Vi spurte Dr. Kristina hvordan du får virkelig hvite tenner (og hvorfor du ikke bør prøve DIY-sett)

Musserende hvite tenner som gjør fremmede gjør en annen ta, er drømmen ikke sant? Skinnende, lyst og sunt. Alle adjektiver jeg vil streve etter når jeg plonker et annet "mirakel DIY blekingskit" i vognen min i den ukentlige Asda-butikken. Fungerte de? Absolutt ikke. Har jeg fortsatt å kjøpe dem? Se, kan du slutte å dømme meg, vær så snill.

En kombinasjon av meg å drikke ca 18 kopper * kaffe om dagen og være sta når det gjaldt å søke hjelp fra fagpersoner (jeg kunne spytte blod fra nakken og fortsatt ikke ville besøke min lege), mente at smilet mitt ble stadig misfarget .

Så, etter noen strenge ord med meg selv, vil du være glad for å vite at jeg til slutt forkledde og bestilte en behandling med den velkjente Dr Krystyna hos Blush and Blow in Parsons Green.

💭 The Dreamiest Of Salons💭 Visste du at vi ble stemt Storbritannias mest Instagramable salong?

Et innlegg som deles av Blush + Blow (@blushblowlondon) på

Behandlingen:

Tannblekingebehandlingen som tilbys ved Blush and Glow er et fullstendig kurs av hydrogenperoksidblegemiddelrør fra WhiteWash Laboratories som arbeider for å bleke gjennom hvert lag av tannen til kjernen. Du har mugg tatt av topp- og bunntennene dine og får en sprøyte med blekegel til å ta med hjem. Du må klemme en blomst på innsiden av muggene og bære dem til minst fire timer om dagen. Det anbefales at du gjør dette om natten når du er mindre sannsynlig å spise eller drikke. Hele prosessen tar rundt syv dager, og Dr. Krystyna advarte mot å drikke kaffe i løpet av denne tiden. "Tennene dine er spesielt porøse under tennbleking, så hvis du trenger å drikke kaffe, må du sørge for å bruke et strå!" hun rådet.

Profesjonell tennbleking vs DIY-behandlinger:

Hvorfor skjule ut på dyrt tannbleking, når du kan finne billige DIY-kits i ditt lokale Superdrug? Dr. Krystyna forklarer: "Hjemmemedisinene belyser kun tennets ytre lag (eller" emaljen "), som ikke varer lenger enn noen uker. Det samme gjelder for tennbleking der lasere og lys brukes - Dette er raske løsninger. "

"Selv om behandling i hjemmet over en liten periode er mer arbeid, betyr det at det hvite resultatet varer lenger."

Meld meg på!

Hvor lang tid tok det for å se en forskjell?

Ærlig, etter den første natten! De første dagene med å ha på muggene var de mest visuelt dramatiske for mine nåpære hvite. Selv om du hadde det forvente en profesjonell tannblekingbehandling til jobb, var jeg fremdeles skeptisk i begynnelsen. Jeg mener, hvis supermarkedet ikke fungerte enda en liten bit, kan det være noe feil med min teeth? Imidlertid var jeg glad for å bli vist feil så fort.

Virket det?

Åh, det fungerte bra. Min nære venn la merke til at tennene mine var hvitere, og selv en av trenerne i treningsstudioet kom opp til meg og sa: "Blimey, tennene dine er hvite!" Ærlig talt. Dag. Gjort. Du kan kjøpe topp-ups av blekegelen for £ 20, noe som betyr at når du har betalt første avgiften, er det rimelig å holde smilet ditt i toppform.

For en konsultasjon med Dr Krystyna ved Blush and Blow eller for å finne ut mer, Klikk her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar