Finnes evig kjærlighet? Finn ut om det virkelig er evig

Hvis du noen gang har følt deg så sterkt om noen som du er 100% sikker på at evig kjærlighet må eksistere, ta et øyeblikk for å lese vårt tema.

Selv om det høres ut som noe ut av en fantasy romansk roman, kan evig kjærlighet være en veldig ekte ting. Derfor har det vært så mange vellykkede bøker og filmer om det. Evig kjærlighet er jo en av de mest ettertraktede tingene på denne planeten.

Hva er evig kjærlighet?

Evig kjærlighet er i utgangspunktet bare en kjærlighet som aldri slutter. Det er en kjærlighet så kraftig at ingenting i verden kan stoppe de sterke følelsene som to mennesker har for hverandre. Noen mennesker henviser til det selv som en kjærlighet så sterk at den fortsatt er der, selv etter døden.

Kan evig kjærlighet virkelig eksistere?

Det er mange skeptikere om dette emnet. Faktisk er det mange skeptikere på temaet om hvorvidt kjærlighet er ekte i utgangspunktet. Åpenbart har disse menneskene aldri følt denne følelsen for noen andre, for det er virkelig umiskjennelig når du finner den.

Men mens kjærlighet er en ekte følelse og følelser, kan du virkelig elske noen for alltid? Eller gjør vår biologiske sminke og instinkt til å overleve og vokse komme i veien noen ganger? Hvilken er sterkere? Kjærlighet eller vårt DNA? Her er svarene på disse komplekse spørsmålene.

Alt beviset du trenger som evig kjærlighet eksisterer

For alle dere folk der ute som alltid lurer på om kjærlighet er en ekte følelse eller bare et opprettet knep som brukes til å rettferdiggjøre å bo hos noen i lang tid for å få en familie, derfor er du feil.

# 1 Det er bevis overalt. Du trenger ikke å være en forsker for å se at kjærlighet eksisterer overalt. Kjærlighet trenger heller ikke å være romantisk. Det er så mange forskjellige måter du kan føle og uttrykke din kjærlighet til forskjellige mennesker i livet ditt.

Du elsker familien din. Du elsker kjæledyrene dine. Du elsker hobbyene dine. Du elsker din betydelige andre. Disse typer følelser kan ikke gjøres opp og kan ikke nektes. [Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

# 2 Vitenskapen sier selv at det er ekte. Det er riktig. Du kan ikke nekte fakta om vitenskap, folk. En studie ble utført på par som var sammen etter 20 år og på de som var nylig forelsket. Forskningen fant at hjerneskanningen i hver gruppe var identisk når de viste bilder av deres kjære. Dette viser bare at kjærligheten er ekte og kan være til stede selv etter mange år.

# 3 Kjærlighet endrer faktisk kjemisk sminke av hjernen din. Hvordan kan du ellers forklare at du har så sterke følelser for noen som sminke i hjernen din faktisk er endret? Kjærlighet, det er slik.

Når vist bilder av en person du elsker, er din frontal lobe - den delen som er ansvarlig for alle dine beslutningsprosesser - faktisk slått av. Du faktisk kaste all grunn og logikk ut av vinduet i kjærlighetens navn! [Les: Kjærlighet kjemi og gnister i kjærlighet]

Så hva med evig kjærlighet?

Så vi har oppdaget at kjærlighet er en ekte følelse og faktisk eksisterer. Men kan den følelsen vare for alltid? Kan restene av den kjærligheten fortsatt nøle lenge etter at begge har forlatt denne jorden? Her er alt du bør vite om evig kjærlighet.

# 1 Det er ikke et eventyr. Like fantastisk som alle de eventyrlige bøkene høres, kan evig kjærlighet virkelig eksistere i det virkelige liv. Ta hjerneskanningsundersøkelsen nevnt ovenfor som bare ett godt eksempel. [Les: Hvordan bli forelsket sakte som om du er i et eventyr]

# 2 Det er forskjellig fra person til person. Evig kjærlighet er ikke en automatisk ting som føles det samme for alle. Akkurat som hver person elsker annerledes, har hver person også forskjellige evner til å føle og finne evig kjærlighet.

Noen mennesker er bare bedre enn andre ved å være åpne nok til å tillate evig kjærlighet i deres hjerter. I enkelte situasjoner kan en person være så bevoktet at han eller hun ofte hopper ut på å ha den slags tilkobling for frykt for å bli skadet. Det betyr imidlertid ikke at evig kjærlighet ikke eksisterer for noen.

# 3 Vårt DNA sier at vi kan elske flere mennesker. Kroppene våre er programmert til å gjøre det som er mulig for å sikre fortsatt rase.

Dette betyr at for å kunne reproducere, må vi kunne bli forelsket. Og siden eksistensen av vårt løp avhenger av vår evne til å reprodusere og gjøre mange forskjellige vesener, kan vi bli forelsket i flere mennesker gjennom våre liv. [Les: Polyamorous dating: Alt du trenger å vite først]

# 4 Men vår viljestyrke hindrer oss i å gjøre det. Nå kan det fremstå at det virker som evig kjærlighet ikke kan eksistere fordi vi kan bli forelsket i forskjellige mennesker til enhver tid. Men det unike ved mennesker er at vår viljestyrke er kraftigere enn våre instinkter og genetiske koden, noe som gjør at vi kan gjøre oss bare elske en person og forbli trofast mot dem - for evigheten.

# 5 Evig kjærlighet er noe av et valg. Akkurat som jeg nevnte ovenfor, er det vår viljestyrke som skiller vår evne til å elske bare én person. Når det er sagt, å ha en evig kjærlighet, er noe av et valg.

Selv om vi kanskje ikke kan kontrollere eller velge hvem vi blir forelsket i, kontrollerer vi at vi bare elsker den personen og hvor lenge. Hvis vi vil elske noen for evigheten, har vi kapasitet til å gjøre det. [Les: Hvorfor relasjoner er så hardt arbeid]

# 6 Det er århundre gammelt bevis som viser at evig kjærlighet eksisterer. Jeg er sikker på at hvis du elsker kjærlighet som meg selv, har du snublet over det bildet av to 2000-årige skjeletter begravd med å holde hendene.

Dette er ikke bare bevis på at evig kjærlighet er ekte og kan føles i tusenvis av år, men det viser også at det har eksistert i mange, mange år og ikke er noe nytt som vi nettopp så skjedde på.

# 7 Troen på evig kjærlighet kan forandre seg mellom kulturer. Vestlige samfunn romantiserer ideen om kjærlighet og utvider den så mye som mulig. Men det er også forskjellige kulturer som rett og slett ikke tar hensyn til kjærlighet i det hele tatt.

# 8 Men evig kjærlighet er fremdeles funnet i de kulturer som ikke tror på kjærlighet. Jeg er sikker på at du har hørt om arrangert ekteskap og hvordan noen mennesker selv er satt opp for å gifte seg med en person fra den dagen de ble født. Disse forskjellige kulturer tror ikke at kjærlighet eksisterer, men heller, er de av den oppfatning at de som de gifte seg med og har barn med, vil bestemme deres suksess.

Men så, hvorfor ser vi så mange forskjellige mennesker som løper vekk fra sine familier, og disse arrangerte ekteskap for å være med noen andre ... som de elsker? [Les: 20 spørsmål å spørre hverandre før du blir gift]

# 9 Evig kjærlighet er følt, ikke sett. Du kan ikke bare se på to personer og se at de har et bånd av evig kjærlighet. Men du kan definitivt være i nærvær av to personer og bare føle deres evige kjærlighet til hverandre.

# 10 Totalt, JA, eksisterer det. Uansett hvem du er eller hvorvidt du har følt en så kraftig kjærlighet i livet ditt enda, kan du ikke nekte det endelige beviset på at evig kjærlighet virkelig finnes i mange forskjellige former over hele verden. [Les: Hvordan bevise at du elsker noen på den riktige måten]

Evig kjærlighet virker som om det kan være noe ut av våre villeste drømmer, men sannheten er at det er en veldig ekte og konkret ting som kan være innenfor vår egen rekkevidde ... hvis vi vil ha det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar