Elsker han meg - 20 sikre tegn til å lese hans sinn

Romantiske bevegelser er søte, men det er lett å falle. Bruk disse 20 ekte kjærlighetsskiltene for å finne svaret på ditt kjærlighet-meg spørsmål på kort tid!

Kjærlighet er ikke en stor gestus.

Det er en serie med små bevegelser som varer livet.

Din mann og du kan virkelig være forelsket i hverandre.

Men nå og da, spesielt når du føler deg litt usikker eller forvirret, kan ditt sinn ikke hjelpe, men hjelpeløst lurer på om han virkelig elsker deg.

Å føle seg usikker iblant er en del av å oppleve kjærlighet.

Det er naturlig og noe vi alle føler oss nå og da.

Men det som betyr noe, er hva kjæresten din gjør for å berolige deg, og få deg til å føle deg mer elsket.

[Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i hvert forhold]

Elsker han meg - Dekoding av skiltene

Når to personer først blir forelsket og opplever det høye av forferdelse, vil alle dere ønsker å gjøre, være å snakke med den andre personen eller dusj dem med små handlinger av kjærlighet og romantikk.

Men som forvirringen begynner å falme og jevn, kjærlighet begynner å sette seg inn, kan de samme bevegelsene du bruker til å dechifrere kjærlighet * infatuation * ikke lenger brukes, ikke når kjærligheten tar en truer og dypere form.

Din fyr kan kjøpe deg gaver eller hengi seg til romantiske bevegelser for å tilfredsstille deg og woo deg, og de jobber definitivt!

[Les: 25 mest romantiske bevegelser du kan bruke lett i ditt daglige liv]

Men for å virkelig forstå om mannen din elsker deg, må du holde øye med tegnene han gir bort når han ikke skjønner det selv.

20 sikker tegn for å svare på din gjør-han-kjærlighet-meg spørsmålet

Bryllupsreise i kjærlighet handler om romantiske bevegelser, men hvis du leter etter tegn på kjærlighet utover bevegelser og ord, bruk disse 20 tegnene til å lese hans sinn.

# 1 Han kommuniserer. I et forhold, jo mer paret snakker, desto bedre forstår de hverandre. Og hvis din fyr elsker deg, kan han ikke hjelpe, men snakke om hans følelser og hans ønsker, og han vil også vite alt om livet ditt. Det er den enkleste måten å koble til og bygge et bedre forhold. [Les: Pillow talk og hvorfor det blir kjærlighet så mye bedre!]

# 2 Han er fascinert av deg. Får du noen gang ham stirre på deg når du er opptatt med å gjøre noe annet? Det er et klart tegn på at han ikke kan få nok av deg! * og han er definitivt awed av deg også *

# 3 Han bærer det for deg. En fyr som virkelig elsker deg liker å se deg glad. Og han vil være involvert i aktiviteter som gjør deg glad selv om han ikke liker det selv. Ser han på ditt favorittprogram med deg selv om han cribs eller moans om det? Beklager han om smuss og torner mens du hjelper deg med å luke hagen din på en søndag ettermiddag? Det virker som om han virkelig elsker deg. [Les: Hvordan gjøre mannen virkelig lykkelig på 20 forskjellige måter]

# 4 Sammen er tiden viktig for ham. Han tilbringer mye tid med deg, kanskje enda mer tid enn han tilbringer med vennene sine. Når mannen din virkelig blir forelsket i deg og ser deg som en partner for livet, vil selv hans nærmeste venner ta en baksete og han vil begynne å bruke mer tid med deg.

# 5 Han prøver å imponere. Han er imponert over deg og han har vunnet deg over. Men hvis han elsker deg, vil han ikke bare stoppe der. Han vil gå ut av hans måte å være snill mot vennene dine og familie, så han kan få et godt inntrykk på dem, selv om det bare er fordi han vet at det vil gjøre deg mer glad. [Les: 10 perfekte ting kjæresten din vil gjerne snakke om med deg]

# 6 Han broer den personlige plassen. Hemmeligheter er akseptabelt i et forhold, men når en fyr blir vanskelig for deg, begynner han å bygge broen mellom hans liv og ditt. Han ville være ok med å vite om bankkontoopplysningene hans, noen få av passordene sine, eller om du svarer på telefonen for ham.

# 7 Han liker å klemme deg. Krammer kjæresten din deg og holder deg tett av og til, uten grunn? Han føler seg bra når han klemmer deg fordi han er forelsket i deg. En god klemme som varer mer enn bare noen få sekunder, frigjør kjemikalier med god følelse i kroppen din, og selv om kjæresten din ikke vet dette, kan hans sinn føle det. [Les: 25 romantiske ideer for å gjøre kjæresten din smelter!]

# 8 Dine tanker er på hans måte. Han kan ha et travelt liv selv, men likevel gjør han det et poeng å huske alle de store hendelsene i livet ditt. Og hvis du noen gang har noe stort å jobbe med, er han alltid rundt for å hjelpe deg eller i det minste hjelpe deg.

# 9 Han har forandret sin verden. Hvis en fyr elsker deg, ville han forandre vaner og livsstil bare for å tilbringe mer tid med deg. Han ville til og med være villig til å savne et spill eller hans favorittfilm * og han vil ikke engang gnage om det * bare for å hjelpe deg med et prosjekt eller å høre på deg når du har en skummel dag! [Les: 30 fakta om kjæresten din som kan hjelpe deg med å lese hans sinn]

# 10 Han flaunts deg. En fyr som ikke er forpliktet til deg, ville likevel unngå å snakke om deg med flotte jenter som han vet, spesielt hans kolleger på sitt kontor eller i hans hangout. Men hvis han er virkelig seriøs med deg, vil han flaunt deg hver gang du kommer til å møte ham i stedet for å prøve å holde din tilstedeværelse diskret.

# 11 Han forteller deg hans hemmeligheter. Uhyggelige hemmeligheter er et tegn på svakhet fordi det gir andre mennesker en sjanse til å dømme ham.Men hvis en fyr elsker deg, ville han være åpen for å dele hemmeligheter, han har ikke fortalt noen andre med deg fordi han stoler på deg og elsker deg nok til å dele dem med deg. [Les: 50 forholdsspørsmål for å finne ut hvordan kompatible dere begge er]

# 12 Du er i hans sinn. Han husker deg selv når han ikke trenger det. Han får deg noe du liker, selv om du ikke spør ham. Eller på vei hjem eller på vei for å møte deg, kan han slutte å kjøpe deg din favoritt noe fordi han vet at du liker det selv om du ikke sier noe om det.

# 13 Han savner deg selv om han ikke sier det. En fyr som er forelsket, kan ikke alltid si at han savner deg fordi det høres kåt. Men når du endelig møter ham, vil du se en glimt i øynene hans og et bredt smil på hans lepper som skriker bare én ting, jeg elsker deg! [Les: 10 måter å være veldig romantisk uten å være oste]

# 14 Han er ikke dømmende. Han kan trekke beinet om noe du gjorde, men han ville alltid være villig til å hjelpe deg uten å dømme deg eller få deg til å betale for det.

# 15 Du gjør ham så stolt! Han skryter om dine prestasjoner, og kan ikke slutte å snakke om hvor fantastisk du er når du oppnår noe. En mann som elsker deg, vil alltid feire dine prestasjoner med samme entusiasme at han feirer sin egen.

# 16 Han vil bøye seg bakover. Hvis en fyr virkelig elsker deg, vil han kompromittere for deg, slik at han kan se deg smile. [Les: En varm sann historie om ubetinget kjærlighet]

# 17 Han drømmer. Han snakker fortløpende om hans store planer og alt han ønsker å oppnå i livet. Og nesten alle hans planer dreier seg om deg og hvor glad og stolt han kan få deg til å føle.

# 18 Han humours din bitchy side. Noen ganger har jenter en vane å bli irritert uten tilsynelatende grunn i det hele tatt. Og på andre tider gir jentene oss den stille behandlingen og venter på oss å dekode mysteriet om hvorfor du er opprørt. Men hvis din fyr elsker deg, vil han ikke bare sette opp tantrumene dine uten å sulke eller rulle øynene sine, han vil også be om unnskyldning og forsøke å oppmuntre deg selv om han mener at han ikke har gjort noe galt. [Les: 12 dårlige jentefunksjoner hver mann ønsker å se i sin kjæreste]

# 19 De små tingene. Han viser sin kjærlighet til deg på små måter som du kanskje ikke merker hele tiden. Det er de små tingene som å gi deg den bedre drikken eller det bedre setet, dedikere en sang for deg ut av det blå, ta veldig godt vare på deg når du er syk og mange andre små ting som du kanskje tar for gitt ofte. [Les: 25 tegn på at fyren virkelig liker deg selv om han ikke sier det høyt!]

# 20 Han sier at jeg elsker deg! Vel, dette er så direkte som det blir. Hvis du daterer en fyr eller er gift med ham, er det noen ganger den enkleste måten å klare din tvil på når du hører ham si det. Og det betyr han sikkert også, spesielt når han sier at han elsker deg ut av det blå, uten grunn i det hele tatt!

[Les: 23 must-know forholdsråd som alle jenter virkelig trenger å vite]

En fyr kan vise kjærlighet gjennom romantiske bevegelser hele tiden. Men hvis du vil ha svaret på spørsmålet ditt, er den beste måten å lese hans sinn på, ved å bruke disse tegnene for å finne ut om han elsker deg. Kjenner du til andre tegn, og på hvilken måte viser mannen din sin kjærlighet til deg?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar