5 enkle måter å slutte å sammenligne din nye fyr til din eks

Sammenligner du alle dine potensielle Mr. Rettigheter til din tidligere Mr. Wrong? Ikke være den jenta. Her er hvordan du kan slutte å sammenligne datoene dine med din ex. Av Minot Pettinato-Little

Servitøren kommer, og Mr. Dreamboat bestiller en biff, og plutselig begynner du å snakke om hvordan Mr. Ex pleide å bestille biffen sjelden, og du ler: "Ja, ikke sant?" Plutselig har du blitt den jenta . "Jeg sammenligner alle med min eks, og ser etter grunner for å få ham til å bli jente.

Ew, ikke sant?

Det kan være fristende å ramble på om din eks, eller for å knytte hver eneste liten ting din dato gjør med hva exen din pleide å gjøre. Men du vet at du bare vil ende opp med å holde deg tilbake fra å bli kjent med denne potensielt fantastiske nye fyren! [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

Hvordan slutte å spille sammenligningsspillet med en ny dato

Se, jeg vet at det kan være vanskelig å helt slette din eks fra ditt sinn. Men det betyr ikke at han må dukke opp med hver tanke i hodet ditt. Her er de store skrittene du må ta for å sikre at tanken på din eks vil ikke ødelegge et blomstrende forhold til en ny fyr.

# 1 Kom over ham. Dette er ingen enkel prestasjon, da dette er personen som stjal hjertet ditt og kanskje forlatt deg ødelagt, binging på boller med sjokoladeis hver natt etter oppbrudd.

Det kan være vanskelig, og det kan ta deg mye tid å få det gjort, men du må lære å la ham gå før du starter noe nytt med noen andre. Å holde på gamle følelser for en eks vil ødelegge din potensielle fremtid med noen fantastiske og vil la deg føle deg elendig, for ikke å nevne å dra gamle problemer inn i det nye forholdet ditt. [Les: Hvordan gå videre fra en oppbrudd med et smil]

# 2 Donâ € ™ t rebound dato. Dating er morsomt, det er spennende, og det gjør at du føler deg levende etter en rotete breakup. Men når du har en flørtende natt med en flott ny mann, blir det plutselig til relationshipville, kan du lure på om du har tatt ombord på rebound-toget for tidlig. Hvis du ikke er helt over din eks, i det minste til det punktet du ikke tar med ham i hver tur, så har du ingen forretningsdatering.

Hvis du gjør returdato før du er klar, må du ikke la det bli et forhold. Alt du gjør er potensielt å ødelegge en fremtid med noen som på et annet stadium i livet ditt kunne være en flott kamp for deg. Dessverre for deg, er du fortsatt for ødelagt av hvem du nå refererer til som "Kating-Lying-Small-Penis-Bastard" for å se en fin ting rett foran deg. Derfor, hvis du føler trang til å komme seg ut i feltet etter oppbrudd, må du sørge for at du holder det nøyaktig hva det skal være: tilfeldig. [Les: 15 hemmeligheter skildrer deg i et rebound-forhold, og du vet ikke engang!]

# 3 Lag en proffeliste. Ok, så din eks pleide å bringe deg frokost på sengen, hjalp med å betale leien din selv om han ikke levde med deg, og ga deg alltid første Netflix-plukker. Ny gutt? Ikke så mye.

I stedet for å se alle måtene disse guttene ikke ligner på, kan du prøve å fokusere på hva han gjør som deg kjærlighet. Vises han på jobben med en overraskelseslunsj? Ta vare på deg når du er syk? Åpne dører for deg? Send deg tekster som er lastet med smileys når du har hatt en dårlig dag? Enda viktigere, prøver han alltid å gjøre deg O? Dette er alle fantastiske ting som burde være raved om, ikke sammenlignet.

Begynn å fokusere mentalt på alle de fantastiske tingene du begynner å elske om denne fyren, ved å være vokal om det. Ikke for å si neste gang han åpner døren til kaffebaren, skal du rope: "Jeg elsker deg!" Fra hustakene, men sørg for å fortelle ham "Jeg elsker hvordan du åpner dører for meg, det" Det er så romantisk! "Eller" Du får meg alltid til å føle meg bedre etter en dårlig dag. "

Å si disse tingene høyt, vil ikke bare få ham til å føle seg som årets kjæreste, men det vil mentalt forsterke deg at du har en vinner på hendene dine. Ny gutt kan være akkurat det du leter etter, hvis du lar det skje.

# 4 Lag nye minner. For de som foretrekker den varme og fuzzy â € œcomfortableâ € side til relasjoner, i stedet for den travle energien til å møte noen nye, kan det være vanskelig å underholde tanken på å invitere noen ny i livet ditt. Tross alt, de vet ikke dine flått og hint som din ex gjorde, og du har ikke den behagelige kjemi som kommer sammen med å være godt kjent med noen i lengre tid.

Ikke lukket døren på den nye gutten din ennå. Gi ham en sjanse til å utvikle nye minner med ham til trumf, eller i det minste få deg til å glemme de gamle. Etter en stund kan du finne deg selv nærmer deg den nye fyren, skape dine egne innsiden-vitser, og gå seg vill i den måten å bli forelsket igjen. [Les: 8 små vaner som bringer nye par nærmere]

# 5 Husk hvorfor du brøt opp. Folk har en tendens til å se tilbake på tidligere relasjoner med rosenbriller, og glemme alle de ekle tingene som gjorde forholdet til et levende mareritt. I stedet for å romantisere din tidligere fling, prøv å huske hvorfor du brøt opp i utgangspunktet. Selv om du ikke var den som ønsket å avslutte ting, må det ha vært noen ting du ikke likte fyren.

Høyt chewer? Liten penis? Snorker? Venner kan ikke stå ham? Ja, disse tingene kan hjelpe deg å falle ut av kjærligheten med din eks. Hvis du ikke synes å finne noe å hate om din eks, så husk den hjerteskjærende følelsen når ting begynte å gå nedoverbakke, da ting ble veldig dårlige, og til slutt da du endelig brøt opp. [Les: 10 grunner bør du ikke engang vurdere å gi ex en annen sjanse]

Du kan ikke være i stand til å kontrollere tankene som kommer inn i hodet ditt, men du kan fylle tankene dine med andre tanker som ikke vil forlate deg, helt hengt opp på din eks og uvitende om en fantastisk ny fyr som drar over landminer bare for å vie deg .

Din ex er borte, i det siste, kaput. Avslutt å se tilbake og gjøre sammenligninger, og i stedet se etter en potensiell lys fremtid, kan den nye fyren bringe deg!

Til slutt må du kysse mange frosker før du kan finne prinsen. Din første oppgave? Begynn å tenke på din eks som den frøen: slimete, flittende fra lilje til lilje uten omsorg i verden, og bruke alt for mye tungt mens han gjorde det. Med det mentale bildet i tankene, tror du fortsatt at du kan måle opp trangen til å gjøre sammenligninger?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar