Har størrelsesforhold til kvinner eller er det mer til det?

Innholdsfortegnelse:

Har størrelsesforhold til kvinner eller er det mer til det?
Har størrelsesforhold til kvinner eller er det mer til det?
Anonim

Har størrelsen betydning for kvinner? Den enkle sannheten? Ja, størrelse betyr noe. Men ikke slik du tenker. Les dette for å forstå hvordan størrelsen virkelig betyr noe.

Har du noen gang følt meg selvbevisst om hvor godt du er begavet der nede?

Du er ikke alene.

Med mindre du er hengt som en hest, har nesten alle menn funnet seg å stille dette spørsmålet gjennom årene.

Det starter i skolens dusjer og varer hele veien gjennom voksen alder.

Men med stor vekt på at menn gir sine medlemmer, er størrelsen ensbetydende med kvinner?

[Les: 20 ting som setter en jente på seksuelt eller på annen måte når hun ser en fyr]

Har størrelsen betydning for kvinner?

Vel, dette er ikke et svar som kan besvares bare med et ja eller et nei.

Som kvinne kan jeg fortelle deg at det ikke bare er lengden på polen som er helt viktig. Det er det du gjør i hullet som virkelig teller.

Selv før vi kommer til detaljene, er det noe du trenger å huske. Ikke la din penis bestemme hvor mye av en mann du er.

Hvis du er en fyr med en mindre enn minneverdig penisstørrelse, kan du ende opp med å skille deg bort fra det motsatte kjønet, bare fordi du føler deg mindre enn velutviklet der nede.

Og bare forestill deg hvordan det vil påvirke din moral og selvtillit!

Føl deg mer trygg på dine eiendeler der nede, og fokuser mer på å fornøye henne gjennom utvidet forspill i stedet for å sende den lille fyren inn i tunnelen og vente på at han skal jobbe all den magiske. [Les: 10 ting kvinner ønsker i seng å føle seg sexy og elsket]

Tross alt kan dine seksuelle evner og selvtillit som en person definitivt kompensere for mangel på girthet eller lengde noen dag.

Menn, kvinner og deres overdrevne besettelser

Kvinner obsessen om størrelsen på sine egne bryst. De lurer alltid på om de er for små. Men som en fyr, bryr du deg ikke alltid, gjør du? Ok, kanskje du gjør det. [Les: 8 måter å få noen jente du liker å legge merke til deg]

Noen gutter er besatt med store bryster mens noen gutter elsker bryster, uansett kommer de. Men hvis du ble forelsket i en jente som er ekstremt vakker, smart og morsom, ville du fortsatt bry deg om brystene hennes er mindre enn gjennomsnittet eller myggbitt?

For kvinner fungerer det på samme måte med en manns størrelse der nede. Hvis hun liker deg for hvem du er, ville hun være villig til å imøtekomme din mindre enn tilfredsstillende pakke.

Men så igjen, hvis hun finner ut at hun er dating en fyr med en større penis, ville hun åpenbart være glad for å vite det. Det føles flott til dato en mann som er godt begavet der nede. Og bare tanken på noe som er stort i henne, kan opphisse henne eller til og med slå henne på! [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg seksuelt]

Og la oss innse det, en jente får bragging rettigheter hvis størrelsessamtalen noen gang kommer opp med sine egne kjærester på en full natt.

Det er så stor betydning for kvinner? Vel, selv om en liten penis fungerer like bra når den må gjøre jobben, ville hun definitivt foretrekke et gjennomsnitt eller litt over gjennomsnittet over en liten en av alle de andre grunnene.

Hva er gjennomsnittlig størrelse på et mannlig medlem?

Det er ingen vanskelig og rask regel om størrelsen på en penis. Men for å gjøre tankene dine trygge, er det mellomtalt mellom fem og seks tommer absolutt vurdert som gjennomsnitt. Noe mindre enn det, og du vil få et sympatisk smil. Noe mer enn det, og hun vil plaster et stort smil av ærefrykt som er direkte proporsjonalt med lengden på penis!

Nesten alle i verden er gjennomsnittlige, så vær ikke bekymret for det. Jentene er fine med en gjennomsnittlig størrelse medlem. Alt sagt og gjort, å være gjennomsnittlig, er greit, men når du er for liten, kan det være ganske lettdown når hun slår inn hånden sin og finner en babypenis i shortsen din. Du vet hva, det kan til og med freak henne ut! [Les: Er attraktive jenter egentlig mener for gutta?]

Gjør en stor penis en forskjell når du har sex?

Gjør jenter som et stort medlem mens du har sex? Vel, dette er den mest forvirrende delen av alle. Mange jenter er glade for å snuggle med et gjennomsnittlig medlem, mens mange andre jenter vil ha noe som er langt større enn bare gjennomsnittet.

Noen jenter sier at en større penis betyr bedre sex, mens andre jenter hater et stort medlem fordi det gjør vondt dem. Så hva er avtalen her?

Har størrelsen på en manns medlem faktisk innvirkning på utfallet av kjønn?

Sannheten - Ja, penisstørrelsen betyr noe

Størrelsen på en manns penis er definitivt viktig når det gjelder å ha sex. Og størrelsen din spiller en stor rolle i om du vil kunne hjelpe kvinnens orgasme bedre.

Der har jeg sagt det! Størrelsen er definitivt viktig for kvinner. Men igjen er det egentlig ikke slik du tror.

Hvis du har en betydelig penis, har du kanskje opplevd dette. Noen jenter elsker hvordan du føler deg inne i dem. Og noen jenter kan faktisk krype i smerte og be deg om å senke eller unngå å trenge inn i det hele tatt. Så hva skjer her? Den samme penis bringer glede til noen jenter, men gjør vondt til andre jenter? Er det ikke rart? [Les: 10 måter å bygge seksuell spenning med en jente du liker]

Kama sutra og størrelsene

Kama sutra er en håndbok for kjærlighet skrevet over 2000 år siden i India av en mann som heter Vatsyayana. I et av kapitlene om seksuell forening forklarer han om fordelingen av menn i tre typer basert på størrelsen på deres lingam (peniser).I tillegg deler han også kvinner i tre typer basert på dybden av deres yoni (vulva) * dybden av yoni her angir dybden av skjeden *.

Ifølge Kama sutra, basert på størrelsen på hans lingam, kan en mann enten være en hare, en tyr eller en hest. Og en kvinne, basert på dybden av hennes yoni, kan enten være en kvinnelig hjort, en hopper eller en kvinnelig elefant.

Og utfallet og glede av seksuell forening mellom en mann og en kvinne kan bestemmes av disse splittelsene.

Menn (lingamens størrelse) - Kvinner (størrelsen på yoni)

Hare (liten lingam) - Hjort (kort yoni)

Okse (gjennomsnittlig lingam) - Hoppe (gjennomsnittlig yoni)

Hest (stor lingam) - Elefant (dyp yoni)

Den seksuelle foreningen mellom en hare mann og en hjorte kvinne, en tyrmann og en hoppekvinne, og en hestemann og en elefantkone ville føre til mer behagelige orgasmer og en bedre seksuell forening enn noen annen kombinasjon av menn og kvinner. Disse tre fagforeningene kalles like fagforeninger eller perfekte fagforeninger.

På den annen side, hvis en hestemann trenger inn i en hjortkvinne, det vil si at hvis en mann med et lengre medlem trenger inn i en kvinne med en kort vagina, vil den ende opp med å forårsake ubehag for kvinnen. Den eneste veien rundt dette er at mannen skal trenge henne halvveis eller til det punktet hvor hun er komfortabel.

Et annet scenario er når en hare mann trenger inn i en elefant kvinne. I dette tilfellet trenger en mann med et kort medlem en kvinne med en dypere vagina. I dette tilfellet kan kvinnen aldri oppleve økt orgasmer eller seksuell tilfredshet med ham fordi mannen aldri ville kunne nå dypere inn i henne. [Les: Den trinnvise veiledningen for å ha tantrisk sex for første gang]

Størrelser og behagelig sex

Ifølge Kama sutra, hvis en manns oppreistmedlem går gjennom en kvinnes vagina og berører inngangen til livmorhalsen når skjeden trengs * livmorhalsen er åpningen til livmoren *, fører det til kraftige orgasmer og en mye bedre seksuell opplevelse.

Det betyr også at størrelse virkelig betyr noe? Nå vet du at det definitivt gjør det. Og den konstante forvirringen over noen kvinner som sier størrelse, spiller ingen rolle, og størrelsen kan faktisk besvares ved å holde Kama sutra i tankene.

En elefantkone med en dypere vagina ville definitivt foretrekke en hestemann med et lengre medlem. Mens en hjorte kvinne med en kortere vagina kan bli fascinert av en stor ereksjon, men hun vil kunne oppleve det beste sexet med noen som en hare mann som har et lite medlem. [Les: Slik sitter du ved siden av en jente og gjør henne kåt]

Stor er ikke alltid bedre. Små er ikke alltid tettsittende.

Selvfølgelig kan vi ikke alle gå måle lengder og dybder hver gang vi daterer noen. Og du kan egentlig ikke finne størrelsene på folks privatpersoner ved bare å se på dem.

Men på slutten av det hele, når du har sex med noen, er det noe som er viktig, hvor behagelig begge er der nede mens du har sex. Hvis det er for stort for henne, vil du skade henne. Hvis det er for lite for henne, vil hun ikke føle det hun vil føle. [Les: 20 skitne spørsmål til tekst en jente og få henne våt]

En fyr som føler seg liten om seg selv der ute, kan faktisk gi bedre orgasmer til mange jenter enn en fyr som har hengt som en hest. [Les: Hvordan koble deg til en jente du nettopp har møtt og har sex med henne]

Så vel eller mindre enn godt utrustet, er du der nede, ikke frykt, det er en perfekt kamp eller en nesten perfekt kamp i oss alle. Like lenge du unngår kontrasterende motsetninger som en seksuell partner, vil du definitivt ha en fin tid i sengen.

Så hvordan gjenkjenner du en kontrast seksuell partner? Vel, bare ha sex. Du vet neste morgen, vil du ikke ?!

[Les: Hvordan få en jente som er en venn å ha sex med deg]

Så hvis du fortsatt lurer på det store spørsmålet nå, gjør størrelsen saken til kvinner, vel, du vet at stor er ikke alltid best, tross alt. En perfekt kamp er mye bedre!

Populært emne