Har det vanskelig å få jobb? 12 tips for å få det til å svinge deg

Du har sikkert hørt at moren din forteller deg at du trenger å spille hardt for å få, men hva betyr det egentlig? Fremfor alt det, spiller det vanskelig å få jobb?

Vi har alle hørt og fortalt hverandre, "du trenger bare å spille hardt for å få," men hva betyr det selv? Betyr det å vente to timer for å svare på en tekst eller avvise dem når de spør deg? Se alle elsker å gi dette rådet, men når du spør dem hvordan du gjør det, er det radiostilhet. Så, du lurer sikkert på akkurat nå, spiller det vanskelig å få jobb. Egentlig ja det gjør det. Dette er ikke engang jeg gjør dette opp, det er vitenskap.

Spiller det vanskelig å få jobb?

Nå har det vært mange studier som forsker på spørsmålet, spiller hardt for å få jobb, og her er det de fant. De som spilte hardt for å få, har en høyere sjanse til å møte en langsiktig partner med et engasjert forhold.

I tillegg fant de også å spille hardt for å få den andre personen til å bruke mer tid og penger på dem. Ikke dårlig, ikke sant? Men all denne informasjonen betyr ingenting hvis du ikke vet hvordan du spiller hardt for å få. Så slutte å kaste bort tiden din og lære trinnene. Å spille vanskelig å få er gøy ... hvis du vet hva du gjør.

# 1 Har ikke sex med en gang. Jeg vet akkurat nå er uformelt sex normen, men du må ta et skritt tilbake og ikke løpe inn i soverommet med dem med en gang. Jeg vet at du vil sove med dem. Husk at hvis du skynder deg i det, har de ingenting å se frem til. Så, hold flammen i gang og få dem til å vente.

Bli kjent med hverandre først og la den seksuelle spenningen boble. Hvis du allerede har hatt sex med dem, ikke gjør det rutinemessig, i stedet, gjør det som en godbit. [Les: 12 konsekvenser av å ha sex for tidlig]

# 2 Gi dem nok oppmerksomhet for å bli. Men ikke gi dem den oppmerksomheten de vil ha. Realistisk, de vil ha deg over dem, men du kommer ikke til å gjøre det. I stedet gi dem akkurat nok oppmerksomhet så de fortsetter å jobbe for det. Jeg vet, det høres litt ut, men dette er spillets regler. Gi dem nok oppmerksomhet til å henge rundt deg, men ikke for lite eller ellers vil de grøfte deg. [Les: 12 beveger seg for å spille det kult med din forelskelse og vinne dem over]

# 3 Få dem til å jobbe for det, men ikke glem at du må sette inn noe arbeid også. Du vil at de skal gjøre en innsats og jobbe for din hengivenhet, men dette betyr ikke at du bare sitter og venter på at de kommer til å løpe.

Et forhold er en toveis gate, så du må også legge litt innsats for å vise dem din interesse. Hvis de føler at det er ensidig, vil de kalle det slutte. Tenk på det som en tango dans - de beveger seg en fot fremover, du beveger en fot fremover.

# 4 Ikke avslør alt. Jeg hadde en venn som ville fortelle hele hennes livshistorie til fyren på første date. Vel, unødvendig å si, hun fikk aldri en andre dato. Hvorfor ville hun? Hun ga alt bort i de første tretti minuttene. Du vil ikke gjøre det. I stedet gir litt, vent litt, se stemningen og gi litt mer.

Husk at ikke alle skal bruke den informasjonen du gir dem på en positiv måte, så vær forsiktig.

# 5 Har din plass. Selvfølgelig kan du gå ut med dem, skrive dem, etc. Men du vil også gi deg plass og vise dem at du verdsetter din plass. Dypt ned, du vil at det skal trene med denne personen som gir total mening, men du må vise dem at du ikke gjør det trenge dem. Plus, hvordan kan du spille vanskelig å få hvis de alltid er rundt deg.

# 6 Arbeid på din selvtillit. Tillit er nøkkelen når det gjelder å spille vanskelig å få. Hvis du ikke er trygg og tror du er den heteste personen i rommet, så hvordan tror du de vil ønske å jage deg? Du må vise denne personen at du er verdt å investere tid og jage etter. Fordi hvis du ikke ville jage deg, vil de heller ikke. [Les: 11 kraftige selvtillitbyggere til å forandre livet ditt]

# 7 Vis verdi. Her er tingen, folk vil alltid ha det de ikke kan ha. Så vis denne personen at du er etterspurt. Folk vil alle ha et stykke av deg. Dette betyr at du henger sammen med venner, går ut i helgene, du har et liv, og folk vil være en del av det. Når de ser at andre mennesker vil ha deg, vil det motivere dem til å prøve å få et stykke kaken.

# 8 Ikke gjør det hvis du bare hekker. Det er ikke nødvendig å spille hardt hvis du bare leter etter uformelt sex. Jeg vet at du vil at folk skal jage deg, men hvis denne personen bare skal være rundt for en natt ... eller to, så spill ikke hardt for å få det. Kortsiktig sex viser at begge mennesker vil ha liten eller ingen energi eller tid investert i forholdet.

# 9 Bruk den til å se hva de vil. Hvis du ikke er sikker på hva personen vil ha i forhold til et forhold, kan du prøve å spille hardt for å se hvor de står. Selvfølgelig, spør dem ville være raskere, men dette er en annen taktikk. Hvis de leter etter mer, vil de være mer villige til å investere tid og energi. Hvis ikke, vil du legge merke til at de bare prøver å bli lagt. [Les: 15 tegn alle de vil ha, er sex]

# 10 Bare fordi de er hyggelige betyr ikke at du skylder dem. Her er tingen om å spille vanskelig å få, du viser dem at du ikke skylder dem noe. Hvis de tar deg ut til en middag, trenger du ikke å takke dem ved å sove med dem. De ønsket å ta deg ut, så du æret det ved å gå på datoen. Dette viser din egenverdighet. Du gir dem et kyss når du er klar og når du føler at de fortjente det.

# 11 Flørt. Du vil være flørtende hvis du spiller hardt for å få. Åpenbart, du liker denne personen i en grad, så flørting vil ikke være for mye av en utfordring. Men om du sms, personlig eller på telefon, er det greit å lage litt seksuell spenning og være flørtende. Dette vil definitivt holde personen rundt som de vil føle den seksuelle spenningen. [Les: Vitenskapen bak flørtens handling]

# 12 Ikke sov med dem med en gang. Jeg må understreke dette fordi du sikkert leser rett forbi det punktet, men lytt til meg, ikke sov med dem med en gang. Gi det tid, la dem sette i innsatsen hvis de vil være intime med deg. Og hvis du virkelig liker denne personen, får du dem til å jobbe for det. Det blir så mye bedre til slutt.

[Les: Fungerer coy faktisk? Hvordan å gjøre det effektivt]

Spiller det vanskelig å få jobb? Moren din hadde rett, men spill på den riktige måten, ellers kommer du til å miste spillet du opprettet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar