Hertug og hertuginne av Cambridge bedt om å besøke Kina før deres andre baby er født

Innhold

Det kongelige paret kan bli satt til å gjennomføre en historisk tur i Kina tidlig neste år - til tross for at Kate blir tungt gravid

Med hennes andre baby i april 2015, kan en kongelig tur i Kina neste år være hardt arbeid for hertuginnen av Cambridge - men det kan være på dagsordenen.

Kate, sammen med Wills, har blitt bedt om å reise rundt i landet for å forbedre Storbritannias diplomatiske lenker, men kongelige tjenestemenn innrømmer at Kate kanskje ikke kan ta turen på grunn av graviditeten hennes. LES: HERTIGHET AV CAMBRIDGE'S BABY BUMP IMMORTALIZED IN STREET ART Turen kommer til å skje i de tre første månedene i neste år, og skal det skje i mars da kan hun ikke fly. NHS anbefaler gravide kvinner ikke å fly etter uke 36 av graviditeten. LES: HERTUGHETEN AV CAMBRIDGE'S PREGNANCY STYLE FILSkulle turen gå, blir det Kate og Wills andre store kongelige tur i utlandet som foreldre. Men i motsetning til deres Australia og New Zealand tur, vil Prince George ikke følge med dem - uansett om Kate går. Hertiginnen har fått en annen tur i sin dagbok for neste måned. Hun skal reise med prins William til USA i desember for å besøke New York. Kate vil være rundt 20 uker gravid på det tidspunktet, så godt innenfor 28 ukers punkt hvor mødre skal være brevet og bekrefter at det er trygt for dem å fly.LES: STORT HERTUGHET AV CAMBRIDGE SETT Å BESØKE NY YORK Har du laget planer i månedene før babyen din ble født? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar