12 enkle måter å holde intimitet i live i et forhold

Enten du er i et langsiktig forhold, eller starter en ny romantikk, er rollen som intimitet i et forhold en som aldri bør overses!

Så hva er intimitet? I denne sammenheng er intimitet en nær kjennskap og rapport mellom to personer. Å være intim med noen betyr ikke nødvendigvis å bli fysisk. Det handler om å være følelsesmessig nær din partner og å være i stand til å la vakt ned, uansett situasjonen.

Intimitet handler også om å akseptere den andres følelser, respektere deres meninger, og den konstante handlingen å smi sterke følelsesmessige erfaringer sammen.

Betydningen av intimitet i kjærlighet

Det er sant at par som har vært sammen lenge, har en tendens til å være mer intime med hverandre enn de i nyskapte forhold. Dette er fordi det å være intimt med noen tar tid, tålmodighet og innsats.

Noen ganger bygger intimitet bare opp uten noen planlegging. Itâ € ™ s ikke bare om å dele oneâ € ™ s håp og drømmer. Det handler også om de små, vanskelige tingene som å snuble foran hverandre, dele forteller om din smertefulle fortid med hverandre, oppleve pinlige øyeblikk sammen og mange flere.

Vær det en kjedelig langdistanselasjon, gift livet med drømmens person, eller en ny start med noen ny, intimitet overgår alle nivåer og typer relasjoner. Det spiller en viktig og uerstattelig rolle for å avgjøre om ting skal fungere i det lange løp. [Les: 14 vanligste årsakene til at forholdene mislykkes ofte]

12 måter å holde intimitet i live i et forhold

Mange undervurderer betydningen av intimitet, og i stedet foretrekker å fokusere på den materialistiske og fysiske delen av forholdet. Selv om disse aspektene er relativt viktige, er de ikke like essensielle som intimitet og det sterke båndet det bringer.

Hvis du føler deg litt tapt og ikke vet hvor du skal begynne, er det noen enkle ting du kan gjøre for å holde forholdet ditt til intimitet på sitt beste.

# 1 Vær sjenerøs. Dette betyr ikke å kjøpe din partner vakre ting og splurging på dyre måltider. Det refererer til å være sjenerøs når du gir deg bort. Vær sjenerøs når du deler din tid og følelser med din partner. Ikke bry deg med tankespill som involverer hvem som skal si beklager først, hvem bør hente telefonen for å spørre den andre på en dato først og så videre.

Husk at det å være i forhold til noen handler om å gi og ta, så ikke bry å holde poeng når det gjelder de dårlige tingene. Selv om du er sjenerøs, er det veldig viktig, husk alltid å holde følelsen av individualitet når du er i et forhold. Den største no-no gir deg helt bort og våkner en morgen og innser at du ikke vet hvem du er lenger. [Les: 12 sikker på at du blir egoistisk i forholdet ditt]

# 2 Ha det gøy sammen. Par som deler fritidsaktiviteter, nyter mer kjærlighet og mindre konflikt enn de som ikke gjør det. Ved å engasjere seg i gjensidig fornøyde aktiviteter, vil du føle deg mer knyttet til partneren din, og dermed smi et mer intimt forhold.

Den beste måten å bygge intimitet på er å ha det gøy sammen. Uansett om det er på vei til laser tag med en vennegruppe, eller planlegger en romantisk takpiknik for to, spenderer tid sammen, vil det uten tvil holde gnisten av intimitet levende, det være seg i et nytt eller langsiktig forhold. [Les: 10 enkle trinn for å gjenopprette gnisten i kjærlighet med en gang!]

# 3 Opplev nye ting sammen. En annen måte å bygge et sterkt band med intimitet med kjæresten din på er å hengi seg til nye og spennende ting sammen. Det kan være en ferie hvor ingen av dere noen gang har vært på, registrerer seg for en matlagingskurs, eller tilbringer ettermiddagen rollerblading sammen for første gang.

Ved å oppleve nye ting sammen legger dere begge grunnlaget i budet ditt for å bygge en større følelse av tilkobling og intimitet med hverandre. Ikke bare det, dine triumfer og feil under forsøk på disse nye aktivitetene vil legge til mengden minner som de to av dere samler sammen.

# 4 Bevis din kjærlighet. Ingenting er mer intimt enn å bevise at din partner at du elsker dem. Du kan pennen et kjærlighetsbrev og la det ligge i din manns skjortelomme for å finne senere, planlegge en romantisk kveld for din dame kjærlighet på hennes favoritt østers og champagnestang, eller bare fortelle partneren din "Jeg elsker deg" € og snakke fra hjertet. Uansett hva du gjør, vil din partner sette pris på den tid og krefter du setter inn for å vise din kjærlighet og kjærlighet. [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

# 5 Kommuniser fritt. Prøv å ikke holde noen hemmeligheter fra hverandre hvis du kan. Visst, en liten hvite ligger her og det gjør aldri noen, men det er alltid best å være ærlig med personen du bryr deg om. Hvis du tror at han gjorde en dårlig beslutning å investere i den aktuelle aksjeklassen, så fortell ham hva du synes. Hvis du tror det ikke er hennes sted å badmouth hennes kollega, så fortell henne det.

Sikkert, sannheten kan skade og gnist en liten uenighet, men på slutten av dagen vil din partner takke for at du er ærlig. Å kunne kommunisere fritt med hverandre er et av grunnleggende når det gjelder å holde intimitet i live i et forhold.

# 6 Berør ofte. Selv om intimitet ikke handler om å være fysisk med hverandre, er det absolutt ikke vondt å hengi seg ofte.Berøring av hverandre gir følelsesmessig intimitet sjansen til å bli omgjort til noe fysisk og ekte fordi noen ganger er følelser og ord bare ikke nok.

Enten det er et tankebrytende mellom arkene, holde hender i kjøpesenteret eller et søtt kyss og knus før du går av jobb, berør din elskede ofte, og sørg for at du mener alle kjære, kjærtegn, klem og kyss som du gir på dem. [Les: 16 ikke seksuelle berører for å føle seg koblet og elsket i et forhold]

# 7 Vis takknemlighet. En annen måte å holde intimitet i live i et forhold er å alltid ta deg tid til å vise takknemlighet til din partner. Dette kan høres enkelt nok ut, men mange mennesker har en tendens til å overse dette viktige aspektet. Alle elsker å bli verdsatt, mest av alt av folkene som betyr noe.

Enten du verbaliserer det ved å si: «Takk for alt du har gjort, min kjærlighet, eller behandle partneren din til et hjemmelaget måltid, vis at du setter pris på din elsker. Enda bedre, ta noen sekunder hver dag for å se din partner i øyet, takk dem og fortell dem hvor mye du elsker dem. [Les: 13 veldig romantisk middag date ideer for to]

# 8 Tillat datoen netter. Hold gnisten i live ved å holde spenningen levende. Dette gjelder spesielt hvis du er saddled med barn, eller hvis dere begge har travle karrierer og ikke mye tid til hverandre. Fordel dato natt minst en gang i uken og gjør en innsats for å fokusere all din oppmerksomhet og styrke på partneren din.

Ha det gøy med hverandre og nyt hverandres selskap så mye du kan. Enten det prøver den nye sushifoten nedover gaten, eller på vei til cocktailer i byen, må du sørge for at du legger tid til å gjøre noe meningsfylt og morsomt sammen. [Les: De 50 beste romantiske dato ideene til å wow din elsker]

# 9 Gjør det som gleder din partner. Hvis du vil holde intimiteten i live, må du snakke partnerens kjærlighetsspråk. Selv om du ikke er en fan av sushi, planlegg en dato på en japansk restaurant fordi du vet at han elsker det. En annen måte er å ikke la din apati for nåværende saker hindre deg fra å få to billetter til en TED-snakk i byen din hvis du vet at partneren din vil nyte den.

Du bør gjøre en innsats for å hengi seg til aktiviteter som kjæresten din nyter, uansett hvor kjedelig det kan virke for deg. Hvem vet? Du kan bare innse at det de liker å gjøre, er ikke så kjedelig, tross alt.

# 10 Vær støttende. Intimitet betyr å være på nivå med partneren din følelsesmessig. Derfor bør du være støttende til din partner uansett hva. Være det gjennom sykdom, økonomiske vanskeligheter, å starte en ny bedrift, en døds skyld for noen som er viktig, eller til og med noe trivial som å ha en tur til jobb, gjør alt du kan for å være støttende for partneren din uansett situasjonen.

# 11 Lessen stress. Når du har mindre stress og bekymringer i livet ditt, vil du uten tvil ha mer plass i ditt sinn, hjerte og tidsplan for din partner for å bygge intimitet. Forskning har vist at stressstyring bør være noe å vurdere om du vil forbedre seksuell og følelsesmessig intimitet med partneren din. Skal du kutte ned på arbeidstiden, gjennomgå høytrykksprosjekter eller kutte ut giftige eller ødeleggende mennesker fra livet ditt, gjør alt du kan for å redusere stresset i livet ditt til fordel for ditt forhold. [Les: Den riktige måten å holde kjærlighet og intimitet i live i romanse]

# 12 Gå til sengs sammen. Den enkleste måten å holde intimitet i live i et forhold er også den mest oversett. I dagens hurtige verden hvor folk har bizarre arbeidsplaner, barn, prosjekter og andre aktiviteter som skjer, finner mange par seg til sengs på ulike tidspunkter. Dette fører til en sammenkobling mellom begge parter, noe som resulterer i mindre intimitet. [Les: 12 ting glade par snakker om og føler seg nærmere]

Sengetid bør være et delt ritual av intimitet mellom to elskere, da det reduserer stress og spenning. Hvis dere begge ikke kan synkronisere timeplanene dine til å gå til sengs samtidig, er det minst du kan gjøre, å klemme, smugle eller legge igjen spenning mellom de to av dere igjen fra dagen. En enkel, "Jeg beklager, min kjærlighet, ha en god natt", bør være tilstrekkelig og vil bekrefte partneren din at du bryr deg om dem.

[Les: De 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Det er de små ting i kjærlighet som holder intimitet i live i et forhold. Så hvis du føler deg uavhengig eller fjern fra partneren din, kan du bare nyte disse 12 enkle måtene. Du vil trives, knytte deg bedre og føle deg mer i lykkelig kjærlighet på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar