Fungerer The New Bounty Protein Bar egentlig som en Bounty?

Fungerer The New Bounty Protein Bar egentlig som en Bounty? - øVELSER 2023
Fungerer The New Bounty Protein Bar egentlig som en Bounty? - øVELSER 2023
Anonim

Som vi oppdaget da vi forpliktet oss til å prøve så mange proteinstenger som mulig for å gi deg en endelig liste over de beste, er de mest delikate proteinrike snacks vanligvis de som etterligner smak og tekstur av ekte sjokoladebarer .

Med det i tankene ønsket vi entusiastisk nyheten om at Mars har gitt ut en proteinrik versjon av en Bounty-bar. Imidlertid er det alltid risikoen for at cramming en proteinprotein i kokosnøttbehandlingen kan ødelegge sin deilige essens. Så setter vi de nye Bounty-stolpene til smakstesten.

Vi vil ikke lyve - det var litt skuffende. I stedet for kokosnøtteksplosjonen kommer du fra en normal Bounty, er smaken litt dempet. Og teksturens chewier. Når det er sagt, innrømmer vi at det er litt urettferdig å sammenligne det med en ekte sjokoladebar - spesielt siden smaken av Bounty-proteinversjonen går bra mot andre trenings-smørbrød.

En annen stor positiv er det ernæringsmessige innholdet - det er mye sunnere enn en vanlig, to-bar Bounty (vi kommer til å ekskludere maniacs som bare spiser halvparten av en Bounty).

Bounty Protein Bounty
kalorier 278 192
fett 14,8 g 5,7 g
Sukker 27,2 g 8,5 g
Protein 2,2g 18,7 g

Det er nesten en tredjedel færre kalorier, mindre enn halvparten av fettet og en tredjedel av sukkeret, bry deg ikke om proteininnholdet.

Bounty proteinbaren passer også godt innenfor næringsområdet for tradisjonelle proteinstenger. Du kan få noen få gram protein med andre versjoner - opptil 27 g i våre toppvalg, men de fleste klokka er rundt 20g - og mens sukkerinnholdet er høyt, er det ikke så høyt som, for eksempel, BodyMe's 15.1g.

Proteinversjonen av Bounty er bare 51g sammenlignet med en vanlig bar 57g, men fordi den er full av protein, vil den fylle deg like bra, om ikke bedre. Det er en ganske solid snack allround, om ikke så umiddelbart tilfredsstillende som den virkelige tingen.

Dette er den tredje sjokoladebaren som Mars har laget en proteinversjon av, etter Mars og Snickers-proteinstengene som ble utgitt i fjor. En pakke med 18 Bounty Protein barer koster £ 32,99, med 18 Snickers eller Mars Protein barer koster £ 26,95. Du finner dem alle på amazon.co.uk.

Populært emne