Gjøre 300 treningen med Gym Jones

Gjøre 300 treningen med Gym Jones - øVELSER 2023
Gjøre 300 treningen med Gym Jones - øVELSER 2023
Anonim

"Dette er første gang vi har løpt 300 treningen i et seminar siden 2005," sier Rob MacDonald, daglig leder for Gym Jones. "Det ble opprinnelig opprettet av Gym Jones grunnlegger Mark Twight som en engangs ting, en test for filmens cast og stunt-team for å gå gjennom. Folket som gjorde det, ble svurret til hemmeligholdelse om hva det egentlig var, så du ville gå tilbake og gå, "Det er det vanskeligste jeg noensinne har gjort, det tok meg nesten 30 minutter, jeg døde nesten". De ville lyve til folk, i utgangspunktet, slik at de ville være psykologisk på kant hvis de noensinne gjorde det.

Det kunne ikke vært en hemmelighet, skjønt. «Det kom ut i et magasin som sa:" Slik kom spartanerne i form "og folkene begynte å gjøre det dag etter dag, fem eller seks dager i uken. Det ble alt vi hater - en trening som tillot at du kan kaste bort alle vekter og ikke gjøre noe annet enn det og se ut som en spartansk, som det ikke er.

"Vi ville få e-postmeldinger fra karer i karate antrekk, iført knullete pannebånd, gjør det de kalte" 300 treningen ". Så for oppfølgeren, Rise Of An Empire, var vi veldig forsiktig med å ikke gjøre noe som kunne bli valgt som treningen. Jeg tror faktisk at den første er en flott trening. Det ble bare symbolsk for alt vi misliker. '

Men det er tilbake, bare en dag. Jeg er på det andre treningsstudiet i Gym Jones UK, drevet av MacDonald og Pieter Vodden, den første offisielle UK-disippelen til GJ. Jeg er omgitt av en mengde trenere, trenere og idrettsutøvere, sammen med en håndfull mennesker som bare vil forstå Gym Jones-filosofien bedre. Jeg går i den første bølgen, med fire andre menn lined opp ved siden av meg på pull-up baren. De ser alle ut til å passe.

Treningen - i tilfelle du savnet det i Menns Fitness eller trenger en rask oppfriskning - er ikke så vanskelig å huske. Det er 300 reps, gjort rett gjennom tid, bestående av følgende:

25 pull-ups

50 dødløfter (med 60 kg)

50 trykk-ups

50 boks hopper (på en 60 cm boks)

50 gulvservietter (med en 60kg bar)

50 tohånds ren-og-trykk (med en 24kg kettlebell)

25 pull-ups

Opptrekkene er overordentlig strenge - rette armer på bunnen, brystet til baren på toppen, og absolutt ingen sving eller sparking. Press-ups er bryst-til-gulvet - eller til leiligheten i MacDonalds hånd som han stalker rundt i rommet. Du går ned, snarere enn å hoppe, mellom boks hoppespisser for å unngå blåst achilles sener. Gulvviskere skal gjøres med helt rette ben, berører gulvet mellom reps. Og nei, du kan ikke gjøre dem på en Smith-maskin.

Nedtellingen stopper. Summen piper. Vi går. Jeg har planlagt å bryte opptrekkene til håndterbare sett - kiste-til-bar er en morder - men det går ut av vinduet da mennene på hver side av meg bryter inn i to siffer uten tegn på å bremse. Jeg faller av baren kl 12, så kom deg gjennom resten i to og tre og rister armene mine ut når jeg går.

Selvfølgelig frites armene dine pent i forkant av deadlifts. Hvis du trener seriøst, er 60 kg lys - min one-rep max svinger rundt 200 kg - men 50 reps non-stop er ingen vits. Jeg kommer igjennom i sett med ti, så fives. Press-ups er mitt hemmelige våpen - jeg har vriet hundre om dagen, så jeg er sikker på å komme igjennom i en - men MacDonald sørger for at hver rep er legitim, og det tar meg et par pauser før jeg komme gjennom settet. Boksen hopper ville være lett hvis jeg ikke allerede hadde gjort dødløftene. Som det er, er my glutes blasted og min cardio er å la meg ned. Å komme inn i en rytme hjelper, men ikke mye.

Gulvviskere er en oddity. Jeg praktiserer aldri disse alene - å gjøre dem uten spotter virker risikabelt - men jeg er ganske sterk fra ubarmhjertige abs hjulutrullinger, og så får jeg dem ferdig i fem sett med ti, med bare et par wobbles. Ren-og-pressene handler om å ignorere den forferdelige brenningen i lungene, bena og armene og bare strømme gjennom.

Og så er det pull-ups. Det endelige, godawful settet av pullups. På dette punktet gjorde timeren på 19 minutter - nesten et minutt langsommere enn 300-tallet, tidligere out-of-shape Andrew Pleavin, hele treningen, men likevel svakt respektabel. Men pull-ups er min fortryllelse. På slutten er det alt jeg kan gjøre for å skrape sammen en rep om gangen, og faller av baren i mellom. Min siste tid? En borderline-pinlig 24 minutter.

Men dette er poenget med 300 treningen. Det er ikke en rask løsning eller en magisk pille, eller det eneste du trenger å se ut som King Leonidas. Det er en siste utfordring, utformet for å belønne fremgang eller avsløre svakhet, avhengig av arbeidet du allerede har satt inn. Selv mens jeg sitter på en boks (legger ned ikke er godkjent av) etterpå, tenker jeg allerede på hvordan Jeg skal løse dette i min egen trening, hvordan jeg kan kaste opp disse hullene, komme forbi disse feilene. Jeg kan aldri gjøre 300 igjen, men jeg vil vite at jeg kunne.

«Hva trenger du å jobbe med?» Spør MacDonald når jeg har pusten min tilbake. Jeg trenger ikke engang å tenke på det: 'Pull-ups. Og kardio. '

«Det stemmer,» nikker MacDonald, uten mye sympati. Jeg får følelsen av at Spartanerne ville godkjenne.

Populært emne