Spis mer, veier mindre

Innholdsfortegnelse:

Spis mer, veier mindre - øVELSER 2023
Spis mer, veier mindre - øVELSER 2023
Anonim

Ved frokost

- Å spise protein om morgenen, spesielt egg, vil kutte kaloriforbruket betydelig resten av dagen, sier nutritionist Angela Dowden (nutracheckmen.co.uk). Forskning viser at folk som spiser to egg til frokost, bruker 400 færre kalorier i løpet av dagen enn de som velger en annen brekkie. Å spise egg gjør at du føler deg fullere, noe som reduserer tømming av magen.

Mid-morning snack

"Gå for vanntette matvarer som frukt," sier Becky Stevenson, en sportsnæringsekspert på Proactivate (proactivate.co.uk). 'Frukt er full av vann, noe som gir vekt, men ingen kalorier. Grapefrukt er spesielt bra. Det har unike kjemiske egenskaper som kan bidra til å redusere insulinnivået, noe som igjen forhindrer fettlagring og fremmer vekttap. 'Ikke smør det i sukker.

På lunsj

De mest tilberedte smørbrødene har en relativt høy kalori tetthet og vil ikke fylle deg, sier Stevenson. 'Gjør ditt eget med kornbrød. Fiberen vil fylle deg, mens den lave glykemiske indeksverdien betyr at den vil holde blodsukkeret under kontroll, slik at du ikke blir sulten. "En Pennsylvania State University-studie viste også at folk kaster mer magefett når de fyller på fullkorn.

På middag

"Spis en vannbasert forrett som suppe," sier Dowden. 'Volumet fra vann og fiber vil ta kanten av appetitten din, så du spiser mindre kaloriinnhold. Psykologisk spiser en startbilde også at du føler at du spiser mer, samtidig som du gir hjernen din tid til å innse at du fyller på. '

Å drikke

«Ikke drikk kaloriene dine,» sier Stevenson. Å drikke bare en koks av koks om dagen gir deg rundt 1.000 kalorier i uken - omtrent det samme som tre steker, men med ingen av de ernæringsmessige fordelene som jern og protein. En studie ved Purdue University i USA fant også at folk ikke kompenserer for flytende kalorier, noe som betyr at det er lett å redusere kaloriinntaket uten å føle seg fratatt.

Populært emne