13 briljante påskeleker som bidrar til å øke utviklingen av baby og småbarn

Påske er en tid som bare skriker sjokolade. Men hvis du ikke vil ha en skrikende pjokk på hendene, kan det være lurt å begrense inntaket av de sukkerholdige tingene.

Sjekk ut vårt utvalg av alternative påskegaver som kan bidra til å holde barna dine underholdt over bankferiehelgen og utover.

De er selv pedagogiske, men la oss holde det litt mellom oss.

Orange Tree Leker Peter Rabbit Play Set, RRP £ 28, Amazon

Dette vakre lekeapparatet er basert på Mr McGregors hage og ble kortlistet for beste leketøy leketøy i Mother & Baby Awards 2018. Vil oppmuntre til fantasifullt spill. Egnet fra tre år.

Gertie Good Goose, RRP £ 13.99, Amazon

Denne helt naturlige gummistudiet leketøy har et søtt ansikt og en squeak som vil bidra til å berolige babyens tannkjøtt i de vanskelige tennene. De kontrastfargene hjelper med visuell fokus og det tok bronse til beste leketøy i Mother & Baby Awards 2018. Egnet fra fødselen.

Orchard Toys Farmyard Heads og Haler, RRP £ 7.50, Amazon

Dette enkle kortspillet oppmuntrer observasjons- og minnekompetanse, mens du introduserer svært små barn til begrepet turn-taking. Det tok bronse for beste pjokk leketøy i Mother & Baby Awards 2017. Egnet fra 18 måneder.

Orange Tree Peter Rabbit Xylophone Wooden Toy, RRP £ 14,50, Amazon

Dette søte instrumentet kommer med to trommestikker som er perfekte for små hender å holde. Vil oppmuntre til musikalitet. Passer fra 12 måneder.

Jellycat Bobtail Bunny Rattle, £ 9,50, John Lewis

Denne vakre kaninen har en hemmelig klokke i magen. De små vil gripe for kontrastene ører og halefunksjoner, og lær å riste kaninen for å høre klokken. Egnet fra fødselen.

Little Tikes Cookin Creations Premium Wood Kitchen, RRP £ 169.99, Amazon

Dette sterke og solide kjøkkenet varer i årevis og inspirerer fantasifullt spill. Den vant sølv for beste pjokk leketøy i Mother & Baby Awards 2014. Egnet fra to år.

Humpty Dumpty, RRP £ 10,99, Amazon

Din baby kan rulle Humpty, og han vil fortsette å komme tilbake, litt som en fargerik babyboomerang. Dette oppmuntrer til manuell fingerfrekvens og forbedrer hånd øye koordinering. Egnet fra ti måneder.

Sock kanin sett, RRP £ 12,99, Amazon

En for litt eldre smårollinger, dette er et lett sykit for å hengi sin kreative side. Sokkelen er allerede sydd, så alt han (med litt hjelp fra deg, kanskje ...) trenger å gjøre, er satt i fyllingen, sy det opp og legg til filtene. Egnet fra tre år gammel.

Skjul og Squeak Egg, RRP £ 7.49, Amazon

Dette er en vri på den tradisjonelle formssortereren, med den ekstra glede av en fræk squeak fra de chirpy kyllingene. Forbedrer manuell fingerferdighet og fremmer anerkjennelse av farger og former. Egnet fra seks måneder.

Oskar & Ellen dukkehus, RRP £ 29.98, Amazon

Denne søte, myke dukkens hus inneholder mamma, pappa og baby bunny karakterer for barnet ditt å oppdage historier med. Oppmuntrer til fantasifullt spill. Egnet fra tre år.

Koselig sau RRP £ 29,92, Amazon

Shearamy Sheep kommer med forskjellige teksturer, crinkles og en rattle plus funksjoner, inkludert knutne ben og en perlehale for babyen din å oppdage. Kontrasten i mønstre og farger bidrar også til å stimulere hennes syn. Egnet fra fødselen.

NÅ LES:

Ikke-sjokolade påskegaver til babyer og barn

De beste dagene ut ideene til påskeferien

Den beste vegan og meierifrie påskeegg

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar