Hertiginne av Cambridges Baby Bump Immortalized i Street Art

Innhold

Et spraymalt bilde av hertuginnen av Cambridge, som er fire måneder gravid, har dukket opp på en vegg i Islington, London.

Poserer naken (men dekker hennes beskjedenhet!) Med en miniatyrkrone balansering på hennes mage, har maleriet av graffiti kunstneren Pegasus allerede begynt å tiltrekke seg turister.

Det konglens stencilerte bilde heter "Game of Thrones", en referanse til George R.R. Martin bestselgende fantasybøker og HBO TV-serier med samme navn, som viser syv fejende kongedømmer som kjemper for jerntronen.

LES: HERTUGHETEN AV CAMBRIDGE'S PREGNANCY STYLE FIL«Han tilbrakte hele kvelden med dette bildet av Kate fordi hun ser ut til å være veldig støttende for denne bydelen, og folk her elsker henne for det,» en talsmann for Faith Inc Gallery på hvis yttervegg Kate er malt, fortalte media.«Det har bare vært oppe siden i går kveld, og jeg har allerede hatt to tilbud om å kjøpe den som er verdsatt av veggen, noe som ikke er mulig i det hele tatt. '

LES: HERTUGEN AV CAMBRIDGE FORVENTER ET BABY I APRILKate forventes å levere sitt andre barn med prins William i april neste år. Det har ikke blitt kunngjort om deres førstefødte prinses guttes nye søsken er en gutt eller en jente.Vi lurer på hva Kate tenker på denne gatekunst - langt fra hennes vanlige formelle portretter!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar