Elsker hun meg? 15 Skilt She's Head over Heels for You

Innholdsfortegnelse:

Elsker hun meg? 15 Skilt She's Head over Heels for You
Elsker hun meg? 15 Skilt She's Head over Heels for You
Anonim

Du er en jente som er så fantastisk at du bare tenker på henne, gjør hjertet ditt fladt. Men elsker hun deg? Sjekk ut disse 15 tegnene på amour.

Det er flott å være forelsket, er det ikke? Men noen ganger er det vanskelig å vite hvordan en annen person virkelig føler. Det kan være at du bare har en forelskelse på en jente fra fjernt, eller har vært dating noen for en stund, men du kan ikke lese om hun føler på samme måte. Heldigvis finnes det måter å finne ut!

Å telle noen du elsker dem er et stort skritt, og det er rettferdig å si at de fleste gutta sier det store "Lâ €" ordet ganske alvorlig. Det siste du vil ha er å bli avvist, eller for å ha din * egentlig ganske skjøre * hjerte knuste hvis drømmens jente ikke sier det tilbake - eller verre, freaks ut og dumper deg, eller svarer med sjelen -destroying avstå, â € œJeg tror vi burde bare være venner.â € Â

Elsker hun deg? 15 måter å kjenne henne på ‘ er gal på deg

For å beskytte hjerter og stolthet, er det 15 tegn for å vite at den vakre damen har hodet over hælene, 100% forelsket i deg. [Prøv: Hvordan finne ut om en jente liker deg på 12 måter]

# 1 Hun vil vite alt om vennene dine. Å vise interesse for vennene dine er definitivt et tegn på kjærlighet. Hun tar en interesse - ikke bare i hvordan de gjør det, men hvis alle de små detaljene du har fortalt henne fortsatt ringe sant.

Å være omtenksom og omsorgsfull, og virkelig lytte til deg, er gode tegn. Å gjøre en innsats for å vise deg at hun bryr seg, er hennes måte å prøve å imponere på og fortelle deg at hun også elsker deg.

# 2 Du har flotte turer sammen sammen. Trips away er faktisk en stor test av styrken av forholdet ditt. Hvis du vil finne ut om hun elsker deg, ta en pause et sted med henne og se hvordan du går videre. Helligdager er merkelig pressede situasjoner der du er â € œmeâ € å ha tiden av livet ditt. Hvis du bicker og kjemper hele tiden, kan hun ikke være den for deg. [Les: 9 grunner til at reiser er en god test av kompatibilitet]

# 3 Hun sjekker deg ut. Enten du bare har vært sammen for en liten stund eller i mange år, bør din kvinne tro at du er super attraktiv. Hvis du får henne til å gi deg et appraising øye, viser det seg at hun fortsatt er helt inn i deg og helt elsket.

# 4 Du vil ha de samme tingene fra forholdet ditt. Det er alltid en god ide å ha denne samtalen så tidlig som mulig. Det er ikke noe poeng i å stikke med en jente som har en helt annen utsikt over verden, og forventer helt forskjellige ting fra livet hennes. Å dele de samme verdiene og respektere, ta vare på og nyte lignende ting, vil indikere at du er på en vinner!

# 5 Du hører henne snakke om deg - og det ‘ s gode ting! Hvis du overhører henne om å snakke positivt med vennene sine, kolleger, eller bare om noen som vil lytte, antyder det at hun er en slått kattunge! Hun er begeistret for å fortelle verden om deg og ønsker å vise seg og la alle vite at hun har den største fyren i verden. [Sjekk ut: Hvordan bevise at du elsker noen på riktig måte]

# 6 Du don ‘ Jeg har ikke noe å stryke om. Så henger du sammen med vennene dine ned på puben, og samtalen beveger seg til kvinnens folk i livet. Ingen tvil, de vil alle ha noe å klage på. Hvis du ikke kan forholde seg, er det fordi damen din er helt inn i deg, og vil bare holde deg glad.

# 7 Hun ‘ s din personlige cheerleader. Nei, vi betyr ikke bokstavelig talt! Men hvis kvinnen elsker deg, vil hun vise deg ved å støtte deg i alt du gjør. Hun tror helt på deg og har tillit til at du kan gjøre hva du vil gjøre, og være den du vil være.

Når du føler deg usikker på deg selv, er hun akkurat der ved siden av deg, drar deg opp og gir deg selvtilliten og støtten du trenger! [Les: Når skal du si? Jeg elsker deg? For første gang]

# 8 Du snakker om fremtiden - mye. Hvis du kan sette deg ned og snakke om planer som ikke vil skje til vei fremover, snakker vi ekteskap, barn, eller til og med bare en ferie som du vil gå på neste sommer, og det føles som det naturligste i verden, betyr dette sannsynligvis at dere begge er helt forelsket i hverandre.

# 9 Hun gjør ofre for deg. Hun elsker deg, og hun vil gjøre deg glad. Hvis dette betyr å ofre noe for å gjøre det, vil hun gjøre det. Bare vær sikker på at du returnerer favør!

# 10 Hun liker deg, akkurat som du er. Det er riktig, folkens - hvis en dame virkelig elsker deg, ser hun ikke på deg for å være noe annerledes. Hun vil ikke forsøke å forandre deg, men aksepterer deg akkurat som du er. Hvis hun kontinuerlig glir på deg eller legger deg ned om ting hun ikke liker, er sjansen det ikke er kjærlighet. [Les: 18 tåpelige måter å få en jente forelsket i deg]

#11 Hun gjør det ‘ t spille spill. En jente som elsker deg, vil ikke rote rundt! Hun er ikke interessert i å spille spill eller leke med dine følelser. Hun vil fortelle deg at hun vil være med deg, og det er det.

# 12 Hennes venner er glade for deg. Alle røtter for et par forelsket. Hvis hun elsker deg, vil vennene hennes være lykkelige for deg.Hvis de ikke er, kan dette være et tegn på at hun ikke er sikker, og forteller dem bak ryggen din.

# 13 Du kan fortelle henne noe. Hvis hun har gjort deg komfortabel nok til at du kan fortelle henne noe, antyder det at hun er forelsket i deg.

Å vite at hun ikke vil dømme deg for hva som er i tankene dine er definitivt en flott indikasjon på hennes kjærlighet. Være det dine håp, frykt, ambisjoner, eller til og med seksuelle fantasier, hun er kult med alt du sier, og vil gjerne ta alt sammen og lage nyttige forslag også! [Sjekk ut: 10 måter å tjene jentas tillit uten å miste en lem]

# 14 Hun lar deg se spillet. Hvis hun elsker deg, vil hun vite hvor viktig det er for deg, og selv om det er en fantastisk, innsiktsfull dokumentar, har hun ventet på uker å se på samtidig, lar hun deg se spillet - og kanskje selv se det med deg også!

# 15 Hun kokker deg paien. Alle vet veien til et manns hjerte er gjennom magen hans. Hvis du kommer hjem og hun er tilberedt et godt måltid for deg, er det hennes måte å fortelle deg at hun vil ta vare på deg og at hun elsker deg. Tenk på det: en stor, deilig pai. Hvis det ikke er kjærlighet, vet vi ikke hva som er!

Det er ingen bedre følelse i verden enn å vite sikkert at personen vi elsker elsker oss tilbake, men vi kan alle få litt usikker til tider.

[Klar til å uttrykke din kjærlighet? Les: Ulike måter å si jeg elsker deg uten å si et ord]

Disse 15 tegnene er fantastiske måter å finne ut om kvinnen i drømmene dine føler på samme måte også. Hvis du er i tvil om hun elsker deg, bare gå gjennom denne listen og se om noen eller alle av dem gjelder deg.

Populært emne