Ikke forlat huset uten denne Athleisure bomberjakken

Innholdsfortegnelse:

Ikke forlat huset uten denne Athleisure bomberjakken - STIL 2023
Ikke forlat huset uten denne Athleisure bomberjakken - STIL 2023
Anonim

Da, i 2015, var USA-baserte fitness- og moteentusiast Stan Cheung ute etter treningsdrakt som både ville fungere godt og se stilig ut, var han ikke fornøyd med alternativene. "Jeg var på jakt etter komfortable nødvendigheter som kunne brukes til trening, gå ut for kaffe, delta på møter eller til og med gå ut til lunsj. Jeg endte med å ta med mine eksisterende trenings klær til skredderen for å få dem til å bli re-engineered. Jeg kunne ikke finne det jeg lette etter, så jeg bestemte meg for å gjøre det selv. "

ANBEFALT: Hvordan få Athleisure-blikket rett

Resultatet var EYSOM (som står for Tren din sinnstilstand), en ny athleisure-etikett som spesialiserer seg på, som Cheung sier, "tar ekte ytelse gymslitasje og gjør den allsidig nok til å bære hvor som helst mens du ser elegant og stilig ut." Den nye samling - en forlengelse av sesongens kjernegymnastik-slitasje - flytter merket videre inn i livsstilsarenaen, med et bredere utvalg av klær, inkludert jakker, cardigans, hoodies og sweatshirts. Vårt valg er denne trendbomben. Her er tre grunner til at vi umiddelbart ønsker det på ryggen:

1. Ytelse stoff

Premium-fireveisstoffet har en myk følelse som gir deg både komfort og mobilitet. Den er også laget med spesielle UV-filtrerende stoff, som bidrar til å beskytte mot solens stråler for ekstra utendørs komfort.

2. Oppmerksomhet på detaljer

Den ribbede sjal kragen folder opp for å holde nakken varm på kalde dager, mens lengre hylle gir ekstra dekning.

3. Praktisk finish

Zipplommen på ermet gir sikker lagring - det er den perfekte størrelsen for en telefon. Weltlommer, også med glidelås på forsiden, gjør at du kan holde hendene varme om vinteren, og sørge for sikker ekstra lagring.

Besøk eysom.com

Populært emne