Måle opp: Betyr høyde virkelig i forhold?

Bekymret og lurer på at høyde virkelig betyr noe i et forhold? I så fall er du ubehagelig og må selv bestemme om det er viktig eller ikke.

Ironien og grusomheten til hvem vi er tiltrukket av, slutter aldri å unnslippe meg. Jeg var fem meter åtte i sjette klasse, ingen løgn ... seriøst. Jeg dro til hver skole selv eller bare behandlet det faktum at hver mann jeg kunne gå med, var omtrent to meter kortere enn meg. Så forsto jeg conundrum-gjør høyden egentlig noe i et forhold?

Når jeg ser par hvor jenta tårer over fyren, kommer jeg ikke til å lyve. Jeg tenker to ting. Først tror jeg hun må holde overlegenhet over ham ut av ren høyde. Den andre er "wow", hun må ha en sunn følelse av selvtillit for å være trygg nok til å gå rundt med noen mindre enn henne.

Betyr høyden egentlig i et forhold?

Jeg har alltid funnet kortere menn attraktive. Det er min type, som er hvor ironien kommer i spill. Hver gang jeg finner meg selv med en kortere fyr, får det meg til å føle seg vanskelig, større enn jeg burde være, og å være super ærlig, ute av sted. Så, hvis du skulle spørre meg, ville jeg si høyde er viktig i et forhold.

Det jeg fant meg selv i relasjoner der gutta var enten min høyde eller kortere, var enten slouching, resolving å aldri ha høye hæler, eller prøver å synes å ikke være så høy som jeg egentlig var. Men hva med jenter som tårn over gutter, som super lange jenter og modeller? De må nesten være i orden med å være den høyere, eller de har et veldig begrenset genbasseng! [Les: 12 sizzling tips for par med høydeforskjell]

Vitenskapen om størrelsen saken

Når du tenker på vitenskapen bak hvorfor det betyr noe om en mann var høyere enn deg eller ikke, er det sannsynligvis evolusjonære grunner kvinner vil være kortere. For artenes overlevelse bør menn være jegere og kvinner samlere. Men det handler ikke bare om å bringe hjemme middag, det handler om å beskytte familien sin.

Når jeg er ute med en mann, liker jeg å tenke hvis det skulle skje for å skyve, ville han beskytte meg og holde meg trygg. Noen som er kortere enn meg, gir meg ikke samme tillit, enten realistisk eller ikke. Jeg kjenner noen korte gutter mye sterkere enn noen seks fot mann jeg har møtt.

Av samme evolusjonære grunn, har menn en tendens til å like kvinner kortere enn dem. Ønsker å være det sterkere kjønnet fordi det er måten kjønnene er utformet på, søker menn vanligvis kortere kvinner fordi de har en høyde fordel over dem. Det får dem til å føle seg kraftigere. Faktisk kjenner jeg mange gutter som liker jenter betydelig kortere enn dem. Jo mer høyde de har, desto kraftigere føler de. [Les: 15 grunner til at du bør danse en liten jente]

Er det det samme for begge sider?

Det jeg lærte av erfaring er at en fyr er villig til å danse en jente høyere enn ham enn en jente er villig til å danse en fyr kortere enn henne. Kvinner blir lært at de skal være petite. Dating en fyr to inches kortere enn du gjør noe, men får deg til å føle deg liten.

For gutta er det samme vanligvis ikke sant. Faktisk velger svært sterke menn av kort statur nesten alltid kvinner høyere. Bare fordi de er vakrere og et status symbol i samfunnet.

Så antar jeg at den eneste tiden høyden er viktig i forholdet hviler i individet og deres komfortabelhet. En vellykket fyr med en masse fremtredende og makt føles allerede kraftig, uansett hvor høy partneren hans er. En vellykket mann trenger ikke å bevise sin styrke ved hvor høy eller kort de er. De har forskjellige tiltak. [Les: Attraksjonsteori - Hva gjør deg ønskelig for noen andre?]

Hvorfor er høyden viktig?

For en fyr gjennomsnitt i høyde og bare jobber dag til dag, kan det være trøstende å finne en jente om høyden eller mindre. Det hjelper dem også med å definere hvem de er og hvilket sted de holder, ikke bare i forholdet, men også i samfunnet.

Når det gjelder kvinner, hvis du er super trygg på deg selv og vet at du er pen og den perfekte størrelsen, trenger du ikke å bekymre deg for høyden på partneren din. Å føle seg trygg nok til å gå høyt i en mengde, å ha noen kortere enn deg, gjør at du ikke blir større. Supermodeller er et perfekt eksempel. Ingen bryr seg enda om hvor høy deres signifikante andre er. De fades inn i bakgrunnen. [Les: Hvilken type attraksjon er viktig for ekte kjærlighet?]

Den korte og høye av den

Hvis du vurderer å spørre eller bo hos noen kortere eller høyere, og det gjør at du spørsmålet om du har selvtillit å føle deg komfortabel med, kan du bare bestemme. Hvis det er andre stasjoner i deg som gjør ting ikke riktig basert på høyde, spiller det ingen rolle om andre tror at størrelsen er viktig. Bare du svarer på det spørsmålet for deg selv. Hvis du elsker noen for hvem de er på innsiden, spiller det ingen rolle hvor høy eller kort de er.

Til slutt elsker vi folk ikke for det de presenterer på utsiden, selv om det er viktig også. De kan være større enn livet på innsiden, uansett hva deres "kjøttdrakt" viser til ytre verden.

[Les: De 11 tegnene på følelsesmessig tiltrekning og hvorfor det er viktig i et forhold]

Slutte å bekymre seg, betyr høyden egentlig noe i et forhold og hva andre kanskje tror. Til slutt er den eneste som bor med din betydelige andre, deg, så hvem bryr seg hva noen andre mener!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar