Nagging hustruer og nagging menn

Kjærlighet og ekteskap begynner i himmelen, men etter hvert som månedene går, blir søte jenter og ridderlige menn grinende koner og nagende ektemenn. Men de fleste vet ikke at de er en nag selv. Er du en utilsiktet nag? Finne ut.

Klikk her for å lese introduksjonen av denne artikkelen om den virkelige betydning av nagging.

Hvem er en nag? Hvordan blir glade ektemenn og søte hustruer nagende ektemenn og nagende hustruer?

Ikke mange partnere innser at de faktisk nagler uten å innse det.

Blir nagende koner og nagende ektemenn

Pass på din uvitenhet, som i denne situasjonen kanskje ikke alltid er lykke. For deg kan det virke som om du bare minner din partner som alltid ender opp med å glemme ting.

Men tenk på det. Vil du faktisk kalle deg en grinende kone eller ektemann? Definisjonen av en nag ligger således hos personen som er i mottakeren.

Ikke det navnet kalles for å bli advokat. Langt ifra. Men en påminnelse grenser på nagging når partneren under verbal angrep er avfronted.

Hvorfor vil gnidning ikke fungere?

Nagging kan føre til en ond selvkørende syklus. Selv om årsakene dine kan være gyldige og gjentatte ganger, synes ektefellen fortsatt ikke å ha hørt. Men å fortsette om det ikke kommer til å hjelpe. Dette er en truisme som er validert av eksperter. Det vil gjøre din ektefelle resentfull og defensiv og fjerne seg selv, fysisk og følelsesmessig. [Les: Kjemp i forhold]

Nagging setter deg på ett sted (overlegen eller ellers) og partneren din i en annen (defensiv eller på annen måte), og dette er skadelig for et forhold som bare tjener til å avstå fra begge deler.

Videre berører nagging et utvalg av negative og destruktive følelser som misbilligelse, fordømmelse, censur, sinne, irritasjon, fysisk og emosjonell agitasjon hos begge parter. [Les: Hvordan oppmuntre partneren din]

Nagging problemer og partnere

Ta for eksempel et knusende problem mellom dere to. La oss si at du vil at partneren din skal gjøre noe som ikke kommer naturlig for dem, si som å kysse farvel før du deler veier for dagen. Så du fortsetter med det til de overholder og husker å kysse deg pliktskyldig, men kan du føle kjærligheten?

Sikker på at du har nagged din partner for å fysisk gjøre det du vil, enten ut av ren utmattelse eller feighet. Men er dette virkelig hva du vil? Hvor mye mer berikende ville det være hvis det kom til deg fra hjertet. Og for det, bør du være i stand til å kommandere din partners følelser.

Forstå gnager og små tegn på kjærlighet

Gransk ditt forhold, er det berikende eller demoraliserende? Et vellykket symbiotisk forhold er basert på kjærlighet. Kjærlighet betyr ikke roser og seksuell kjemi, men innebærer en hel del (spontan eller gjennomtenkt) forståelse og omsorgsfull handling mot partneren din. [Les: Feel lost in life]

Disse små handlinger går langt i å bygge forholdet ditt og gjøre det ikke bare sist, men også å gjøre livet berikende, tilfredsstillende og spennende.

På den annen side kan et forhold som er uthevet av uløste problemer, skattlegges enormt. Mens pengeforvaltning er den viktigste hindringen at de fleste forhold ikke klarer å hvelve over jevnt, nagging, dets årsaker og konsekvenser kommer nært. Faktisk, mens kjærligheten kan erobre alt, kan ubarmhjertig naging slite selv de sterkeste følelsene. Intimitet kan og vil uten tvil ta en alvorlig slå hvis du ikke slutter å gnage. [Les: Hvordan overvinne anger]

Så prøv å ikke være en nagende kone eller en gnistrende ektemann, i stedet, la kjærlighet ta kurset til et bedre liv. Snakk ditt hjerte ut og la partneren din vite hvordan du føler deg i stedet for å se og bli en nag. Klikk her for å finne ut hvordan du slutter å gnage din partner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar