Drunk Texting: Slik unngår du den ubehagelige dramaen av drukkete tekster

Å våkne opp for å lese dramaet du opprettet natten før full teksting handler om å være så morsomt som skamfarten. Prøv disse ni triksene for å redusere nedfallet.

Hva på jorden gjorde vi før smarttelefoner og full teksting? Ganske uten tvil opplevde vi gode relasjoner, gjorde ikke en røst av oss selv, og gjorde ikke kolossale fjell ut av molehills. Tilbake på dagen stoppet vi hverandre fra å ringe folk når de drukket eller kom bak rattet på en bil. Nå, alt vi trenger å gjøre er å plukke opp telefonene våre, mens ingen ser og drar tekst.

Den beste kur for en full tekst forblir forebygging. Hvis du vet at du er på vei ut for natten å drikke, er det alltid best å unngå katastrofe ved å ta skritt for å hindre deg i å gjøre noe som kan komme tilbake for å bite deg i rumpa.

Prøv disse ni triksene for å stoppe deg fra full teksting

Noen ganger verre enn å våkne opp for å gjøre skamfarten, når du tar opp telefonen om morgenen for å undersøke fallouten, kan det være omtrent like pen som måten du oppførte natten før da barlysene kom på. Disse ni triksene bidrar til å forhindre dramaet med full teksting.

# 1 Finn din Jiminy Cricket. Hvem er Jiminy Cricket? Spør Pinocchio. Alle trenger en venn med bare din beste interesse i hjertet. De vil ikke fortelle deg hva du vil høre. De forteller deg definitivt hva du trenger å høre. Hvis du vet at dritt kan gå ned hvis du begynner å ta del i drikke, må du sørge for at du tilordner noen til å være vaktmannen din.

De trenger ikke å bære badet om nytte for kvelden. De trenger bare å vite at jobben deres er å beskytte deg mot deg selv. Vi har alle den vennen i livet vårt å stole på, snu til dem for å sette en stopper for full teksting! [Les: 20 viktige jentekoderegler for et mindre dramafylt liv]

# 2 Blokkere. Tenk deg at du går ut, bare planlegger en god tid. Akkurat som du kommer inn i sporet din, bestemmer de seg for å sprenge telefonen med litt skitmelding som er ment å skade og fortelle deg. Sannsynligvis innser de at du er ute og koser deg og finner din frihet.

Hvis de føler seg truet av det faktum at du kan finne et eget liv, vil deres første instinkt være å distrahere din gode tid ved å smsere deg først for å få et svar. Den beste måten å løse den av og nyte kvelden alene? Blokker alle samtaler fra dem.

På slutten av natten løser det alle dine problemer. Du er ikke opprørt av det faktum at de ikke skrev deg fordi du holder fast på troen de måtte ha. Og den beste delen, de vil ikke pisse deg, eller sette deg i god tid ved å si noe skummelt eller dra deg inn i drama. [Les: Texting etikette - 20 uskrevne regler for kunnskapsrik flørting]

#3 La det være hjemme. Jeg vet at dette høres gal. Men du pry øyet åpent om morgenen for å finne hva? Ingenting. Ja, du finner at telefonen er ingensteds å bli funnet. Du har ikke ødelagt noe. Eller sagt noe dumt å enten få deg til å føle seg dum ved å avsløre for mye, eller ved å bli sur og si ting du ikke mener.

Ingen fullstendig teksting, og du kommer til å våkne opp med en ren skifer, ingenting sa noe, ingenting oppnådd, ingenting tapt. Er det noen bedre morgen i livet?

# 4 Pre-type responser. Vi vet alle hvordan noen skudd og en sen kveld gjør oss til den mørke siden. Men hvis du vet hva du vil si, og hvordan ting skal gå ned for å gjøre en lykkelig etterpå, selv etter en 2:00-full fest, skriv en "det er ok, vi er fortsatt kule" eller til og med en "jeg" Jeg beklager "tekst.

På den måten sender du noe i nattens dårlige timer uten drama. Når det er lite tankeprosess skjer, trenger du ikke å tenke i det hele tatt. Alt du trenger å gjøre er å trykke "send" for en god morgen fremover. [Les: Hvordan unngå den plagefulle spenningen etter et argument]

# 5 Blokker nummeret ditt på andre mennesker 's telefon. Hvis du er med den personen som utgjør den sannsynlige kandidaten for din fulle tekst, ta telefonen på vei ut. Deretter blokkerer du ditt eget nummer. Enkelt nok, uansett hva du sier til dem, har du opprettet en veisperring som hindrer den stygge eller ubehagelige å komme igjennom. Det beste forsvaret mot dine drunkne grimme tanker.

Du forhindrer feilaktig å sende dem en fullstendig tekst som skaper drama i flere uker etterpå. Som en personlig trygghet for din gode oppførsel, bare blokkere din egen tull fra å komme dit den ikke hører hjemme.

# 6 Endre språket på telefonen før du drar ut for natten. Ok, dette kan være en strekning. Men det kan bare fungere. Midt i å gjøre sitronskudd av andres ansikt, og hva som ligger i hjertet ditt, blir grimt, ta opp telefonen og endre språkinnstillingen til noe som gresk eller latin.

Uansett hva du sender det høres ut som gobbledygook. Hvis kjæresten din eller kjæresten ikke jobber for CIA, er du sannsynligvis god. De vil bare tro at du har rørt. Forhåpentligvis forhindrer ditt nivå av innbrudd din forståelse av at det du skriver bare betyr noe for noen som snakker kinesisk.

# 7 Don 'Ikke drikk når du er opprørt, gå for å se den du elsker. Sannsynligvis det mest urealistiske og dumme forslaget, men jeg må kaste det der ute. Kanskje hvis du opplever en hard tid med din kjære og føler deg usikker på hvordan du kommuniserer med dem, bør du ikke gå ut med å drikke eller verre, full teksting.

I stedet bruke tiden din til å gjøre forandringer og diskutere dine følelser.Jeg vet, dum, og sannsynligvis ikke mitt førstevalg, men jeg tenkte bare som en voksen at jeg skulle kaste den der ute. [Les: Hvordan fikse et ødelagt forhold, 15 måter å gjøre det til sist]

# 8 Endre opp telefonnumre og kontaktinformasjon. Jeg foreslår ikke at du er en idiot, eller kanskje jeg er, men jeg blir så desperat til tider og så opprørt i min egen tenkning at jeg bytter opp folkens tall. Så når de kommer opp, forvirrer de personen jeg er med og meg. Dette er en spesiell situasjon der du har å gjøre med mer enn én person i livet ditt. Det er tider når den eneste tiden jeg hører fra de menneskene som er gode for meg, eller er helt giftig, er når en av oss drikker.

Hvis du skjuler disse kontaktene fra personen du er med, og i utgangspunktet fra ditt dunkle selv, har du en vanskeligere tid å finne hvem som trenger tekst for å komme seg inn i trøbbel. Hvis du er full nok, gir du sannsynligvis opp kontaktnummeret før du kommer i trøbbel, nei? Du må gjøre det du må gjøre.

# 9 Les det høyt først. Konsensus er alltid en god ting. Uansett hvor mye du drikker, er noen nøkternere enn deg. Hvis du vil sørge for at du ikke sender noe veldig dumt og ender opp i fare for forholdet ditt, må du sørge for at du bruker tiden til å lese den til noen rundt deg.

Hvis du hører hva du planlegger å sende og gir noen mulighet til å fortelle deg at det er en dårlig ide, reduserer du sannsynligheten for å trykke på send. Gjør en hush fall over rommet og stjele spotlighten hvis du trenger, bare sørg for at før du trykker på send, grip konsensus for å vite at du ikke gjør noe veldig skadelig uansett hvilke typer blowjob shots du nede for kvelden. [Les: Partner i kriminalitet: 25 grunner til at du trenger denne vennen]

Vi har alle opplevd det fulle øyeblikket der vi tror det vi trenger å si er garantert og vil bli mottatt i den måten vi mener det. Vi tror feilaktig at full teksting tjener formålet vi håper på, men det gjør det sjelden.

[Les: 10 edru grunner hvorfor full sex er aldri en god ide]

Før du sender ut en full tekst, selv i god følelse og tåpelig intensjon, må du kontrollere hva du sender er hva du mener. Du kan tenke det er veldig morsomt eller søtt, men det er en liten sjanse mottakeren kan føle på samme måte!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar