En veiledning om effektiv kommunikasjon i et forhold

Effektiv kommunikasjon i et forhold kan gjøre hele forskjellen mellom et lykkelig forhold og en mislykket en. Finn ut hva kommunikasjon virkelig betyr i kjærlighet og hvordan du kan kommunisere bedre i et forhold.

For at et forhold skal lykkes, må du forstå hvordan du kommuniserer med hverandre og forstår hverandre.

Effektiv kommunikasjon i et forhold, akkurat som tillit, kan hjelpe dere begge til å forstå hverandre bedre og dele et bedre forhold.

Klikk her for å lese introduksjonen på hvordan å bygge tillit til et forhold å lese denne funksjonen fra begynnelsen.

Kommunikasjon i et forhold

For et forhold for å vokse og utvikle seg, må begge partnerne lære å kommunisere med hverandre. En av de største årsakene til feilen i flere relasjoner er kommunikasjon.

Uansett hvor lenge du har vært sammen, vokser dere begge som enkeltpersoner hver eneste dag.

Hvis du spurte partneren din om hva deres favorittmat og farge var på første date år siden, er det en ganske god sjanse, det er ikke det samme lenger.

For å holde et forhold levende og dele felles interesser, er det viktig å kommunisere og lære om hverandre, hver eneste dag.

Bruk disse tipsene om effektiv kommunikasjon i et forhold for å forbedre forholdet, og forstå partneren din for de de virkelig er som et individ bak bakgrunnen av kjærlighet.

Forstå hverandre når du endrer

Våre liker og misliker endrer seg hele tiden. Snakk med partneren din om hverandres interesser og drømmer, hvilken av dere vil gjøre noen år nedover kjørefeltet, og hvor dere begge skal reise på ferie neste gang.

Spør om partnerens dag på jobb, og finn ut om vennene sine og alle de andre små detaljene. Når du viser interesse for hverandres liv, forstår du hverandre bedre og forbedrer kommunikasjonen i et forhold.

Lær å være ærlig i kjærlighet

Kommunikasjon i et forhold handler ikke bare om å snakke med hverandre eller ha en latter. Det handler også om å uttrykke en negativ mening en gang i mellom, selv om det høres sterkt ut. Å holde tilbake din frustrasjon vil ikke stoppe partneren din fra å gjøre det samme igjen. Hvis noe gjør deg vondt eller holder din partner tilbake fra å oppnå noe bedre, snakk om det når tiden er riktig. En av de største feilene par gjør det, er at deres partner for å lese deres sinn.

Ja, du har vært sammen i lang tid, men det er ingen grunn til å bli tankelesere. Selv de beste av elskere kan overse noen detaljer nå og da. Så hvis noe plager deg, lær å snakke ut det øyeblikk det plager deg.

Gå ut en dag i en uke

Du og din elsker kan tilbringe kveldene sammen, men spiser du virkelig tid med hverandre? De fleste av oss ser på TV mens du har middag, og selv mens du ligger i sengen. Når du bare tilbringer tid sammen uten å snakke, er det ingen kommunikasjon i forholdet. [Les: Hvordan velge den perfekte datingsrestauranten]

For å øke kommunikasjonen i et forhold, gjør planer med partneren din til å gå ut minst én kveld i en uke. Det trenger ikke alltid å være middag, til og med å tilbringe et par timer i en kafé kan gjøre for mange gode samtaler som kan være morsomme og bringe dere begge nærmere. [Les: Parveien]

Gjør ting sammen i helgene

Gjør noen av dere som hagearbeid, eller rock skulptur, eller kanskje til og med tilberede eksotiske retter? Det spiller ingen rolle hva dere liker, så lenge noe interesserer deg. Weekend ettermiddager er en flott tid å gjøre noe sammen. En vakker helg ettermiddag er varm og lat, og å tilbringe tid sammen i løpet av denne delen av dagen kan føle seg forfriskende for dere begge, og forholdet.

Lies og sugarcoated bekjennelser

For å bygge effektiv kommunikasjon i et forhold må du lære å være sannferdig. Ved å lyve eller føle seg mistenksom på partneren din, hjelper du ikke kommunikasjonen i forholdet. Vær sannferdig med hverandre, og gi aldri partneren din muligheten til å tvile på deg.

Tror din kollega er den sexigste tingen du noensinne har sett? Fantasert om noen andre i går kveld? Din partner har nylig lagt vekt på? Er sexet virkelig monotont? Fortell sannheten til din partner.

Men selvfølgelig, snakk ikke om slike detaljer rett ut. Slike ganger, sørg for at du tar samtalen opp, men ikke vær så direkte om det. Sørg alltid for at du snakker ditt sinn, men det er greit å sukkere din sannhet og nevne det i forbifarten, så det gjør ikke din partner skadelig. Men snakk alltid om alt i tankene dine, det er den eneste måten å bygge tillit og forbedre effektiv kommunikasjon i et forhold.

Snakk om dine seksuelle fantasier

Dette er en av de største tingene som betyr noe for å bygge effektiv kommunikasjon i et forhold. Mange partnere vil gjøre så mange ting i sengen, men de vet bare ikke hvordan de skal si det ut i frykt for å bli dømt eller bestridt. Noen partnere som tantrisk sex eller snakker skitne, noen vil spille roll i sengen, noen har seksuelle fetisjer, og andre ønsker å begynne å svinge eller hengi seg til exhibitionism og offentlig blinking.

Du vet hva, alle disse tingene er helt akseptabelt så lenge det er gøy for begge parter. Mennesker er kreative skapninger, så hvis du har en aktiv seksuell fantasi, hvorfor er det en dårlig ting? Seksuell kommunikasjon i et forhold er avgjørende for ethvert forhold til å lykkes. Hvis begge dere ikke er seksuelt åpne, kan det føre til kjedelige sexliv, og en av dere kan selv bestemme seg for å ha en affære med noen andre. Lær å snakke ditt sinn i sengen, selv om det føles vanskelig. Du trenger ikke å snakke om det rett ut, slippe noen tips og se hvordan din partner svarer. Og hvis partneren din antyder noe ukonvensjonelt i sengen, bør du ikke pusse bort det. Gi det en tanke om det er hva din partner liker og ønsker. [Les: Seksuelle fantasier for menn og fantasier for kvinner]

Bekreft partnerens tanker

Lær å forstå din partner og til tider, snakk med din partner som du ville med en bestevenn. Hvis du finner din partner glancing veldig diskret på en jente som ser ganske bra ut, ikke gi ham en dårlig stirring og få huffy. I stedet anerkjenner det og ler om det. I stedet for å fortelle ham å slutte å stirre på henne, fortell ham at hun er ganske pen, er det ikke hun?

Ved å bekrefte det, lar du partneren din vite at disse forbigående blikkene er naturlige. Din partner kan føle seg flau (de burde være!), Men de ville forstå troen du har i dem.

Du ville stirre på en god titter hvis du var med en venn også, ville du ikke? Stjerne diskret fører ikke til en affære, et dårlig forhold eller forhold gjør det. Så lenge partneren din ikke respekterer deg, er det greit å erkjenne en uformell stirring og le om det. [Les: Hva er juksing?]

Og det handler ikke bare om å stirre på motsatt kjønn, lær å lese partnerens tanker selv når du handler på klær eller i butikken. Hvis partneren din stirrer på en kostbar boks med sigarer eller et sminkesett, snakk om det og heng med din partner i stedet for å skyve dem bort fra den gangen. [Les: Hvordan oppmuntre partneren din]

Glade partnere gjør gode relasjoner, og for å ha et godt forhold, må du forstå betydningen av effektiv kommunikasjon i et forhold. Å være forelsket er ikke annerledes enn å tilbringe tid med en bestevenn, unntatt den delen hvor du har sex. Stem på dine meninger, forstå hverandres tanker og før du vet det, fullfører du hverandres setninger.

Det er en glad tanke, er det ikke det? [Quiz: Ville du være utro mot din partner?]

Følg disse trinnene på effektiv kommunikasjon i et forhold, og før du vet det, har du et perfekt forhold hvor dere begge forstår hverandre og blir forelsket, mer hver dag.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar