Liker hun meg? â € "Real Life Flirting Stories

Når en jente viser interesse for en fyr, er det alltid det store gnissespørsmålet i fyrens sinn, "liker hun meg?" Les disse flørtende historiene og bevegelsene, og finn ut om hun virkelig liker deg i utgangspunktet.

Klikk her for å lese introduksjonen på hvordan å fortelle om en jente liker deg og alle tipsene du trenger for å gjøre et trekk henne.

Så liker hun deg også? Å vite sikkert at en jente er interessert i deg eller har en forelskelse på deg, kan være forvirrende.

Men hvis du leser introduksjonen, ville du ha sett hvor lett det er å finne ut om en jente liker deg.

Her er et annet tips for å finne ut om hun liker deg, og også hva du bør gjøre hvis hun synes interessert, men det er egentlig ikke noe å gjøre med det.

Det store spørsmålet â € œDo hun liker meg?  € œ

Når en jente liker en fyr, går hun vanligvis ikke ut og avslører hennes sanne følelser for fyren. I de fleste tilfeller bestemmer hun seg for å slippe et hint og spiller så vanskelig å få.

[Les: Hvorfor jenter spiller vanskelig å få]

Det er definitivt et flott trekk av jenta, fordi hun trenger å vite om du er virkelig interessert i henne også. Så du trenger å vite hvordan du gjenspeiler hennes trekk på en måte som hun ønsker.

Så liker hun deg også? Her er en måte å finne ut.

Hun er beroligende feely

Nå er dette sannsynligvis det sikreste tegn på at en jente har noe for deg. Når du er midt i en samtale med henne, berører hun deg mye, og holder hendene på hendene eller på noen annen del av kroppen din? Denne er et dristig trekk, og en jente gjør ikke dette hvis hun ikke vil være over deg. [Les: Flørtens kunst]

Det kan være like opplagt som å røre på armen eller kneet mens du gjør et poeng, eller så svakt at tærne kommer i kontakt med din under bordet.

Men du bør aldri være den som skal initiere den. Selv om det er bare en svak berøring, ville en jente alltid vite det. Så du trenger ikke å lure på om alt rørende er bare en ulykke. Hun vet helt sikkert at det er noe kroppskontakt som skjer.

Hva du bør gjøre

Er hun betennende feely med alle andre, eller er det bare deg? Hvis hun er altfor vennlig med alle andre, har du sikkert lest tegnene feil. Men hvis det er bare med deg, gutt, liker hun deg eller hva ?!

Du kan også se etter subtile tegn. Holder hun håndflatene på bordet, så nært at du nesten kan røre ved det, eller finner du at dere begge har pusset hverandre litt mens de sitter ved siden av hverandre eller mens de går forbi?

Disse tegnene er en klar gave, men laget dette registrerer deg med de andre poeng i denne serien om hvordan du forteller om en jente liker deg og viser at en jente liker deg og ser om det er et kjærlighetspotensial her.

Hun svarer ikke ?!

Skiltene som er nevnt i denne serien, fungerer som en sjarm, men før du tar deg, lær du å varme henne opp så hun ikke blir sjokkert over det plutselige flyttet.

Og når det er mulig, prøv å klatre skiltene sammen slik at du kan være sikker på at hun flirter med deg og ønsker å gå ut med deg.

Å finne svaret på â € œdoes hun liker meg â € Â er lett. Å vite hva du skal gjøre neste er en kunst. Noen ganger kan du bli forvekslet med tegnene, eller du kan misforstille uskyldige tegn. Så ta deg tid og ikke haste det. Tro meg, hvis hun virkelig slår på deg, vil det definitivt fungere når du treffer rett tilbake på henne. Men det handler om hvor tålmodig du kan være, og hvor sikker du er før du gjør flyttingen. Når du er ganske sikker på at hun liker deg, fortsett du cowboy, lasso din flørtende lassie!

Virkelige livsflørtende historier

Å finne ut om en jente flirter med deg eller ikke, kan ikke være en av de enkleste tingene, og det er bundet til å være noen heldige tider og noen uheldige. Les disse bekjennelsene om dumhet, god og uflaks når det gjelder flørtespillene.

Hasty moves

Jeg henger ut i dette private biblioteket etter jobb for en stund, for å plukke noen bøker til å lese hjemme. Rundt samme tid, hver dag, er det denne veldig vakre jenta som kommer til biblioteket, og favorittbøkene er i samme rack som den jeg ofte har. Bare den andre dagen smilte hun på meg da vi fanget hverandres øyne, og den neste dagen da jeg sa "Hei" begynte hun å rødme. Jeg trodde hun likte meg, så etter en uke eller så, fortalte jeg henne at jeg likte henne. Hun gikk bort, og jeg har ikke sett henne ennå!

-Chester, 31

Feig flørting

En gang da jeg satt på en kaffebar, ventet en venn til å dukke opp, så jeg denne søte jenta som satt ved et bord over min. Jeg så henne og stirret på meg nå og da, og jeg stirret tilbake også. Det var veldig spennende, og jeg hadde mye moro. Men etter omtrent en halv time så snudde hun den andre veien og så ikke lenger. Jeg ble overrasket, men visste ikke hva jeg skulle gjøre. Ti minutter etter at hun snudde den andre veien, tok hun sin pose og ting, og reiste seg for å gå ut. Da hun gikk ut, så hun rett på meg og mumlet â € œCowardâ €! Var det et sjokk eller hva ?!

-Jeff, 22

Stjerne gjennom tåket

Jeg var på en veldig varm fest for noen uker siden, og hadde en flott tid med vennene mine. Etter en stund så jeg en søt jente som så på meg nå og da.Vi var på motsatt side av dansegulvet, og vi stirret opprørende, gjennom røyk og uskarpe lys. Selv om vi svingte langt borte, hadde vi øynene våre bare for hverandre. Etter omtrent en halv time gikk jeg opp til henne med to briller vodka. Heldigvis, jeg hadde ikke å bruke noen liners eller klok kommentarer, hun tok med glede drinken og vi endte opp med å gå tilbake til meg.

-Perry, 27

Nå som du har alle detaljer til det store spørsmålet, "liker hun meg?" Fortsett og gjør det rette flytte til rett tid. Tross alt er vellykkede glade flørthistorier mye bedre enn forhastede feil.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar