag kan gjøre underverker når det gjelder lindring av stress. Den gamle indiske øvelsen krever nært fokus, og kontroll over bevegelsen og pusten, som begge kan bidra til å lindre stress.

Gong Baths

Når du tenker på avslappende musikk, er gong sannsynligvis ikke det første instrumentet som kommer til å tenke, men å prøve et gongbad kan godt forandre det. Du ligger rett og slett på en matte og slapper av i vibrasjonene fra lydbølgene som skyldes at en gong blir slått. Gong har blitt brukt som et helbredende instrument i tusenvis av år i Øst og Sør-Asia, og det er nå spesialistsentre som tilbyr gongbader over hele verden.

Meditasjon

Meditasjon er en annen gammel praksis som har sine røtter i asiatiske kulturer, men har nå spredt seg til hvert hjørne av kloden, til det punkt hvor smarttelefonappbutikker nå oversvømmes med guidede meditasjons- og mindfulness-apper. Meditasjon kan ta mange forskjellige former, men den vanligste versjonen krever bare at du tar et øyeblikk å glemme dine daglige bekymringer og kontrollere pusten din. Du kan gjøre det i en gruppe, selv, styrt av en app eller video, eller til og med mens du lytter til favorittmusikken din. Det viktigste er at det er en pause i dagens rutine. Hvis du leter etter en måte å bidra til å lindre stress, prøver du bare et par minutter med meditasjon hver dag er et enkelt og lett tilgjengelig trinn.

Fika

Det er mange kulturer over hele verden som har en pause i dag for en avslappende sitte ned med en varm drikke. I Storbritannia pleide vi å ha ettermiddagste, og i deler av Sør-Amerika samles folk for å drikke yerba kompis i fellesskap. I Sverige er det begrepet fika - du tar en pause enten alene eller med noen andre, og ta en drink og et bakverk. Det er en enkel ide, men en som kan ha store fordeler når det gjelder å lindre stress, så gjør det til din bedrift å finne tid på arbeidsdagen din for fika.

Trommesirkler

Å samle seg som en gruppe for å spille trommer og andre instrumenter er noe som mange kulturer rundt om i verden har gjort i århundrer, men det er kanskje mest forbundet med djembe trommesirkler i Vest-Afrika. Rytmen til trommelen og følelsen av fellesskap som kommer fra å være en del av sirkelen, kan begge være gode stressavlastere. Du trenger ikke å være en master percussionist å bli med, og du trenger ikke å gå til Mali for å finne en gruppe - det er mange over hele Storbritannia.

Indian Head Massage

Ikke alle massasjer er avslappende. Prøv en sportsmassasje for å fjerne knutene i beina etter lang tid, og du vil bli disabused av det begrepet - men indisk hodemassasje er en veletablert metode for å lindre stressene i hverdagen. . De er en del av det ayurvediske legesystemet som har blitt praktisert i India i flere tusen år. I tillegg til å bidra til å lindre stress, masserer hodebunnen, ansikt, nakke og skuldre kan hjelpe med nakke og øvre ryggsmerter forårsaket av dårlig stilling.

Rennie Peppermynte. For halsbrann og fordøyelsesbesvær. Les alltid etiketten.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar