Åtte måneder gravid - alt du trenger å vite

Måned åtte av graviditeten din ... hvor du blir litt forelsket på din jordmor og dine boobs blir våte.

Der sitter du komfortabelt og snakker med en venn om hvordan du fortsatt har uker igjen før bubber kommer, når, woah! Du har plutselig en sammentrekning.

Du spasmerer i stolen, ansiktet ditt blir litt blek og din venn har bilder av å være din siste øyeblikks fødselspartner. Men så, du har det bra. Det er borte. Det er som det aldri skjedde.

Hva er Braxton Hicks?

Vel, dette er trolig at kroppen din gjør Teeny-øvelsen går for den store dagen ved å ha Braxton Hicks. De er stramninger av livmoren som varer opptil ca. 30 sekunder, og kan skremme den levende deg, vet hva som er av deg når du først føler deg. Ikke bekymre deg, de er bare kroppens måte å fortelle deg hva som kommer til! Så omtenksomt.

Til tross for disse små overraskelsene, er du en gammel hånd på denne graviditetssaken nå. Faktisk føler du at du har vært gravid for alltid, og selv om det ikke er så lenge, er du helt tilgitt hvis du føler deg litt lei.

Rollercoaster av følelser

Det er all sjanse du ikke vet virkelig hvordan du skal føle deg for øyeblikket.

Ett minutt er du knust, den neste er du fast bestemt på å bygge alle de flate pakken i barnehagen, neste er du på gulvet med en god gammel sob.

Etter hvert som du trives i hengekøya i tredje trimester, finner du deg selv en ny setning - 'Jeg er så klar nå'. Du vil møte babyen din og ventetiden blir vanskelig.

Det er vanskelig å gi to hoots om noe annet enn deg og din bump, og det er helt forståelig. Du kan være på det punktet hvor du er på vei med å fortsatt gå på jobb, og du er hele tiden i dagdrømmer om å ligge på sofaen og gjøre det malteser-tricket med bumpen din - og det er alt i orden. Du er som en maratonløper som har rammet en vegg - så konsol deg selv med at du ikke trenger å løpe hvor som helst, i det minste.

Men det er nok å holde deg i gang. Du vil bli begeistret for å se litt mer av din jordmor. Hemmelig ser du frem til hennes besøk som at hun er en gammel venn som skal fortelle deg alt er greit. Du vet når du virkelig liker en kjendis og tenker 'oh jeg skulle ønske hun var min venn'? Jordemødre er litt som det ikke er de?

Du begynner å ønske at de to var beste venner og fantasere om å henge ut etter babyens fødsel og fortelle alle historien om hvordan du ble kompis. Sjansen er at du aldri vil se hverandre igjen, men for nå har hun ryggen din.

Kontrollerer fødselsplanen din

Nå vil du vite hvor du vil føle deg og du lurer mye på om det vil skje som du har planlagt. Hvis du går på sykehus, har du uten tvil hatt et besøk og sett ditt eget valg - du vil virkelig ha den med det store badet og rommet til å hoppe rundt på en fødselsball!

>> Hvorfor skrive din fødselsplan er så viktig

Hvis du bor hjemme, har du kanskje hatt fødselspuljepraktisk løp - uansett om du lekte hysterisk som du prøvde å fatte hvordan det går opp eller partneren din endte opp med å gå i en huff, du er bare takknemlig at du har kommet gjennom det uten å gå inn i tidlig arbeidskraft!

Du vil være veldig følsom overfor hver smerte og smerte nå, og du vil også være ganske vant til babyens bevegelser. I forrige måned ble du lei av å bli våknet av et spark i ribbeina, men denne måneden kan hun bekymre deg ved å gå litt stille og bremse ned hennes bevegelser. Hun kan ikke snille deg!

Bare husk at slutten er i sikte, og hun har mindre plass der inne for å vende om - pluss, hun er barnet ditt, hun skal gi deg endeløs bekymring.

Uansett, hva er det på toppen? OH ... .Vi tror at boobene dine kan være lekker ... noen har en brystpute?

Vil du lese mer graviditet måned for måned blogger?

En måned gravid

To måneder gravid

Tre måneder gravid

Fire måneder gravid

Fem måneder gravid

Seks måneder gravid

Syv måneder gravid

Ni måneder gravid

Eller besøk vår graviditet uke etter uke seksjon

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar