Snakker kjæresten din til sin eks hele tiden?

Er det akseptabelt for kjæresten din å holde kontakten med sin ex kjæreste? Hva skal du gjøre hvis kjæresten din snakker med sin ex ofte? Finn ut her.

Nesten hele tiden har exes en måte å kvitte seg inn i et nytt forhold og rote det opp.

Nå kan vi egentlig ikke fortelle om det er forsettlig eller ikke.

Men hvis du er i et nytt forhold med en fyr, er store muligheter, han får en ex som er nå en god venn.

Vel, med mindre hun dumpet ham først eller fant noen bedre.

Hvis du daterer en fyr som fortsatt er i kontakt med sin eks, er det på tide å være forsiktig.

Og hvis du daterer en fyr som har lange samtaler med sin eks hver annen dag, er det bedre å gå ut på ham.

[Les: 15 tegn på at du er i et rebound-forhold]

Snakker kjæresten din med sin eks?

Er du lei deg til kjæresten din for å holde kontakten med sin ex kjæreste? Nå ikke anta at du er vanskelig på ham

Du har all rett til å bli irritert hvis mannen din tilbringer timer over telefonen med sin eks.

Så mye som kjæresten din kan overbevise deg ellers, er det bare ingen grunn til at exes må være venner eller holde kontakten med hverandre ofte.

De brøt opp på grunn av deres inkompatibiliteter, så hva er meningen med å holde venner lenger?

Kanskje, kjæresten din eller hans eks har andre tanker om deres oppbrudd. Eller nå som fyren er seriøs med deg, har hans ekspert begynt å innse hvor spesiell og fantastisk han egentlig er. Det spiller ingen rolle hva årsaken er, men exes å være venner er aldri gode nyheter for den andre partneren.

Nesten hele tiden forblir exes bare venner når de ser hemmelige fordeler å holde seg som venner. [Les: Kan du være venner med en ex etter en oppbrudd?]

Hva er hans unnskyldning for å holde kontakten med henne?

Det er ingen ren unnskyldning for at exes skal være venner, med mindre de fortsatt er bundet av barn eller jobber sammen på samme sted. Eller med mindre de fortsatt bruker hverandre som venner med fordeler nå og da.

Har du noen gang spurt kjæresten din om hvorfor han selv forblir i kontakt med sin ex kjæreste? Sier han at han verdsetter henne som en venn eller liker han henne for personen hun er? Nei, det er ingen unnskyldninger. Hvis han tror hun er så flott, hvorfor på jorden ville han ha brutt opp med henne? Sannheten blir fortalt, kjæresten din er i armene dine nå, men han kan fortsatt ha et mykt sted for sin eks.

Ville du ikke føle deg knyttet til din ex også hvis du snakket over telefonen annenhver dag? Og nå som du daterer noen andre og er utenfor grenser, kan din ex begynner å like deg mye mer også.

Ville han noen gang snyte på deg med sin ex kjæreste?

Dette er den største bekymringen de fleste jenter har å håndtere når kjæresten deres holder kontakten med en eks. Tross alt har de allerede delt et fysisk forhold. Alt de trenger er en liten gnist for å ta sjansen til en affære.

Hvis kjæresten din er veldig vennlig med sin ex, ja, kan han ha en affære med henne. Begge er allerede sexuelt tiltrukket av hverandre og har allerede hatt sex. Og nå er han utilgjengelig og i armene, kan hans ex kjæreste finne ham mye mer tiltalende. [Les: Hvordan lage en fyr sjalu og få hans oppmerksomhet]

Sier han noen gang at han ikke vil holde kontakten med sin eks, men hans ex kjæreste er den som ringer hele tiden? Han har åpenbart lyst til deg. Sier han noen gang at hun fortsatt trenger ham for følelsesmessig støtte? Han har åpenbart noen fysiske ting i tankene.

Hvis kjæresten din ønsker å bli venner med sin eks, selv når du forteller ham at det plager deg, er det åpenbart at han vil ha kaken og ønsker å spise den også.

Er det alltid greit å holde kontakten med en eks?

Hvis kjæresten din og hans eks har delt et forhold der kjærligheten og spenningen sakte frizzled bort, eller hvis de er helt platoniske mot hverandre, kan det være akseptabelt.

Hvis kjæresten din ikke synes noe om sin eks, burde han ikke ha problemer med å møte sin eks med deg i armene hans. Møt hans eks et par ganger og se om du liker personen. Hvis du ikke kan fornemme noen kloss i luften, har de kanskje blitt gode venner. [Les: Den riktige måten å bli venner med en eks]

10 advarselsskilt hvis det skjer noe

Føler du noen gang at noe ikke stemmer med kjæresten din oppfører seg rundt sin eks? Her er 10 advarselsskilt for å hjelpe deg om det er noe fisket som skjer mellom kjæresten din og hans eks.

#1 Han liker det ikke når du leser tekster fra hans eks på hans mobiltelefon. Til tider sletter han selv teksten så snart han leser dem.

#2 Han går ut av rommet når han ringer fra henne. Blir kjæresten din sterkt beskyttende om hans plass når hun ringer til ham? Forventer han at du skal gi ham sin rolige plass til han avslutter samtalen?

#3 Han oppfører seg veldig plagsomt når han er rundt deg og støter på henne eller får telefonsamtalen. Hvis de bare er venner, bør det ikke være noen kloss, skal det?

#4 Du har hørt at hans ex er dårlig. Men kjæresten din uttrykker ikke sin mening for deg selv når du konfronterer ham. Eller til tider kan han til og med ta sin eks-side eller beskytte henne ved å si at hans ex følelser overfor deg er instinktive eller nøytrale.

#5 Hans venner snakker fortsatt om sin eks, som om hun har følelser for ham.Og de drar kjærestenes ben med sin eks, og det er noe du ikke vet om hans eks.

#6 Han møter henne nå og da. Men han inviterer aldri deg sammen. Og til tider kan han ikke fortelle deg om det til siste øyeblikk, eller han kan til og med late som om han bare støte på henne og bestemte seg for å spise lunsj sammen.

#7 Din mann blir sint når du forteller ham at du ikke liker ham å snakke med sin eks. Og han liker det ikke når du spør ham om hva slags forhold han deler med sin eks, eller hva han snakker om med henne. Han sier at du spør ham når du stiller spørsmål om henne.

#8 Hans ex kjæreste forsøker å ta oppmerksomheten bort fra deg når du er rundt dem. Hun oppfører seg mer som kjæresten sin, og prøver å oppføre seg på en altfor vennlig måte med ham. [Les: Har kjæresten din en veldig flørt gal pal?]

#9 Han løy til deg om å møte henne eller snakke med henne. Har kjæresten din noen gang løyet til deg om å møte sin eks, eller har du noen gang fått ham til å snakke med henne eller tilbringe tid med henne?

#10 Han sier at han ikke vil holde kontakten, men hun trenger ham. Dette er den største løgnen du noen gang kan høre. Hvis han ikke liker henne, kan han alltid gå bort. At han oppfører seg som hun trenger ham, gjør det klart at han trenger henne også. Hvis kjæresten din ikke kan unngå sin eks, har han definitivt uferdige forretninger med henne, uansett hva det kan være. [Les: Sikkert tegn han deler noen andre sammen med deg]

Hva skal du gjøre med det?

Noen ganger er det greit for to ex elskere å være venner. Men gode venner? Det er definitivt ikke greit. Bruk de 10 advarselsskiltene ovenfor for å se om kjæresten din og hans exs forhold er noe som kan true din fremtid sammen. Og gjør noe med det.

# 1 Hvis det virkelig plager deg, fortell ham om det. Hvis du har tatt deg tid til å bli komfortabel med forholdet ditt, men fortsatt har det vanskelig å komme seg til den forvirrende kjærlighetstriangelen, fortell kjæresten din at du ikke er komfortabel med den nærhet han deler med sin eks.

# 2 Vær forsiktig. Hvis du er i tvil, betyr det vanligvis at noe ikke er riktig. En kvinnes instinkt kan til tider gå på overdrive, men nesten alltid avslører det sannheten. Føler du at kjæresten din og hans ex gjør noe bak ryggen din? Store sjanser er, de er sannsynligvis. [Les: Hvordan vite om han jukser på deg med en annen kvinne bak ryggen din]

# 3 Prøv å komme sammen. En kjæreste og tidligere forhold er komplisert. Kanskje det er ekte grunner for deres nærhet. Prøv å forstå deres forhold med et åpent sinn og se om du kan komme sammen.

# 4 Gi ham et ultimatum. Det er deg eller hans ex. Hvis ingenting annet virker, spør han om å velge mellom deg og hans eks. Hvis han virkelig bryr seg om deg, vil han definitivt forlate sin eks til deg. Selv om han nøler et øyeblikk, har han definitivt følelser for sin eks. [Les: Stages of love i en manns sinn og hvordan de blir forelsket]

# 5 Beslut om forholdet. Nå er alt sagt og gjort, det er fremdeles deg som må gjøre den endelige avgjørelsen. Kjæresten din snakker med sin eks og henger ut med henne nå og da. Kan du stole på en fyr sånn? Tror du ikke kjæresten din er egoistisk og bekymret for dine følelser? [Les: Er han virkelig den for deg?]

Selv om han bestemmer seg for å forlate sin eks, så vil du fortsatt være med en slik fyr? Gjør deg oppmerksom på en gang for alle og avgjøre forholdet til kjæresten din og retningen på vei.

[Les: 16 måter å gjøre kjæresten din ønsker deg mer enn noensinne]

Å snakke med en eks og hengte seg med henne ofte er aldri bra, selv om det kan være noen få sjeldne unntak. Så snakker kjæresten din ofte med sin eks? Gjør noe om det, spesielt hvis det plager deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar