Spis, sov og gjenta som en Rugby Premiership Hero

1. Start Stretching Post-Workout

Jonny May (utenfor senteret): "Du kan bare forbedre treningen din hvis du trener ofte, og du kan bare trene ofte hvis musklene dine er avslappet. Derfor strekker jeg alltid på slutten av hver dag for å holde musklene mine i topp tilstand og for å sørge for at kroppen min aldri blir spent, spesielt ettersom spenning er fartens verste fiende. Mitt råd er å jobbe med alt som føles stramt. Hvis du ikke ser forbedringene du vil ha fra treningsøktene, er du sannsynligvis ikke strekker nok. "

Marlon Yarde (vinger): "Hver dag gjør jeg en yoga-sekvens for å hjelpe mobilitet. Jeg fokuserer på min bakre kjede spesielt, ved å bruke mange dype knepposisjoner og mange glute-fokuserte stillinger. "

Toppspiss: Den bakre kjeden refererer til kalvene, hamstringene, glutene og lange ryggmuskler. Enten du er en idrettsutøver på olympisk nivå eller en helgkriger, er det viktig at du holder din bakre kjede smidig, da disse musklene har stor innvirkning på din hverdagslige helse og holdning, ikke bare din sportslige ytelse.

2. Spis hardt, sove hardere

Billy Twelvetrees (innsiden senter): "Jeg smadrer alltid en spaghetti carbonara eller noe stort etter et spill eller en tung trening. Å få gjenopprettingsperioden for treningen din er viktig hvis du vil fortsette å utføre det beste, så spis mye protein og drikk elektrolyttene dine (som Lucozade Sport). "

Yarde: "Uten tvil er utvinning ernæring og hydrering like viktig som selve øvelsen."

Alex Corbisiero (prop): "Den fyren som gjenoppretter seg, er den som lykkes. Du kan trene så hardt og så smart som du vil, men du må gjenopprette riktig. Det betyr at du spiser gode mengder riktig mat og sover minst 8 timer hver natt for å sikre at du er klar til å trene igjen så snart som mulig. Du ser bare gevinster ved kontinuerlig trening, og du kan kun trene konsekvent hvis du blir frisk. "

Joe Launchberry (andre rad): "Jeg spiser ikke mye på kampdag før kampen, men jeg går mentalt etter spill og spiser mye mer enn vanlig fordi etterfylling etter intens trening er en viktig del av å gjenopprette og forbedre."

Topp tips: "Sørg for at du får massevis av søvn i de to dagene som følger intens øvelse for å gjenopprette, og sørg for at du får de gevinstene du har jobbet så hardt for," sier Launchberry.

 

3. Brann opp gluten

Corbisiero: "Du må brenne opp musklene før du går inn i en treningsøkt, på samme måte som du forvarmer en ovn før du smider inn en massiv stekmiddag. Dette kalles "preaktivering" og sikrer at musklene dine blir mer responsive, noe som betyr at du får en bedre trening, og du kan komme seg lettere. Jeg har hatt tonn skader i karrieren min, så en god oppvarming før noen økt hjelper meg å se etter meg selv. Normalt bruker jeg ti minutter eller så på en krets for å få glutenene mine sparket: En-leggs rumenske dødløfter, kalvløftninger, enkle og dobbeltbenet knebøyer, og så avslutter jeg med noen band-motstå skulderøvelser bare for å få alt sparket opp og flytte. "

Mai: "Jeg er med Alex på det - oppvarming er så undervurdert. I tillegg til gjenopprettingsfordeler, betyr det å aktivere musklene på en mer effektiv måte, noe som betyr bedre gevinster. "

Topp tips: Vitenskapelig forskning tyder på at for å forbedre ytelsen i det lange løp, må du strekke en vane. Pass på at du holder den opp i minst en måned for å se fordelene!

4. omfavn smerten

Mai: "Uansett om du gjør deg klar for en ny sports sesong, eller du starter et nytt treningsprogram, trenger du sterke ben for å gi deg et sterkt fundament. Squats er gode, ikke bare for å bygge opp bena, men å bli vant til de fryktelige første ukene av smerte og for å gjøre deg klar for det harde arbeidet som foregår. Jeg føler meg på et godt sted mentalt når beina mine føler seg sterk fysisk. "

Twelvetrees: "Det er et flott poeng - hvis du ønsker å presse dine fysiske grenser, må du ha en solid base for å jobbe fra. Gjøre mye løping, styrke og kraft arbeid i nedre lemmer hjulpet av rikelig med god hydrering med masse karbohydrater og protein. Du ser stort sett gevinster med en gang, så lenge du ikke glemmer å strekke. "

Yarde: "Helt sikkert bli komfortabel å føle deg ubehagelig tidlig, så det er ikke en ny følelse senere i sesongen eller treningsprogrammet."

Courtney Lawes (andre rad): "Embrace smerten, ikke bare prøv å overleve den."

Chris Robshaw (flanker og England kaptein): "Trykk selv nå og tenk på hvilken suksess det vil bringe i fremtiden."

Twelvetrees: "Å holde preseason trening kort og stabil vil holde deg komme tilbake for mer. Mange mennesker begår feilaktig en stor lang økt tidlig og så kommer ikke tilbake for noen dager, om ikke noen uker. Du kan få mye gjort på kort tid, så en god 20 eller 30 minutters trening er nok til å begynne med. Kroppsvektøvelser er den beste måten å komme i form tidlig på. Å prøve å løfte så tungt som mulig for lavt representanter, har sitt sted, men du vil bare ende opp med å sitte rundt og ikke gjøre mye mens du gjenoppretter. Hvis du er en nybegynner, vil det egentlig ikke få deg hvor som helst. Å gjøre massevis av kroppsvektøvelser, til og med bare press-ups, lunges og squats, for høye representanter er mye mer morsomt og effektivt å starte med. "

Topp tips: Det er viktig å forstå forskjellen mellom å skade deg selv og skyve deg selv til et produktivt nivå. Spillerne forteller deg ikke å trene til du har skadet deg selv, de sier at du sannsynligvis vil føle deg sår i begynnelsen av sesongen / programmet, men dette er en god ting fordi du vil legge merke til tidlige gevinster. Hvis du omfavner denne følelsen av ubehag tidlig, så vil resten av sesongen / programmet være mer håndterlig.

 

Jonny May, Marland Yarde og Billy Twelvetrees er ambassadører for Lucozade Sport. Courtney Lawes og Chris Robshaw er ambassadører for MaxiNutrition. Alex Corbisiero er en ambassadør for Zizzi. Joe Launchberry er en ambassadør for Samsung.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar