Ikke la partneren din seksuelle historie drive et kile mellom deg!

Noen ganger kan du bare ikke hjelpe, men tenk på partnerens tidligere seksuelle utnyttelser. Men du kan holde disse tankene i sjakk med disse tipsene. Av Eli Walton

De fleste har vært i et forhold før, og har noen seksuelle historie eller tidligere partnere. Dette kan være vanskelig for folk å akseptere, spesielt når det er mer enn bare én person. Menn har ofte skjøre egoer og prøver å ha kvinner. Kvinner har ofte hang-ups om kroppene sine. Og begge kjønn er bekymret for at deres seksuelle ytelse kan gi noe å være ønsket.

Det er mye bagasje som kommer opp når du tenker på partneren din seksuelle fortid. Å håndtere det og lære å godta det kan være vanskelig, men det er ikke umulig. Du må lære å kommunisere åpent med partneren din. Du må respektere partneren din og prøve å ikke skamme dem. Og til slutt må du lære å akseptere at det som skjedde, skjedde, og at din fremtid sammen er viktigere enn hva som er i fortiden. [Les: En tidligere bekjennelse har gått galt feil!]

Jo mindre selvsikker du er, jo mer partneren din seksuelle fortid vil spise på deg. Du må komme over ditt ego og akseptere at din betydelige andre er med deg fordi han eller hun vil være med deg. Når du kan gjøre dette, vil ikke bare forholdet ditt bli bedre, men det vil også være selvtillit. Det er en total vinn-vinn, for deg og din partner.

Kommunikasjon er nøkkelen

Som med omtrent alle andre aspekter ved å være i et forhold, er det å være i stand til å kommunisere åpent og ærlig med partneren din den sikreste måten å overvinne ethvert problem. Hvis du er bekymret av partneren din seksuelle fortid, er det første å gjøre med å fortelle dem. Vær ærlig, men ikke angrep dem. Viktigst, vær kult og samlet. Det verste du kan gjøre er å komme av som sjalu og nevrotisk.

Ingen tvil om at partneren din vil fortelle deg alle de gode kvaliteter om deg som de foretrekker over deres ex eller exes. Du bør tro på dem. Det faktum at din betydelige andre er med deg, betyr at de allerede har gått videre. Du må gjøre det samme.

Selvfølgelig er det mulig at partneren din er fornøyd med dem mer enn du gjør i soverommet. Deres forhold endte nok med grunner som ikke hadde noe å gjøre med sex. Men å bo på det, og bare moping om det vil ikke forandre noe. Hvis det er tilfelle, vil det bare gjøre saken verre.

Igjen er kommunikasjon nøkkelen. Når du kan være åpen og ærlig med hverandre om sexlivet ditt, vil du begge finne at det umiddelbart forbedrer. Ingen er sendt til å være en feil i soverommet. Hvis du er åpen for konstruktiv kritikk og villig til å lære, kan du bli bedre og tilfredsstille din partner. Gi det tid, snakk ut ting, og du vil snart tilfredsstille din partner mer enn ex noensinne kunne. Og ikke tenk på det som en øvelse eller en oppgave. Du bør nyte hvert minutt av å bli kjent med din elskers behov og ønsker. [Les: Hvordan snakke om tidligere relasjoner med partneren din]

RESPEKT.

Når partneren din tidligere seksuell opplevelse veier i tankene dine, er et vanlig svar å angripe dem over det. Du må ikke gjøre dette. Shaming din betydelige andre for deres seksuelle fortid handler bare om den raskeste måten å avslutte forholdet på. I det minste vil det være ekstremt skadelig mot dem.

Når noen ikke kan akseptere partnernes seksuelle fortid, er det en refleksjon over dem, ikke på partneren deres. Hvis du angriper partneren din over dette, er det ikke fordi de gjorde noe galt, men fordi dine egne usikkerheter hindrer deg i å akseptere dem for hvem de er. Det er også et tegn på umodenhet fra din side.

Menn er mer sannsynlige enn kvinner for å gjøre dette, selv om kvinner gjør det også. Det er viktig å akseptere at din betydelige andre er din partner, ikke din eiendom. Hva de gjorde eller ikke gjorde seksuelt før du møtte, er ikke noe du har rett til å kaste dem for. Dette burde bare ikke være et problem. Du må godta det og fortsette. Hvis du virkelig ikke kan komme over problemet, så finn noen hvis seksuelle fortid er mer akseptabelt for deg.

Endre de tingene du kan endre

Selvfølgelig trenger du ikke bare å rulle over og akseptere noe om partneren din seksuelle fortid. Du kan ha legitime klager som du trenger å trene. Hvis din signifikante andre nevner en ex ofte, eller sammenligner deg med deres ex, så har du all rett til å be om at de ikke gjør det. Hvis partneren din skyver den i ansiktet ditt, så kommer selvfølgelig deres seksuelle fortid til deg.

Som nevnt ovenfor, er en annen ting du kan endre, din seksuelle ytelse. Det kan være et område hvor du ikke måler opp til en av partnerens fortidske elskere, og det kan ha stor vekt på ditt sinn og egoet ditt. Men hvis du kan kommunisere åpent sammen, er det ingen grunn til at du ikke kan forbedre ytelsen din og sette ex-lover helt ut av partneren din. [Les: 20 vanlige seksuelle problemer du enkelt kan unngå]

Godta de tingene du ikke kan endre

Når du har forandret det du kan endre, må du bare akseptere de tingene du ikke kan. Fortiden er fortiden, og det er ingen måte du kan endre det på. Hvis partneren din er noen du vet at du vil være med, må du bare akseptere dem for hvem de er og for hva de har gjort før du kom med.

Alle vet følelsen, og det vil spise bort på deg hvis du lar det gå. Du må forstå at det er bare ditt ego som kommer i veien. Din partner forlot sin eks og valgte å være med deg. Han eller hun sammenligner deg ikke kontinuerlig med noen tidligere forbi, og det er ingen grunn til at du må gjøre det heller. Å dvele på det vil bare undergrave forholdet ditt og ødelegge selvtilliten din.

Dette gjelder spesielt for menn som ofte føler seg en slags eierskap over kvinner. Hvis din kultur eller tro dikterer at du må gifte deg med en jomfru, vel, så er det det du burde gjøre. I så fall ikke dato noen som ikke er det. Men hvis du er en moderne gentleman, så vil du akseptere at kvinner kan velge sin egen skjebne, og du vil respektere sine beslutninger. En mann med poise og selvtillit vil aldri rive sin partner eller seg over den uforanderlige fortiden. [Les: Hvordan komme over usikkerhet i forholdet ditt]

Buck opp, la gå

Å la partnerens seksuelle forbi haunt deg er en surefire måte å ødelegge forholdet ditt. Følelsen av sjalusi, og muligens utilstrekkelighet, er bare naturlig, og de fleste vil oppleve dette en gang i livet. Men du må slippe det. Kommuniser, arbeid for å forbedre dere selv, og aksepter at fortiden ikke kan endres. Etter dette vil du overvinne ditt ego og din sjalusi og ditt forhold vil trives.

[Les: Den riktige måten å håndtere sjalusi i forholdet ditt]

Ikke la fortiden ødelegge det gode du har i dag. Enten du velger å snakke om det, trene nye trekk eller bare spørre partneren din om å slutte å snakke om ex, kan du finne en måte å holde partneren din seksuelle fortid fra å ha spilt deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar