Finnes sann kjærlighet? 10 tegn som kan gjøre deg til en troende

Finnes ekte kjærlighet? Eller er det bare en figur av fantasien? Kick den skepsis til side. Disse 10 tingene kan få deg til å tro på sann kjærlighet igjen.

Så, du har blitt brent av det du trodde var kjærlighet. Du ringer BS på sann kjærlighet og lovet aldri å falle igjen. Vel, et liv uten kjærlighet er ikke morsomt i det hele tatt. Og kanskje du fortsatt lurer på, eksisterer sann kjærlighet? Eller er det bare henvist til kategorien av fortellingene om Santa Clause og enhjørninger?

Finnes ekte kjærlighet? 10 store tegn som viser at det gjør det

Hvorfor ikke lese på disse ti tingene, og følg de lenge glemte sommerfuglene i magen din. Og tro på sann kjærlighet igjen.

# 1 Gamle gifte par. Å bli gift i et grandiøst bryllup med et orkester som spiller alle verdens kjærlighetssanger er en ting - faktisk oppfylle at livslang forpliktelse er en annen. Alle kan si at de elsker sine samarbeidspartnere, men det er til du står ved dem gjennom skjebnenes skjebner og tid at du virkelig gjør sann kjærlighet levende.

Når du ser på gamle ektepar som deler en tur, holder hendene og ser på hverandre som i går, var da de hadde sin første date, løser all din kynisme seg i sikte på vedvarende kjærlighet. [Les: 15 måter du vil oppleve hvilken ekte kjærlighet føles som]

For den romantiske kan kjærligheten være alle kjærlighetssanger og blomster og kyss. Men for realisten er det stillheten, kampene, holdingen på gjennom årene til tross for alle odds som viser at sann kjærlighet eksisterer.

Når du ser gamle ektepar, vet du at deres kanskje ikke er det perfekte eventyrforholdet; men de sitter fast i hverandre, velger kjærlighet fremfor alt - og det er i seg selv den ekte slags kjærlighet så sjelden, det skjer ikke bare med noen. [Les: Erfarne ord fra råd fra et par som har vært sammen i 59 år]

# 2 litteratur. Litteratur gir deg et dypt vindu inn i forfatterens hjerte og sjel, og hvordan han eller hun oppfatter verden.

Litteratur, om fiksjon, poesi eller noe annet, maler deg et bilde av dybden og storheten av sann kjærlighet. Fra historiens tegn til måten plottet utfolder, ser du hvordan ekte kjærlighet kan være så ekte, så oppriktig, selv gjennom bøker. Slike litteraturer beveger og inspirerer deg, så vel som millioner av andre lesere. Det lærer deg så mange ting om sann kjærlighet som du aldri visste mulig. [Les: 30 mest romantiske sitater fra bøker og litteratur]

# 3 Musikk. Sann kjærlighet beveger deg, inspirerer deg og forandrer deg til det bedre. Har du noen gang hørt en sonata eller en ballad som bringer tårer i øynene dine? Har du noen gang gått til en konsert og følt en følelse av eufori? Eller gå til en concierto og bli flyttet til føttene med hjertefylt applaus og beundring på grunn av den rene skjønnheten til musikken i ørene dine?

Hvis du ikke har opplevd sann kjærlighet for deg selv, føler du det bare ved å lytte til en musiker spille gitaren, slå på pianoens nøkler eller syng hjertet sitt ut. Gjennom musikk føler du deres kjærlighet som om det var ditt eget. Du kan oppleve ekte kjærlighet og lidenskap med alle notater og melodier.

Sann kjærlighet opphever deg og rører dype følelser i deg. Musikk er et vakkert uttrykk for den kjærligheten. Du vil bli overrasket over å se bredden av tilgjengelig musikk så rent og utsøkt at du virkelig tror på sann kjærlighet. [Les: Løs i kjærlighet: 50 perfekte sanger for å nyte det rush]

# 4 Art. I likhet med musikk og litteratur, viser andre former for uttrykk som kunst at ekte kjærlighet eksisterer. Enten det er et veggmaleri fra århundrer siden til et moderne abstrakt maleri, skje du med på gaten, er kunst et dypt og enormt bevis. Sann kjærlighet eksisterer. Selv om du ikke har opplevd det selv.

Kunstnere har en makt til å oversette sine egne følelser av sann kjærlighet - dens tap, lykken, dens flyktige eller varige kvalitet, eller kaoset som det noen ganger bringer gjennom hva deres medium er.

Enten det er med maling og lerret, spraymaling og veggen eller multimedia, tror du på sann kjærlighet fordi noen følte det og fanget det for deg å oppleve. Det er slik kunst fungerer - for å vise deg at det faktisk er flere ansikter av sann kjærlighet for deg å frelse inn. [Les: Er jeg forelsket? 21 tegn for å dekode den fuzzy følelsen]

# 5 Gift med Hollywood-par. Og vi snakker ikke om Ben Affleck og Jen Garner, eller noen andre eventyr Hollywood-ekteskap som falt fra hverandre som en gresk tragedie. Mens showbiz-bransjen har blitt stereotypisert med sine øyeblikkelige ekteskap og skilsmisse dramaserier, vil du bli dumbfounded for å se at midt i alt glitter, glamour og gore of Hollywood, er det de som har levende testamente til sann kjærlighet.

Det er en rekke Hollywood-ekteskap som stod tidstesten * og blussen til paparazzi * og skinner beacons of true love, som ekteskap av Tom Hanks, Danny Devito, Michael J. Fox, Denzel Washington, Will Smith , Meryl Streep og Goldie Hawn med Kurt Russell, så vel som David og Victoria Beckham. [Les: 10 biter av kjærlighetsråd fra berømte Hollywoodpar]

# 6 Argumenter og kamper. Ethvert forhold vil ha sin betydelige mengde tumult. Det betyr ikke at bare fordi folk elsker hverandre at ting alltid skal være perfekte. Faktisk er det under disse nedturene i livet at du måler dybden av kjærlighet og si at det virkelig er sant.

Men la oss ikke forveksle dette med følelsesmessig og psykologisk overgrep eller fysisk vold. Dette er produkter av manipulasjon og maktkamp i et forhold, som ikke er hva ekte kjærlighet handler om. Argumenter, uenigheter og konflikter er uunngåelige i ethvert forhold, og testen av sann kjærlighet overvinter disse vanskelighetene og stiger over alt på en sunn, produktiv måte.

Sann kjærlighet kommer opp med løsninger og løsninger, og de som er i ekte kjærlige forhold trives og utvikles som et par og som individer gjennom disse voksende smerter. [Les: Relasjonsargumenter - 23 doser og ikke å huske]

# 7 forskjeller. Tenk deg et par sammen i mange år og fortsatt lykkelig forelsket i hverandre. De kan ha mange forskjeller. Faktisk kan de til og med være hverandres totale motsetninger. Og likevel er de forelsket etter all denne gangen.

Sann kjærlighet diskriminerer ikke. Det velger ikke hvem det besøker. Selv om du forestiller din fremtidige ektefelle i hodet ditt, vil du bli overrasket over at skjebnen har noe helt annet å gi deg - men det fungerer.

Sann kjærlighet handler ikke om å være den samme og drukning i en homogen masse for å være et identitetsløst par. Å akseptere og forstå hverandres feil og forskjeller er det som gjør sann kjærlighet så eksepsjonell og sjelden. Så, hvis du ser et kjærlig par som er totalt motsatte, spør dem hvorfor de fortsatt er sammen. Du kan lære en ting eller to om ekte kjærlighet. [Les: Slik aksepterer du forskjellene dine for forholds suksess]

# 8 Godkjennelse og tilgivelse. Mens kampene er bare støt i veien mot langvarig kjærlighet, er det tilgivelse som gjør det så mye dypere. I likhet med Kintsugi, den japanske kunsten å reparere ødelagt keramikk med gull, kan relasjoner ødelagt av prøvelser og uenigheter bare bli vakrere når du gjør tilpasninger og tilgi hverandre.

Sann kjærlighet er en sterk forpliktelse, et løfte om å være der for hverandre gjennom det som kommer din vei. Du trenger egentlig ikke å være gift for å gjøre en slik forpliktelse. Det er gjennom de mørke timene med smerte og den høye bickering at ekte kjærlighet skinner gjennom - fordi du valgte å se utover alt det og se at kjærligheten du har for hverandre er større enn de tingene som prøver å rive deg fra hverandre. [Les: 25 må-følge forholdsregler for lykkelig kjærlighet]

# 9 Hjernen din. Hvis tingene ovenfor fremdeles ikke er nok til å overbevise deg, ser du i hjernen din. I en studie skannet forskere hjernen til par mens de viste dem bilder av sine kjære. Hjerneskanningen avslørte å se bilder av menneskene de elsker forårsaket betydelige kjemiske reaksjoner på hjernen deres.

Hjernen til individer som har vært sammen i 20 år eller mer, viste lignende kjemiske reaksjoner til de som har ventet på det - nylig blitt forelsket! Forskere viser aktiviteter i det ventrale tegmentale området i hjernen som er ansvarlige for følelser av eufori eller glede og avhengighet. [Les: Mind spill: Hvordan kroppens kjemi påvirker kjærlighet]

De viser også aktiviteter i prefrontal cortex, som er knyttet til tenkning, minne og belønning. Og mens vitenskapen fortsatt ikke kan forklare hvorfor romantisk kjærlighet skjer og hvordan den kan opprettholdes, avslørte studiene ledetråder om hva som er nødvendig for at kjærlighet skal vare. Dette kan være å elske din partner som din kjærlighet var helt ny, hver dag.

Likevel avslører hjernen liknende reaksjoner mellom ny kjærlighet og forelskelse, så vær spesielt oppmerksom på å skille mellom de to.

# 10 Du. Se i speilet, og du vil se at ekte kjærlighet eksisterer. Du har et ønske som motiverer deg til å forfølge dine interesser, karriere, lidenskaper og andre ting. Dette ønske beveger deg, og fra dette immaterielle ønske gjør du ting mulig, du får ting til å skje. Bortsett fra egen kjærlighet, har du en indre ild som brenner i deg som er et levende, pustende bevis på sann kjærlighet.

[Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Verden er full av bevis på sann kjærlighet, stor og liten. Så eksisterer sann kjærlighet? Vel, du trenger ikke store bevegelser av kjærlighet som i filmene. Du kan se sann kjærlighet i de stille, verdslige øyeblikkene - hvis du bare vet hvor du skal se.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar