10 Tidlige tegn på en Possessive Man Du vil aldri overse

Forhold krever partnerskap, ikke eierskap. Så, hvis du merker disse tidlige tegnene på en besittende mann, er det bedre å komme seg ut før det blir dårlig.

Tidligere hadde menn faktisk kvinner på en måte. Fra å eie eiendom til å ha et ord over hva de gjorde og mer. Men kvinner har kommet langt i vår befrielse. Tilsynelatende innser noen menn fortsatt ikke kvinner og menn er likeverdige. Man kan ikke eie den andre. Eller oppfør som om han gjør det. Se opp for disse tidlige tegnene på en possessiv mann, det er ganske enkelt å vite sikkert når du bare vet hva du skal holde øye med.

Hvorfor er noen menn så possessive?

Betyr det virkelig noe? Når en mann fungerer som om han har denne rett til å kontrollere deg, er han ikke verdt å prøve å finne ut. Kanskje han er sinnsykt sjalu fordi han stoler på problemer eller er redd for forlatelse. Anser det unødvendig atferd? Nei.

Ja, han kan ha litt bagasje, men det er ikke din bekymring. Hvis han ikke skjønner at måten han oppfører seg på er feil, sexistisk og forferdelig utdatert, fortjener han ikke deg eller noen kvinne. [Les: 22 tidlige advarselsskilt for å gjenkjenne en dårlig kjæreste umiddelbart]

Når vil du begynne å legge merke til disse tidlige tegnene på en besittende mann?

Så tidlig som den første datoen. Hvis du leter etter skiltene, kan du se dem nesten umiddelbart. Nå, noen gutter vet at de pleier å være possessive. Så vil de være på sin beste oppførsel til du lar deg vekte deg.

Men en mann som er possessiv, vil ikke kunne skjule sine overbærende måter for lenge.

Tidlige tegn på en besittende mann

Enten du er på vei ut på en første date, legger deg i et fullstendig forhold, eller bare i flørtetrinnet som tar opp på disse tidlige tegnene på en besittende mann, vil du spare mye tid, problemer og muligens et smertefullt hjerteslag.

Den beste måten å unngå en possessiv mann på er å vite at han er en før det er for sent.

# 1 Han avbryter deg når du er med andre mennesker, spesielt menn. Dette er et fortegnende tegn tidlig at han er possessiv. Det blir bare verre. Hvis du er på en fest og gikk over for å snakke med noen mennesker, og han svinger rundt deg eller trekker deg bort, er det ikke et godt tegn.

Ja, han kan være bekymret for en annen fyr, men det er ingen grunn til å begrense dine sosiale interaksjoner. Og hvis han gjør dette når du snakker med kjærester, er det et enda større og lysere rødt flagg. [Les: 18 tegn på at du blir tvunget til et kontrollerende forhold]

# 2 Han er sjalu. Sjalu er noe som mange mennesker håndterer. Hvis du har blitt lurt på, får du sannsynligvis det, men det er nivåer på dette. En person med små tillitsproblemer kan bekymre deg om din beste mannlige venn eller et spørsmål du befriender med en ex. Men en besatt mann vil gjøre mer enn spørsmålet.

Han vil ønske å sjekke telefonen, forby deg fra å se disse gutta, eller til og med få deg til å blokkere dem på sosiale medier. Å chatte med de mannlige vennene dine på nettet og henge ut med en gruppe som inkluderer gutta, burde ikke gjøre en litt sjalu fyr, men en besittende, sikkert. [Les: Hvordan lage en sjalu kjæreste ikke så sjalu]

# 3 Han vil vite hvem du er med. Hvis han ringer deg når du ikke er sammen for å finne ut hva du gjør, kan det komme så søt ut. Han sjekker inn tross alt, men hvis han alltid spør hvem du er med, er det et tidlig tegn på en possessiv mann. Kanskje jeg burde si gutt.

Han kan til og med gå så langt som FaceTiming deg, så han kan sørge for at du faktisk er med din mor eller kjæreste. Han vil sørge for at han vet nøyaktig hva du gjør og hvem du er med hele tiden. Et sunt forhold krever tillit og uavhengighet, ikke dominans.

# 4 Han vil at du skal dekke opp. Kanskje på din første date fortalte han deg hvor fint du ser i den stroppløse kjole. Men du hadde en tank top og shorts på den tredje datoen, og han insisterte på at du hadde på seg jakken for å dekke seg. Han kan bruke unnskyldningen om at han ikke vil at du skal være kald eller for andre å stirre, men ...

Dette er en mann som ønsker deg for seg selv, og ikke på en romantisk måte. Han beskytter deg ikke for vandrende øyne for din skyld, men for seg selv. Han vil være den eneste som får se deg se bra ut. Han vil ikke at du legger innsats i hvordan du ser ut hvis noen andre kan se deg. [Les: 18 klare tegn på en beskyttende og dominerende kjæreste]

# 5 Han forventer at du velger ham først. Si at du har planer med vennene dine, søsteren din eller foreldrene dine, men han ba deg om å gjøre noe. Han forventer at du avbryter dine planer om å se ham.

Han bryr seg ikke om du skulle se en vennegruppe som inkluderte gutter, men selv om du handlet med din mor, vil han at du alltid skal velge ham først.

# 6 Du må bevise din lojalitet, men det gjør han ikke. Dette er noe jeg personlig har sett mange kvinner sliter med. Du kan nå ut til ham, men han svarer ikke i flere timer, og det er ikke så farlig. Men, Gud forbyr, du savner hans samtale mens du er i dusjen. Du hører aldri slutten av det.

Han krever at du tar sine meninger til sinns og kompromitterer, men han vil aldri gjøre det samme. [Les: Hvorfor disse doble standarder i et forhold er giftige]

# 7 Han vil ikke at du går ut med jentene eller snakker om forholdet ditt. Hvis du er på det punktet hvor du introduserer hverandre til vennene dine, men han ikke vil møte deg, er det en grunn til det, og ikke en god.Menn vet at jenter snakker. De vet også at vennene dine kan se hva du kan være blind for.

Så, ikke bare nekter han å møte vennene dine, men han kan også insistere på at du holder deg privat med eventuelle forhold. Hvis du skulle klage til en venn, kan hun åpne øynene dine og oppfordre deg til å avslutte det eller gjenvinne din egen kraft. Han vil ikke ha det.

Hvis han går så langt som å overbevise deg, er vennene dine ikke gode for deg, det er fordi han er possessiv. Han vil ha deg selv. Hvis du legger merke til at siden du har vært med ham som du har drevet fra vennene dine, er han mest sannsynlig den skyldige. Og i virkeligheten er han den du skal løpe fra. [Les: 15 subtile tegn på en kontrollerende kjæreste som kan virke som søt kjærlighet]

# 8 Han vil at du skal være privat, men han vil også at alle skal kjenne deg, hans. Som jeg sa tidligere, vil han ikke at du sladder om ham eller ditt forhold til noen. Men han vil også at alle skal vite at du er sammen. Eller at du er hans.

Han vil kanskje ikke at du skal gab til venner eller familie, men han insisterer på at du konsekvent legger inn bilder av dere to online. Da kjenner alle dere, er tatt.

# 9 Han kan komme på tvers av gammeldags og gentleman i begynnelsen. Slik knytter disse fyrene deg og gjør deg sårbar. En besittende mann kan virke forfriskende først. Han kan åpne døren din, insistere på å betale, og til og med komme over vidunderlig til familien din.

Men det er slik han graver inn. Han legger grunnlaget slik at du ikke spørsmålet om hva som kommer. Eller når du begynner å se sin possessive side, sier du til deg selv,men han er så fin eller han bryr seg så mye. Alle manerer i verden kan ikke unnskylde en possessiv mann. [Les: De største tegnene på en besatt og sjalu kjæreste]

# 10 Han er manipulerende. ALERT ALERT ALERT. Dette er ikke en øvelse. En manipulerende fyr er vanskelig å fange. De er ofte så gode til å manipulere deg, ikke selv innser at han gjør det. Men hvis han har gjort noen av de følgende tingene mens du skyter under din possessive man radar, manipulerer han deg.

Hvis du spurte hans lojalitet, og han snudde den rundt på deg, så du ender med å be om unnskyldning, han manipulerer deg. Hvis han gjør deg skyldig i noe, manipulerer han deg. Hvis han bruker sin kjærlighet eller bekymring for deg som en grunn til å holde deg til seg selv, manipulerer han deg.

Og manipulasjon er bare en annen måte han prøver å overmanne deg, som han ville ha sin eiendom.

[Les: Hvordan håndtere kontrollerende atferd i et forhold og snu det rundt]

Menn eier ikke kvinner. Hold deg på disse tidlige tegnene til en besittende mann, så du kan komme deg ut før du suges inn i hans undertrykkende og kontrollerende måter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar