Ferdig tørket januar? Prøv å gi opp alkohol i et år

Alle har øyeblikk når de ønsket at de ikke drikk, vanligvis på en lørdag morgen når de innser de forrige nettene, vil overskudd gå til en hel helg for å komme seg over.

Dry January har blitt utrolig populær som følge av folks ønske om å kutte på spøk, men hvis dine alkoholfrie ambisjoner strekker seg over en måned, kan de utfordringer - 90 og 365 dager - som tilbys på OneYearNoBeer, appellere (de tilbyr også en 30-dagers utfordring).

Trener møtte opp med sine skaperne - bymeglere Andy Ramage og Ruari Fairbairns - for å lære om fordelene med en teetotal livsstil.

Hvorfor satte du opp OneYearNoBeer?

Andy: For omtrent tre år siden bestemte jeg meg for å slutte å drikke. Jeg drikker for mye, enkelt som det. Hengslene var lange og helgene mine ble ødelagt. Jeg fant det blodig vanskelig [å gi opp], jeg ville få to eller tre uker, og da ville jeg bli tripped opp. Da jeg endelig klarte å gjøre det, fikk jeg tre måneder og fortsatte videre og videre.

Jeg klarte å inspirere Ruari [å gjøre det samme]. Vi innså at livet ble så mye bedre. Våre relasjoner ble bedre med familien vår. Helgene ble ikke arbeidet. Vi hadde all den vitaliteten, lekte med barn eller forfølge sport og hobbyer. Vår energi kom tilbake, virksomheten gikk opp, kostnadene gikk ned.

Ruari: Jeg trodde faktisk at jeg skulle miste kanten min og mine kunder. Det er denne oppfatningen av, "Hvordan kan jeg overleve uten å drikke i denne verden? Ingen vil like meg. Hvem skal jeg være? "Det er alt tull, og det er derfor vi vil at folk skal ta utfordringen og bevise det.

Andy: Hva folk virkelig trenger er det unnskyldning for å komme i gang. Det er her ideen til utfordringen kom fra. Alle elsker en utfordring, fra Tøffe Mudder til Triathlon. Hver middelalderblokker gjør det.

Vi ønsker en unnskyldning som folk kan gi på puben. Alkohol er det eneste stoffet i verden som når du forteller en gruppe mennesker du har gitt den opp, beretter de deg for det, så det er viktig å ha det samfunnet og støtten.

Går fordelene utover å unngå overhengere?

Andy: Du blir en bedre far. Du blir bedre på jobb, mer produktiv. Du vil gå ned i vekt. Du vil føle den livligheten. Jeg gikk og fikk passe, jeg begynte å spise veldig bra, begynte å meditere, men stoppe å drikke var den eneste tingen som hadde større innflytelse enn alt annet kombinert.

ANBEFALT: Den beste 4 ukers diettplanen (Spoiler: Det er ingen alkohol)

Anbefaler du å prøve lenger enn 30 dager?

Ruari: I en 30-dagers periode kan du unngå venner, og det er det de fleste som prøver å tørke januar, gjør. Så de møter ikke det samme pressetrykket, de lærer ikke noe. På 90 dager skal du nok gjøre et bryllup, en hjort gjør, gå på ferie, gå ut med venner. Du skal lære å gjøre det uten å drikke.

Andy: I 30 dager opplever du fortsatt fordelene, men vi sier alltid at magien skjer rundt 60/90 dager når du går "wow".

Å være litt lengre må du gå inn i dine sosiale rutiner, endre og tilpasse, og se på den andre siden av mynten. Det er alt vi sier, ta en titt på det, og ta din beslutning på slutten. Hvis du vil gå tilbake til å drikke det som er bra, forteller vi ikke noen om å stoppe helt, men vi vil at de skal komme til slutten av de 90 dagene, og deretter ta avgjørelsen - livet mitt var bedre med alkohol eller faktisk det er mye bedre uten det.

Hvilke tips har du for å holde deg nykter?

Ruari: Bestill en treningsutfordring, fordi det legger til din unnskyldning i puben. Si at du tar 90 dager av sprit for å gjøre en maraton, en 5k, en ultramarathon. Uansett hvilket treningsnivå du har.

Andy: Du må virkelig planlegge. Winging det bare virker ikke. Planlegg drikkene dine, ta en reserve drink. En annen ting er at hvis du glir opp, så hva? Det er ikke verdens ende. Støv deg av og lær av dine feil.

Ruari: Det handler om å forberede. Å vite hva du skal drikke på fredag ​​kveld. Hvis du står der med en Becks Blue [alkoholfri lager] i hånden, vet ingen, slik at trykket reduseres.

Andy: Ta ut ringleaderen - den større enn livet vennen som kan ødelegge deg. Fortell dem om din utfordring, så når du møter dem i puben, prøver du ikke å forklare deg selv når du bestiller en alkoholfri drikke, og han slår deg foran alle. Hvis du har ham på stedet, blir livet ditt lettere.

Hvis du er klar til å prøve en alkoholfri eksistens selv, gå til oneyearnobeer.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar