Dolph Lundgren: Hvordan holder jeg meg i form

Innhold

Du er 55 og fortsatt i form. Hvordan har du tilpasset treningsrutinen når du blir eldre?

Du må tenke mer og du må være smartere. Du må spørre deg selv, 'Hvordan føler jeg meg i dag? Hva skjer i morgen? Reiser jeg? Har jeg noen små skader? Er mine energinivåer lave? "Når du er 25 går du bare på treningsstudioet og løfter, eller bare går for en løp og skyver gjennom den. Du kan fortsatt gjøre det når du er eldre, men du betaler prisen neste dag.

Har du en grad i kjemisk ingeniørfag, kan du ta en mer vitenskapelig tilnærming?

Jeg tror det gjør, til en viss grad. Det lærer deg hvordan du organiserer ting, legger ut tidsplaner og analyserer resultater, som alle bidrar til opplæring.

I boken Fit Forever tilbyr du treningsråd for personer med travle timeplaner. Hva er ditt beste tips?

Alt er bedre enn ingenting. Du må starte et sted, selv om det bare gjør fem press-ups om morgenen - kroppen din fungerer på en slik måte at neste morgen vil du føle deg som seks. Ikke bruk mangel på tid som en unnskyldning for å ikke gjøre noe.

Hvilken har vært din mest fysisk krevende rolle?

Sannsynligvis Ivan Drago i Rocky IV, fordi vi bokset i en ring uten t-skjorter på. Det var ingen CGI, vi brukte ikke noen dobler - det var alt jeg og Sly. Jeg trente veldig hardt for å komme i form for Masters Of The Universe, men Rocky IV stikker ut som å være veldig fysisk vanskelig.

Drago var din første filmrolle, og det var en stor en - følte du presset?

Rollen passet meg, fordi jeg allerede var en karate-mester som gjorde vektløfting og jeg så på delen. Men ja, det var mye press på meg, både på kamera og av, fordi jeg gikk fra å være en kjemisk ingeniør og karate fyr for å være berømt over hele verden, noe som er en merkelig ting å bli vant til.

Er det sant at du filmet Stallone så hardt i brystet han måtte tilbringe fire dager i intensiv omsorg med hevelse rundt hjertet hans?

Var det ikke to uker? [Laughs] Jeg vet ikke akkurat hva som skjedde - vi begge ble truffet ganske mye. Han fortalte meg å slå ham så jeg gjorde det. Han var sjefen min, så jeg gjorde akkurat det han fortalte meg.

Du og universalsoldaten medstjerner Jean-Claude van Damme deltok begge i karate turneringer tidlig på 1980-tallet. Hvis du hadde kjempet tilbake da, hvem ville har vunnet?

Jeg vet ikke om han konkurrerte - jeg vet absolutt det! [Laughs] Vel, jeg var europeisk mester i 1980 og 1981, så jeg tror jeg ville hatt et ganske bra skudd.

Du har stjernespillet i The Expendables 1 og 2 - hvis du kunne velge noen medster for del 3, hvem ville det være?

Jeg vet ingenting om Expendables 3! Hvis jeg blir bedt om å gjøre det og alt fungerer, så vil jeg. Jeg har hørt Jackie Chan kommer til å være i det og kanskje Wesley Snipes, og de snakker med gutta som Clint Eastwood. Så langt som co-stars, måtte det være Mr Eastwood. Bare å få muligheten til å møte ham og snakke med ham ville være en ære.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar