Dos og Don'ts For Dads Under Fødsel

Innhold

Partneren din kan føle seg som litt av et reservehjul når han er i barselsavdelingen, men det er mange måter han kan involvere seg og hjelpe deg ut i løpet av denne spesielle opplevelsen (samt noen ultimative no-nos hvis han vil beholde i dine gode bøker). Hvis din forfallsdato nærmer seg, kan du forlate nedenstående instruksjoner under åpen for at han ved et uhell finner ...

Gjør: Motiver og oppmuntre

NESTEN DER! Noen få oppmuntringsord kan gjøre underverk når du er i en hel verden av smerte.

Ikke: Freak out

Hvis du føler at han føler seg en bølge av panikk om ideen om at hans kjære som presser ut sitt fremtidige barn - eller selve faderskapets virkelighet - forteller ham å ta en tur rundt blokken for å komponere seg. Du har nok til å håndtere!

Ikke: Bruk hele natten på telefonen

Dette er ikke på tide å tilbringe timer på Candy Crush eller overvåke fotballpoengene. Men oppfordrer ham til å gjøre bruk av telefonkameraet - det vil alle være et uklart etterpå.

Gjør: Hold deg rolig

Vær advarsel om å holde seg kult og sammensatt til enhver tid - selv når du begynner å lage lyder eller utforsker, har han aldri hørt å rømme leppene dine.

Ikke: Belt ut sanger som du er på karaokebaren

Med mindre du er Michael Buble, vil han kanskje legge den til ekspertene når det gjelder å belaste ballader. Hodet ditt er bankende nok som det er.

Gjør: Kjenn fødselsplanen - men forbered deg på å være fleksibel

En fødselsplan er noe du kan gjøre sammen før fødselen, og det er en fin måte å bli involvert på dagen. Men gjør deg klar til å være fleksibel som fødsel kan være uforutsigbar til tider.

Ikke: Moan

Med mindre han vil ha et slag i ansiktet ...

Gjør: Ta med dine egne forsyninger

Husk at han skal vente på en stund selv, så prek pakke sine egne forsyninger og rengjør klær for å holde ham i gang.

Til slutt ... nyt opplevelsen

Fødsel er en utrolig magisk og følelsesmessig tid for en familie. Nyt opplevelsen - og møt ditt lille bunt av glede på slutten av det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar