Gjør Fraværet Hjerte Grow Fonder eller Vandre?

Får fravær hjertet til å vokse fonder eller gir det plass til å vandre? Finn ut hva som virkelig skjer når to elskere skilles etter avstand.

Har du noen gang lurt på hvordan fravær påvirker et forhold?

Det antas at fraværet gjør hjertet til å vokse fonder.

Men hvor sant er det egentlig?

I stor grad er det sant at fraværet gjør hjertet til å vokse, men det er en tynn linje utover hvilket fravær og avstand kan være katastrofalt for et forhold.

Hvorfor er fraværet forelsket?

I begynnelsen av et nytt forhold, alt du ønsker å gjøre er å tilbringe hver vakker minutt med hverandre.

Begge ville ønske å vite alt om hverandre og ende opp med å tilbringe hele tiden teksting eller ringe hverandre selv når dere begge er borte i noen timer.

Men etter hvert som forholdet begynner å bevege seg bort fra infatuasjonstrinnet og inn i det dypere kjærlighetsstadiet, vil du begynne å innse hvor mye ditt eget liv som et individ du har gått glipp av.

[Les: De forskjellige forholdsstadene du vil oppleve som et par]

Når du begynner å føle dette instinktivt, slutter du å trekke seg fra forholdet til å tilbringe litt tid på meg.

Og når du etterfyller din egen tid, vil du føle deg som å tilbringe mer tid med kjæresten din fordi du allerede begynner å savne dem.

Hvordan å gi plass skaper et bedre forhold

Du vil kanskje bruke mye tid sammen med kjæresten din, og det er ikke noe dårlig i det. Men så snart kjæresten din føler seg klaustrofobisk forelsket, som til slutt vil skje på et tidspunkt, kan de ende opp med å skyve deg bort en stund.

Dette kan føre til følelsesmessige forvirringer, noe som kan gjøre en partner mer klossete og trengende mens den andre partneren begynner å bli fjern. Og jo mer hver partner prøver å få det de vil ha, plass eller intimitet, desto mer frustrerer den den andre partneren.

For å få et vellykket forhold, må du huske at et forhold bare er en del av livet ditt. Du må vokse som et individ og la din partner vokse som et individ også. [Les: Hvordan gi plass i et forhold og ha en bedre romantikk]

Ved å gi rom til hverandre for å forfølge individuelle interesser, ville ingen av dere føle seg stagnert på grunn av forholdet. Faktisk kan å gi plass og skape fravær faktisk få din partner til å savne deg mer som vil holde kjærligheten i live lenger.

Fravær gir deg begge tid til å reflektere over forholdet og innse hvor mye hver av dere mener for den andre personen. Det kan bringe dere nærmere, lage bedre individer og gjøre samtaler forelsket mye mer interessant. [Les: Hvordan få kjæresten din til å ønske deg mer enn noensinne]

Problemene med for mye fravær

Er for mye plass i et forhold en dårlig ting? Det er definitivt det. Et lite fravær gjør hjertet til å vokse. Men for mye fravær gir imidlertid for mye plass til å vandre.

Tenk på det på denne måten. Hvis en ny film som du alltid har ønsket å se ut i dag, ville du ikke være glad for å se den? La oss anta at du ikke kunne gjøre det i dag fordi du ikke fikk billettene. Det samme skjer i morgen og neste, og hele neste uke.

Så spennende som du kanskje, hvis du ikke klarer å få billettene hver eneste dag i en uke, tror du ikke at du til slutt vil bli frustrert og gi opp å se filmen, for det er bare ikke verdt innsatsen?

Noen ganger kan du til og med begynne å mislike filmen før du selv ser på det, eller lurer på hvorfor du gir det så mye oppmerksomhet. Det som skjer i kjærlighet og fravær, fungerer på samme måte. Det er bare mye mer seriøst og livet endrer seg skjønt.

Å gi for mye plass til hverandre, enten fordi dere begge er opptatt av å jobbe eller har blitt tvunget til å skille seg over et langdistanseforhold, vil alltid føre til en belastning i forholdet, med mindre du vet å håndtere rommet perfekt. [Les: Hva tar det for langdistanseforhold for å overleve avstanden?]

Hva holder to elskere sammen i et forhold?

Det er to primære behov i et forhold, følelsesmessig intimitet og seksuell intimitet. Hvis det er ubalanse i disse behovene, eller om et av disse behovene ikke er oppfylt, vil et forhold begynne å mislykkes på en skjør skala. Alt det trenger er en liten distraksjon for å topple over.

# 1 Emosjonell intimitet. Emosjonell intimitet i et forhold er den type bindingen som to elskere deler, følelsesmessig. Kommuniserer du med din partner og snakker jevnlig om dine følelser, drømmer og ambisjoner?

Hvis det ikke er følelsesmessig intimitet i et forhold, fører det til usikkerhet og sjalu, noe som ytterligere kan føre til klamrende oppførsel eller argumenter. [Les: 13 tegn på en klamrende kjæreste og hvordan du kan unngå det]

# 2 Seksuell intimitet. Selv om dere begge er borte fra hverandre, prøver jeg å møte hverandre så ofte som mulig. Selv å tilbringe en god dag med hverandre i en uke kan holde romantikken levende til neste uke.

For mye fravær og hvordan fusk går inn i bildet

Selv de beste av elskere er utsatt for å jukse hvis de er bort fra hverandre for lenge. Hvis du vil forbedre forholdet, tilbringer du noen timer unna hverandre nå og da. Men ikke ignorere hverandre så mye at dere begge føler at to fremmede lever under ett tak.[Les: Tegn at partneren din allerede er utro på deg med en annen person]

Hvis dere begge er adskilt avstand på grunn av arbeidsforpliktelser, må dere bruke mer tid til å kommunisere med hverandre. Til tider kan selv en sterk følelsesmessig forbindelse holde forholdet sammen og holde det sterkt.

Og husk dette, aldri ta partneren din for gitt og ignorere deres behov, spesielt når dere begge er borte fra hverandre. Når en elsker begynner å forfølge seg eller avstand seg, strever den andre elsker også, eller prøver å kle seg enda lenger. Uansett, det vil ikke gjøre noe godt for ditt forhold. [Les: 15 subtile tegn på en kontrollerende kjæreste]

Partneren din kan danse en annen person i ditt fravær

Kjærlighet skjer spontant. Du opplevde det med noen, og etter all sannsynlighet kan du oppleve det igjen hvis du ikke er følelsesmessig knyttet til din elsker.

Og akkurat som deg, din partner kan også bli tiltrukket av noen andre. Dette er en av de store usikkerhetene du trenger å håndtere når du er borte fra kjæresten din i lange perioder. Partneren din kan møte noen som er interessante på jobb, og en kaffe kan føre til samtaler over telefonen, og så litt mer.

Men du vet hvorfor det skjedde, ikke sant? Det er bare fordi vi som mennesker har behov som må tilfredsstilles. Hvis du ikke kan få kontakt med partneren din følelsesmessig på grunn av fraværet, kan partneren din finne noen andre til å kommunisere med. Slik fungerer livet. [Les: Falling out of love og hvorfor det skjer]

Hvorfor gjør fravær oss vandre?

Kjærlighet handler om evolusjon. Så mye som mennesker sier at de tror på monogami for alltid, er det ikke alltid sant. Ja, du kan stoppe deg fra å snyte, men kan du stoppe tanken? Hvis du kan tenke det, er det fortsatt juks, ikke sant? Ditt sinn ønsker å gjøre det, men samfunnet rundt deg forteller deg at du ikke bør gjøre det. Og derfor gjør du det ikke.

Når du og din partner er borte fra hverandre, og noen attraktive viser interesse for deg og bruker mye tid på å snakke med deg, vil du føle deg bra om det. Du kan ikke fortelle partneren din om det, men på innsiden føler du deg bra fordi dine følelsesmessige behov blir fornøyd. Og jo mer du er borte fra partneren din, desto høyere er oddsene dine for å snyte på partneren din fordi dine seksuelle behov trenger å bli satiated også. [Les: Hva skal du gjøre når du begynner å smake på noen andre?]

Plassen er god. Lang fravær er forferdelig.

Så gjør fraværet at hjertet vokser fonder? Det gjør det sikkert. Men hvis de følelsesmessige og seksuelle behovene ikke er slettede, kan kjærligheten snart vende seg til ensomhet, noe som kan føre til saker eller mislykkede forhold. [Les: 25 kjærlighetsregler for å få et vellykket forhold]

For å få et vellykket forhold må du lære å gi plass og hjelpe hverandre til å vokse som enkeltpersoner. Men samtidig må du alltid huske å holde den følelsesmessige og seksuelle intimiteten i live, og unngå lange fravær som kan ende opp med et perfekt forhold fra innsiden.

[Les: 7 hemmelige tegn på et forhold som er i ferd med å gå dårlig]

Får fravær hjertet til å vokse fonder eller vandre? Vel, du vet svaret, og det er den enkle delen. Men å finne ut den tynne linjen mellom perfekt plass og lange fravær i forholdet ditt, vel, det er den harde delen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar