Savner han meg? 12 Klare tegn han fortsatt tenker på deg ofte

Har du noen gang lurt på om din ex kjæreste fortsatt tenker på deg? Svaret på det gnissende spørsmålet "Går han glipp av meg?" Blir lettere med disse tegnene.

Hvor mange menn vet du hvem stædig legger sine følelser og tiltrekning til kvinnen de elsker uten å gi det et skudd? Hvis du lurer på "savner han meg?" Skiltene er alle der. Du må bare lese dem.

Han må kanskje holde sin stolthet intakt og ikke komme tilbake, men det er andre atferd han utviser verdt mer enn noen tilbakebetaling.

Savner han meg? 12 måter en fyr sier at han savner deg uten å si et ord

Hvis du vil vite om han savner deg, se på hva han gjør, hvor han gikk siden du dro, og om han flyttet seg eller ble sittende fast. Hvis han er i samme posisjon, gjør de samme tingene, eller til og med gjør dumme skit ukarakteristiske av ham, sier alt dette, "Gud, jeg skulle ønske jeg hadde henne tilbake."

# 1 Han har ikke funnet noen andre. Du har blitt brutt opp i nesten seks måneder, og selv om du hører om ham å dele noen jenter, har han fortsatt ikke funnet noen å dele sin seng om natten. En fyr opptar sin ensomme plass, men hvis han ikke har funnet noen til å ta øynene for lenge, kan du bare ta opp den plassen i tankene hans. [Les: 16 tegn på at exen din vil ha deg tilbake i livet]

# 2 Han sover med alt rundt. Dette er noe du kanskje ikke vil høre, men gutta som savner kvinnen, de ikke kan ofte utvise uforsiktig oppførsel. Som å sove med noen og alle for å få jenta, elsker de av sinnet deres.

Problemet er at ingen er deg, men de fortsetter. Hvis han ikke var en spiller før deg, og plutselig ble John Mayer, er det noe bak kjøreturen for å skru alle sammen i byen.

# 3 Han kommer opp på uventede steder. Hvis du oppdager at han popper opp på uventede steder, som jobben eller på treningsstudioet, er det en god grunn til å tro at han håper å ta en titt på deg og sørg for at du fortsatt er rundt.

Hans måte å opprettholde sin avstand og ikke gi inn, men undervurder ikke de små "støt på møter." Du sannsynligvis aldri så ham der uten å komme til å se deg før, nå er det ikke noe annet.

# 4 Han har ikke endret sin Facebook-status. Når en fyr er klar til å bevege seg, gjør han det kjent for alle rundt seg. Hvis han gjorde det rett foran, kunne det ha vært en brash beslutning, og han vil sannsynligvis ikke endre den tilbake.

Men hvis han etter et par måneder fortsatt flyr solo og ikke har endret seg, så kan det være et tegn han venter på at du kommer tilbake. [Les: Hvordan bli venner med en eks uten komplikasjoner]

# 5 Han pumper vennene dine til informasjon. Hvis han fortsatt ser vennene dine og ikke kan hjelpe, men spørre om deg, er det sannsynligvis ikke bare bekymring for en gammel venn. Pumpes kontinuerlig for en oppdatering om hvem du ser, hvis du er i orden, eller hvordan ting går med deg, betyr han sannsynligvis prøver å veie sin odds for å komme seg tilbake i livet ditt. Hvis han ikke savnet deg, hvorfor skulle han fortsette å spørre?

# 6 Etter gjentatte ganger spør, har han ikke returnert dine ting. Når et forhold er gjort, signaliserer du slutten ved å dele opp ting. Hvis du gjentatte ganger spurte om noen av tingene dine tilbake, og han nekter å forplikte, prøver han å holde fast på et stykke av deg.

Hvis han ikke savnet deg eller håper en dag for å vinne deg tilbake, ville han bare gi dem tilbake og bli gjort.

# 7 Han drukket skiven. Hvis du får et anrop klokken to fra sitt nummer når han har vært ute, så vet du når hans hemming er nede, du kryper rett opp igjen i hodet. Tror ikke at det handler om en opprørskall.

Det er en full jente på hvert hjørne for det. Hvis du er den første han tenker på når hans hjerne går til la-la-land, betyr det at du ikke er ute av sitt bilde enda.

# 8 Han har fortsatt bilder av deg over alt. Hvis han fortsatt har bildet ditt i stuen, ved hans seng eller i sitt Facebook-bilde, så er han definitivt ikke over deg.

Å holde bildet rundt ville være irriterende for ham og skremme bort andre jenter hvis han var klar til å fortsette. En manglende evne til å fjerne de elementene som minner ham om deg, har "savnet deg" skrevet over det. [Les: Er din ex fortsatt tenkt på deg? Alle tegnene for å vite]

# 9 Hans venner forteller deg at han ikke har det bra. En fyrs beste venns jobb er å hjelpe ham med å komme forbi sin gamle kjæreste og gå videre til neste. Hvis du ser hans gamle venner, og de synger deg en trist historie om hvor uvel han gjør, hvordan han er deprimert og ikke er seg lenger, det er deres signal til deg at du skal gå inn for å hjelpe.

Hvis han ikke savnet deg, ville hans venner knapt si mer enn "hei" og gjøre inaktiv samtale. Hvis de prøver å snakke med deg på et personlig nivå om ham, så er det grunn til å tro at de vet at han fortsatt savner deg.

# 10 Hans liv har falt fra hverandre. Gutter tror de er så tøffe at de kan la noen de elsker, gå og vil være helt greit. Problemet er at de ikke forstår hvor mye de stoler på og trenger noen til du er borte. Da er det for sent.

Hvis han er deprimert, har hans leilighet og jobb gått i stykker. Han ser ut som en skogsmann som ikke har endret klærne sine i en måned, det er alle tegn han savner tiden du hadde sammen.Han ønsker sikkert at du kommer tilbake for å plukke ham ut av rotet han har skapt for seg selv. [Les: 10 tegn som viser at du fortsatt er knyttet til din eks]

# 11 Han beklager. En av de største indikatorene at en fyr savner deg, er om de etter hvert kan komme tilbake og be om unnskyldning for hvordan de behandlet deg. Det tar mye mot, og tapet av mye stolthet, for en fyr å innrømme at han har feil.

Det tar enda mer mot for ham å innrømme det til den personen han har begått. Hvis han skriver et brev, sender deg en tekstmelding eller viser seg for å si at han er lei seg, så har han tenkt mye på hva som gikk galt, og hvordan han hadde galt for å la deg gå eller behandle deg slik han har.

Han kan ikke si at jeg savner deg eller kommer tilbake, men de to ordene "Unnskyld" er noen ganger enda sterkere enn tigger. [Les: 15 måter å få en fyr til å like deg igjen: Fungerer som en sjarm]

# 12 Han har ikke sparket deg ut av sine sosiale medier. Når du er virkelig ferdig med noen, går du om å vri dem og sparker dem ut av din verden. Hvis du fortsatt er venner, er han fortsatt på fôr og fortsatt en tilhenger av kontoene dine, er han fortsatt interessert i hva du er opptatt av. Det betyr vanligvis at han fortsatt savner deg.

Du delte massevis av ting. Virkeligheten er hvis du gikk mye sammen, vil han naturligvis savne deg. Avhengig av hvordan ting brøt opp, hvis ting var stygge eller tamme, kommer det til å være deler av ham som vil savne varene som du delte. Selv om de på det tidspunktet av pause oppvekst dem. Tid og avstand gjør at vi ser ting i et annet lys.

Fortiden gir oss et perspektiv vi ikke hadde i slagets slag. Hvis du en gang var forelsket, vil det alltid være en del av ham som elsker og savner "deg og han" som du pleide å være. Hvis det er nok til å få ham til å komme tilbake eller ikke, kan jeg ikke fortelle deg det. Jeg vet bare at så mye du savner ham, savner han sannsynligvis likevel deg.

[Les: Runde to: 10 tegn bør du komme tilbake med din eks]

Hvis du vil vite om han savner deg, må du slutte å vente på å høre den og se deg rundt. Skiltene kan være mye kraftigere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar