Betyr likt en mann at jeg er gay? Nei, men disse tegnene kan

Ligner en mann at jeg er homofil? Å ha en tiltrekning mot noen av samme kjønn betyr ikke nødvendigvis at du er homofil. Det er andre tegn som kan ...

"Ligner en mann at jeg er homofil?" Den eneste som kan svare på spørsmålet ditt er deg, enten du vil eller ikke. Hei, jeg skal bare si det, på et tidspunkt finner vi den personen av vårt eget kjønn som er noe spektakulært.

Det er ikke en person blant oss som ikke har funnet noen av sitt eget kjønn helt "fantastisk". Men hvis vi ønsker å bli ekte, er det en forskjell mellom å likte noen og smak noen. Og hvis du spørsmåler dine følelser for en annen person, er du ikke alene.

Noen mennesker er bare så damn engasjerende at de gjør oss alle spørsmålstegn ved vår seksualitet på et tidspunkt. Men hvis det er noen som du ikke bare vil henge med, men ta det til neste trinn, så kan det være et tegn du er homofil. Ligner en mann at du er homofil? Vi vet begge at du allerede vet svaret på det i ditt hjerte.

Ligner en mann at jeg er homofil? 12 signaler det kanskje

Å ha en forelskelse på en annen fyr, gjør deg ikke homofil, frykt ikke. Faktisk har jeg vært gift to ganger nå, og de begge hadde bromanser mens de var gift med meg. Det er ingenting galt med å tro at en annen fyr er fantastisk, og du henger helt ut for å unngå konene.

Men hvis det ikke er en kvinne i tankegangen din, så kan det gi deg en pause. Forskjellen mellom å være homofil og bare virkelig likte noen av kjønn er ganske enkelt og åpenbart. [Les: Queer platonisk forhold - 25 tegn kan du være i en allerede]

# 1 Du kan ikke slutte å tenke på ham, jeg mener egentlig ikke. Hvis du blir fortært med tankene til denne mannen dag og natt, selv når du sover, og du bare ikke kan synes å få ham av tankene, må du vurdere at du har noe mer enn bare vennlige følelser for ham.

Vi blir alle begeistret for å møte en ny venn, men hvis dette er mer som en besettelse eller forelskelse, kan det bety noe mer. [Les: 9 sikre måter å fortelle om du er virkelig bi-nysgjerrig]

# 2 Du blir slått på av hans smil, vel, og alt om ham. Å bli slått på er generelt ikke et godt tegn. Det er ting om oss selv at vi kan slå av, men seksuell tiltrekning er ikke en av dem.

Hvis du får en boner når han går inn i et rom, og du får en bølle av hans cologne, eller bare når han kommer i tankene, er det noe mer seksuell i naturen som skjer. [Les: Kommer ut av skapet: 15 trinn for å åpne en ny livsdør]

# 3 Han sammenligner ikke med noen kvinne du noen gang har møtt, hendene ned kjempebra. Hvis du føler for ham slik du aldri har følt for en kvinne, kan det bety at du har homofile tendenser. Det er en forskjell mellom å ha en forelskelse på en ny venn og ha en forelskelse på en jente.

Hvis de føler det samme eller er langt mer intens, så hvordan føler du deg med jenter, så bør du sannsynligvis sette litt tanke på hva du føler.

# 4 Du har en attraksjon som går bra utover besties Hvis din tiltrekning er noe du aldri har følt før, så kan det være et tegn. Vi har alle de menneskene i våre liv som er så engasjerende at du bare vil tilbringe hele tiden med dem.

Men hvis den opprinnelige attraksjonen til den "nye" burde ha blitt slitt av for lenge siden, så kan det være grunn til bekymring.

# 5 Du fantaserer om å være sammen med ham. Å ha seksuelle fantasier er vanlige. Men hvis du seksuelt fantaserer om mannen du liker, og de ikke minst involverer en trekant, så er det et tegn på at det er noe mer enn bare en mann som er forelsket.

Det er ikke noe slikt som "normalt" når det gjelder seksuelle fantasier. Men hvis du drømmer om sex med andre menn, eller denne andre mannen, er dette et tegn på noe større i horisonten. [Les: Heteroflexible: Alt du trenger å vite om en sjelden seksualitet]

# 6 Du er sjalu av kvinner i livet, ikke bare fordi de bryr seg om fyren. Det er normalt å like noen og å ha lyst til å nyte hele tiden. Hvis du liker dem nok til at du blir jaloux av dem, henger med andre mennesker, det signaliserer en attraksjon.

Hvis du er sjalu på deres forhold til kvinner, betyr det sannsynligvis at en kvinne står i veien for deg. I min bok betyr det sannsynligvis at du vil ha det høyre stedet i sitt liv.

# 7 Du spør. Det faktum at du selv spør kan være en anelse om hvordan du føler. Hvis du er bekymret for at måten du føler er ikke vanlig for en rett fyr, bør du sannsynligvis undersøke dine følelser og komme til uttrykk med det som lurer under overflaten.

Det er greit. Uansett hva det er som du finner, vil ikke være verdens ende, kan det bare være begynnelsen.

# 8 Hvis du er ærlig med deg selv, er det ikke bare en fyr, det har vært flere. Hvis du sier at du liker en mann, men dette er egentlig ikke din første rodeo og er redd for å innrømme det, så ville svaret på deg være at du stopper og vurderer fortiden din og legger alle de skjulte stykkene sammen. Å være ærlig er mye enklere enn å være som alle andre vil at du skal være. [Les: 15 måter å oppdage selvlskelse og lykke]

# 9 Dine tanker om ham går utover bare å henge ut. Hvis du forestiller deg å gjøre mer enn bare å slappe av å spille videospill, så er det ikke en helt vanlig heteroseksuell følelse.Hvis du har tanker om intimitet, så, ja, det kan bety at du er homofil.

# 10 Det føles ikke som bare et annet tidlig vennskap, dette føles mer som din første kjærlighet. Hvis det føles som kjærlighet, så er det sannsynligvis. Hva er det gamle ordtaket, hvis det går som en and og quacks som en ... det er sannsynligvis homofil.

# 11 Hvis han ba deg om å eksperimentere, ville du ikke være imot det. Tenk deg et scenario der han kom til deg og ba deg om å ta det et skritt videre. Ville du bli repulsed eller vurdere det?

Hvis du vil vurdere det, kan det være på tide å ta samme hensyn til situasjonen din og finne ut om du har homofile følelser. [Les: Hvordan vite om du er homofil: Alle tegnene du ikke kan ignorere]

# 12 Du skammer deg over dine følelser. Det er grunn til at du undersøker dette spørsmålet. Dypt ned du bekymrer dine følelser for at denne mannen kan signalere noe større lurer under. Oftest å ha en "mannlig crush" betyr ingenting mer enn du bare finner noen i livet ditt engasjerende.

De treffer en nerve som er mer som en gnist, og det sier ingenting om seksualiteten din. Men hvis du tenker på å ta det et skritt lenger, eller se potensialet til, så kan det være noe å undersøke.

Saken er at før eller senere må du komme til uttrykk. Og hvis dette er noen du kan se deg selv med, så er det kanskje kanskje nå.

Du får bare en å gå rundt i livet. Den eneste du har plikt til å gjøre lykkelig til, er deg selv. Hvis du ser noen fra samme kjønn som fyller det gapet, så slutte å bekymre deg for etiketten og bare ta et skudd av tro.

[Les: Romantisk orientering: Hvor mange forskjellige typer er det?]

Ligner en mann at du er homofil? Husk, vær hvem du er, uansett hva det betyr for din fremtid. Hvem vet, det kan bare være din livreddende øyeblikk av opplysning og aksept.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar