East Coast Folding Highchair Review

Et øyeblikk:

East Coast's Wooden Folding Highchair er kompakt og solid. Det tar opp begrenset gulvplass og bretter seg pent ut. Nesten ingen montering kreves - bare passende på polstret innsats og åpne det! Det er lett å rengjøre og inneholder en god størrelse skuff, men stroppene er altfor stramme og er vanskelige å justere, spesielt med innsatsen på plass. Stolen er også tung, noe som gjør det vanskelig å transportere, men generelt er det et attraktivt, godt laget produkt som er god valuta for pengene.

Hva de sier:

"Folding Highchair er en klassisk utformet tre barnestol i hvit og grå finish som vil utfylle ditt hjem. Den brettes lett for lagring, og skuffen kan løftes opp, slik at babyen din kan bli trukket nær bordet for å bli med familie måltider. Den passer fra rundt seks måneder, og inkluderer en sikkerhetssele og fotstøtte. "

Testet av mamma Hedensk Macklin for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Hvis en venn eller stipendiat hadde eldre barn, vil jeg anbefale denne stilen til barnestol til dem. Jeg elsker stilen og det faktum at den er veldig sammenleggbar og lett å lagre og transportere rundt i huset.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Jeg tror ikke dette produktet gjorde livet mitt lettere som en mamma, siden du må sørge for at du holder fat på barnet ditt når du legger dem i denne stilen av barnestol på grunn av den åpne bunnen. Det er enklere å rengjøre på grunn av sin enkle design og stil, i motsetning til andre typer og stiler av highchairs som er på markedet i dag.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror ikke jeg ville velge dette produktet fremfor alt de andre som er på markedet, da datteren min glir og glir i denne stilen med barnestol. Hun har en av Cosatto-serien, og hun ser mer komfortabel og trygg i den stilen på grunn av at det er en blokk som sitter i mellom bena, og hindrer henne i å falle ned.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Jeg ville endre aldersgruppen, ettersom jeg ikke tror at en seks måneder gammel ville sette seg i setet trygt, da jeg har en sju måneder gammel som glir og glider og nesten falt gjennom hullet på bunnen . Hun er en bonny jente, så det er ikke som om hun er for tynn for stolen.

Testet av mamma Lesley Mackintosh for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Den sammenleggbare barnestol har gjort livet mitt lettere fordi datteren min ikke likte barnestolen vi kjøpte for henne. Da jeg så plasserte henne i denne barnestolen, forårsaket hun ikke noe oppstyr og satt lykkelig og spiste maten. Jeg elsker det faktum at hvis jeg hadde et spisebord, ville hun kunne bli med oss ​​og være en del av familietiden. Siden jeg har stolen kan jeg bakke og få min datter satt i stolen og ikke være ulykkelig, noe som er flott!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Stolen er lett å kaste bort og er veldig lett å rengjøre. Designet er veldig grunnleggende, men brukes i restauranter, som hjelper babyer å bli vant til stolen hjemme og bort. Stolen er ikke transportabel, men ideen om at stolen er den samme som den i restauranter gjør det så mye lettere. Stolen kan tilpasses med puter for å tilpasse, for mer av en individuell design.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Stolen bør definitivt vinne en Mother & Baby-pris - hvis stolen var i min prisklasse, ville jeg definitivt kjøpe den. Jeg føler at det er en veldig solid barnestol og vil vare til datteren min ikke lenger krever en. Jeg liker også det faktum at det har to formål når du bruker det, som du enten kan bruke den med eller uten skuffen ved et bord, noe som er veldig nyttig.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke mye jeg vil forandre om produktet, annet enn at jeg vil gjerne gjøre det mer transportabelt slik at stolen kan tas bort med deg når du går på ferie, noe som betyr at babyen din ikke må vente med å bruke en annen stol, spesielt hvis babyen er masete som datteren min!

Testet min mamma Malika Madani for moren og babyutdelingen 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette fantastiske produktet til en mamma, ikke bare fordi det er super praktisk for lagring og lett å sette opp og ned, men også fordi det er bare så vakkert å se på! Jeg er en massiv fan av minimal design og enkelheten til det passer virkelig godt sammen med vår innredning hjemme. Vi elsker den grå og hvite finishen, så stilig! Det er også super lett å holde rent. En rask tørk over og den er ferdig!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mye lettere som en mamma på mange måter; først og fremst foldes det opp veldig enkelt og lite, så det tar opp minimal plass når den ikke er i bruk. Det er også veldig solid, og stroppene holder min lille helt trygt, så ingen fluktforsøk frem til nå! Jeg elsker det faktum at hun kan nyte mat helt opp ved middagsbordet med resten av oss også!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt vurdere dette setet som en toppspiller over andre på tvers av markedet. De er super enkle å holde seg rene, noe som gjør en rotete middagstid mindre stressende, siden jeg vet at jeg ikke trenger å kaste det hele gjennom vasken og bekymre meg for å tørke den til neste måltidstid. Det er en perfekt høyde, og er så solid og godt laget.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil forandre om dette produktet er hvor lett merket det blir.Datteren min er så liten rascal og elsker å knuse hennes bestikk på brettet, som dessverre har vist seg straks. Et beskyttende lag for å gå over toppen ville være det eneste å bedre dette allerede fantastiske produktet.

Testet av mamma Lucy MacLeay for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre, først og fremst for stilig design og stressfri bruk. Denne høystolen trekker ut raskt og enkelt, og datteren min sitter lykkelig inni den. På grunn av designens enkelhet er opprydding en bris, og gir meg mer tid til å leke med datteren min.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne barnestol er flott. Jeg elsker hvor kompakt det brettes, noe som gjør det enkelt å lagre. Dens enkle og stilige design og brukervennlighet gjør det til en glede å bruke som en første gang mamma. Andre høy stoler jeg har brukt har vært clunky og vanskelig å trekke ut, mens denne barnestolen er enkel og gjør det du trenger og vil ha det til. Datteren min vil sitte lykkelig i denne barnestolen med lekene hennes mens jeg lager maten.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge dette produktet fremfor alt andre på markedet, hovedsakelig på grunn av det stilige design og brukervennlighet. Andre stoler har vært frustrerende å bruke og ubehagelig for datteren min, mens denne høystolen har vært en glede for datteren min og jeg, både når det gjelder brukervennlighet og komfort.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville bytte om denne fantastiske barnestolen, ville gjøre skuffen helt løsbar. Dette ville forbedre et allerede utrolig produkt ved å gjøre opprydding og tilgang enklere for datteren min. Annet enn det, er denne barnestol et utmerket produkt som jeg absolutt vil anbefale til alle mine kolleger og venner.

Testet av mamma Tika MacPhee for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Høystolen var veldig enkel å sette sammen, bare tar omtrent femten minutter, og det er lett å sette opp og ned. Det tørker også rent, og tar ikke opp mye plass, noe som er et stort pluss. Jeg likte virkelig hvordan det kunne brukes både som høystol og som en trekkstol på spisebordet - og sønnen min likte å være nærmere handlingen (og mat!). At føttene har grippy biter på føttene fikk meg til å føle meg mye mer komfortabel, siden min nåværende barnestol kan bevege meg når sønnen min klipper. Jeg elsker den store skuffen - det var god plass til en tallerken, drikke og noen kasserte biter og biter også.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsket at den kunne brukes på spisebordet som en stol - sønnen min elsket å spise på bordet med oss ​​som en familie - og jeg vet at dette ville være en stor selgerfunksjon til andre mødre. Utseendet til barnestolen var behagelig; Jeg likte fargen (grå og hvit) som det gikk med kjøkkendesignet mitt. Det var også lett å brette og utfolde seg; Men jeg fant det litt tungt, selv om sønnen min ikke var i stand til å gjøre barnestolens bevegelse, så dette er kanskje et pluss. Så mye som jeg liker utseendet, markerer det veldig enkelt, og har allerede noen riper. For prisen tror jeg det er god valuta for pengene, som det ser ut og føles godt gjort. Det er veldig enkelt å sette sammen, ettersom instruksjonene var enkle og størstedelen av forsamlingen ble gjort.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg personlig ville ikke velge dette produktet. Jeg tror at det skulle komme med en innsats, da jeg måtte legge en pute bak sønnen min, da han holdt på å knuse hodet av ryggen. Innleggene er tilgjengelige for å kjøpe online på rundt kr 14,99, og er nevnt i brevet fra selskapet - men det ville være bedre hvis disse var inkludert, da jeg ikke bare følte at min sønn var komfortabel i barnestolen. Det er heller ingen T-bar, så sønnen min glødde frem ganske mange ganger, og hadde ikke stroppen blitt gjort opp, ville han ha falt ut.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis innsatsen var inkludert, ville dette være et stort salgsargument til meg, da det ville bety at sønnen min ville være mye mer komfortabel, og ville gi meg mer trygghet når han sitter i den.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar