Fungerer Velocity Diet?

Løftet om kostets kosthold er lokkende: raskt fettutslipp uten muskelavfall, og ingen kompliserte regler å følge. Virkeligheten er mindre behagelig. Nesten alle dine "måltider" skaper faktisk - du drikker fem om dagen, med et solidt måltid bare en gang i uken. Det er også et lite apotek som er verdt dailysupplements (og valgfrie fettbrennere). Kjempegod.

Kravet

Bare for å avverge enhver tidlig kritikk, er dette ikke quackery. Shake-baserte dietter har sine røtter i medisin hvor de er vant til å behandle ekstrem fedme, og mens de gir rask fett tap, er det vanlige problemet et like raskt tap av muskel. Velocity dietten er fakturert som en utvikling av disse, raskt kutte fett, men støtte eller enda bedre muskelmasse. Dens skaperen Chris Shugart hevder også at som en god bivirkning av å forbruke nesten ingenting, men rister, vil du omprogrammere dine matinnstillinger, noe som fører til bedre matvalg ved slutten av dietten.

Metoden

Kostholdet har gått gjennom et par revisjoner siden oppfinnelsen. Jeg valgte den mer hardcore versjonen, som betyr fem protein shakes per dag pluss en gjenoppretting shake etter trening. Sammen med disse tar du fiskeoljer, lin og grønnpulver, og en fett metaboliser, deretter en gang i uken spiser du et sunt proteinrikt måltid. Du trener mengden næringsstoffer du trenger fra ristet ditt ved hjelp av en online-hastighetsdiettkalkulator. Så bare kjøp kosttilskudd og få sprekker.

Virkeligheten

Hastighet er en diett av kontraster. På den ene siden er det veldig enkelt - du vet nøyaktig hva du må spise og shakes tar bokstavelig talt sekunder å lage. På den annen side gjør nivået på sosial isolasjon, monotoni og fysiske effekter denne dietten den tøffeste jeg har prøvd.

Å sitte i en restaurant eller en pub med venner som nyter et måltid mens du nipper til vann og ned i den 19. shake av uken, er kjedelig i det ytterste - for ikke å nevne spørsmålene og negative kommentarene, som seriøst vil friste deg til å bli en tilbøyelighet. Å spise på farten og på jobb var enkelt, men reisen var ... problematisk. Å krysse grensen fra Ungarn til Serbia med et dusin små poser fylt med hvitt pulver var kanskje ikke en klok idé.

Før lenge begynte jeg å falle av vognen flere ganger, for det meste om natten. Selvkontrollen min var bare utmattet. Etter tre uker og 114 rister erstattet jeg halvparten av ristene mine med hele maten.

Resultatene

Kostholdet var vanskelig, men ristet var fylt og jeg var ikke sulten veldig ofte. Min energi var OK, muligens på grunn av koffeinbelastede fettforbrennere, men konsentrasjon og fokus var mangelvare. Og hvis jeg ikke var god på jobben, var jeg ubrukelig i treningsstudioet. Styrke og utholdenhet droppet raskt fra starten, jeg trengte mer hvile, og korte økter ville bli til en lang slipe.

Du skjønner hva du legger inn, skjønt, og selv om jeg ikke gjorde det til fjerde uke, mistet jeg 3,5 kg fett. Uken i uken kunne jeg se endringene i speilet, spesielt bryst- og abs-områder. Muskelmasse økte også med et halvt kilo.

Blodprøvene var ikke så positive. Glukose og de fleste andre markører av metabolsk helse forblir stabile, men min HDL, eller "gode" kolesterol falt til bekymringsfullt lave nivåer. Når det gjelder kravet om kraften til å endre preferanser ... vel, etter noen uker med protein shakes, smakt brokkoli aldri så bra.

Dommen

Velocity Diet er et kraftig, men ekstremt og kortsiktig fett tap verktøy, og bør næres med forsiktighet. For de som ønsker å miste fett raskt, kan det være et alternativ, men hvis du tenker på lang sikt, vil du kanskje se andre steder, selv med sin kraftige, men muligens kortvarige evne til å endre matinnstillinger.

Denne planen er ikke for deg? Prøv denne 4-ukers planen

Rist det av

Her er hva Pris forbrukes hver dag - til han ikke kunne ta det lenger. Hans rister inneholdt regelmessig 40g protein, 2g fett og 8g karbohydrater.

0800 Shake

Sammen med ... 1 tsk flaxseeds, 3 fiskolje tabletter, greenerpulver, 3g leucin

1100 Shake

Sammen med ... 1 tsk flaxseeds, 3 fiskolje tabletter, 3g leucin

1300 Shake

1600 Post-workout shake bare for treningsdager.

Denne risting inneholdt 24g protein og 44g karbohydrater. Sammen med ... 3g leucin

1900 Shake

Sammen med ... 1 tsk flaxseeds, 3 fiskolje tabletter, greenerpulver, 3g leucin

2200 Shake

Sammen med ... 1 tsk peanøttsmør, fibertilskudd, 3g leucin

Sjekk ut disse andre diettplanene

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar