Liker du en venns kjæreste? - The Next Move

Av alle dating dilemmaer er denne en vanskelig ting å håndtere. Så liker du en venns kjæreste, eller liker hun deg? Hva blir det neste? Finne ut.

Du har en venn.

Og en fin dag møter han drømmens jente og blir forelsket.

Noen uker senere introduserer han deg til henne. Du er glad for ham.

Men du er helt forelsket i kjæresten sin.

Noen gang vært der?

Nesten alle menn har.

På den ene siden er du glad for din venn. Han fant en god fangst.

Men på den annen side er du sjalu.

Kjæresten hans er den sexigste tingen du noensinne har sett, og du kan ikke slutte å fantasere om henne, eller ønske hun kunne være med deg i stedet for din venn.

Liker du en venns kjæreste?

Når du er en fyr, er det lett å umiddelbart bli tiltrukket av en jente du møter, selv om hun er vennens kjæreste.

Mens jenter tar en stund å bygge hele bonding ting, gutter bare bryr seg ikke. Du liker en jente, og du vil ha henne.

Men når du liker en venns nye kjæreste eller til og med en gammel, er du definitivt på ustabil grunn. Så hva gjør du når du befinner deg i et dilemma som dette.

Det er bare to ting du kan gjøre. Stjele jenta Eller beundre henne fra fjerne og til slutt glemme henne. [Les: Den beste måten å tiltrekke seg en jente med en kjæreste på]

Hvor bra kjenner du vennen din?

For det første kommer de fleste til å fortelle deg å slippe tanken. Men hver situasjon er annerledes. Og til tider kan du vennen din venns kjæreste ende opp med å bli den beste tingen for alle involverte. Men det er ikke alltid tilfelle.

Her er den enkle måten å finne ut av det selv.

For startere, hvor bra vet du denne vennen, er han en virkelig god kompis eller noen du bare kjenner i forbifarten? Hvis han er en veldig god venn, stoppe der. Du stjeler ikke en jente fra en beste kompis, men dårlige ting får det. I verste fall, daterer du en venns kjæreste bare måneder etter at de har brutt opp. Men det slutter heller ikke bra heller.

Men hvis du ikke kjenner denne fyren veldig bra, eller han ikke er en god venn, så kan du fortsatt gi dette en tanke.

Kan du ha lyst på henne og likevel finne noen andre?

Hun kan være varm, og alt du sannsynligvis vil gjøre er å holde hendene hennes eller ta en kikk på hennes spaltning. Du tror kanskje det er sann kjærlighet, men det er nesten alltid en forferdelse. Du kan alltid gå videre hvis du velger å huske det. [Les: Sneaky måter å stirre på en jente spaltning]

Prøv å date en av vennene hennes eller noen andre du finner attraktive. Det er lettere, tryggere og vil ikke knuse noen hjerter. [Les: Stages of love for men]

Er hun fornøyd med vennen din?

Du kan hemmelighet tro at din venn er en taper og den heldigste sønnen til en pistol for å få en jente som er så god på alle måter. Og du kan også tro at hun er ulykkelig i forholdet.

Men er hun veldig ulykkelig i forholdet? Fortalte hun det selv? Hvis hun gjorde det, liker hun sannsynligvis deg også. Hvorfor pokker ville en jente fortelle vennen sin venn at hun er ulykkelig av annen grunn? I slike tilfeller kan du føle deg som ridderen i skinnende rustning som gjør din venns kjæreste en tjeneste ved å redde damsel i nød fra et dårlig forhold. Men du er egentlig ikke.

Du skaper bare mer forvirring og komplikasjoner ved å flirte med henne og lede henne. Og ikke glem dette, du graver din egen grav ved å varme opp til en god venns kjæreste.

Har du det bra med henne?

Er vennens kjæreste tilbringe mye tid med deg, eller går ut av hennes måte å snakke med deg? Har dere begge fantastiske samtaler med romantikk og forførelse nå og da? Det kan alle føle seg veldig glad og saftig, men du må huske at dere begge forsiktig går inn i noe som bare kan skape flere problemer. Må du virkelig snakke med henne og prøve å få henne til å føle at du er en bedre fyr? Er du virkelig en god venn her?

Liker hun deg også?

De fleste gutta blir forvirret her. Bare fordi hun snakker pent og berører deg mens du snakker eller komplimenterer, betyr det ikke at hun liker deg også. Hun kan bare prøve å bli vennlig. Med mindre hun forteller deg at hun liker deg eller prøver å kysse deg eller holde hånden din når det bare er dere begge, ikke la tankene dine vandre inn i en komplisert romanse. Vær sikker på hennes følelser før du faller for henne. [Les: Håndtere et komplisert forhold]

Koden til venner

Hvis du prøver å stjele en kjæreste bak vennens rygg, bryter du brodekoden. Venner daterer ikke vennens kjæreste. Du kan bli shunned av alle dine andre venner for å komplisere ting. Er du klar til å gi opp alle vennene dine til en jente som ikke er din i utgangspunktet?

Kan du glemme henne?

Noen ganger kan du bli utsatt for et livsendringsforhold. Du kan kanskje vite dypt inne at vennens kjæreste er den du vil. Og hun kan også like deg mye.

Kan du leve med deg selv for ikke å gå ut med henne? Du kan ende opp med å hate din venn uansett for å danse jenta du hemmelig liker, og vennskapet ditt kan begynne å falle fra hverandre om noen måneder.

Glem henne hvis vennen din betyr noe for deg

Yngre mennesker har en stor misforståelse om vennskap. De tror at vennskap er laget for livet. Og det er nesten alltid falsk. Du lærer bare dette senere når du ikke har tid til gamle venner lenger. Venner kommer og går hele tiden. Noen venner kan være i livet ditt for alltid, men de fleste venner blir en gang i måneden drikkekvinne eller en-i-seks-måneders gjenforening part venner.

Hvis vennen din betyr noe for deg, herd ditt hjerte og glem kjæresten hans. Hvis du ikke bryr deg mindre om å miste vennen din, og alt som betyr noe, er kjæresten hans, kaster din venn i smuss og dater jenta!

Hvordan dateres en venns kjæreste

Når du er sikker på at du ikke bryr deg om din venn, og vil ha kjæresten sin mer enn noe annet, må du begynne å gjøre ditt trekk hvis du vet at hun liker deg også. Forsøk å stjele en venns kjæreste bare hvis han ikke er en god venn, og hvis han ikke behandler henne, må en kjæreste behandles. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

Men mens du tuller henne og imponerer henne, fortell de andre vennene dine om hvor dårlig vennen din behandler kjæresten sin og hvordan hun stadig ringer deg mens du gråt over telefonen og snakker om hvordan hun er ulykkelig med kjæresten sin (så lenge det er nær sannheten). Ved å la alle vennene dine vite den virkelige sannheten, kan du faktisk ende opp med å se ut som frelseren og en helt med tiden.

Ikke foreslå henne når hun fortsatt er i forholdet. Hvis hun liker deg også, få henne til å bryte opp med vennen din først. Og når du er forbi det, inviter henne sammen neste gang du møter dine andre venner. La vennene dine tro at du bare prøver å få henne til å føle seg bedre etter en dårlig sammenbrudd med vennen din, som har vært en virkelig kjæreste.

Den tisse komplikasjonen

Du kan virkelig like vennens kjæreste. Men du kan ikke hoppe inn i noen konklusjon om hennes følelser med mindre du hører det fra henne. Liker hun virkelig deg? Ikke vær for trygg på den tanken før hun bryter opp med kjæresten sin.

Et par jenter akkurat som oppmerksomheten. Hun kan være dating din venn, men etter å ha merket at du har slått over henne for en stund, kan hun prøve å rote med dine følelser bare for å få oppmerksomheten din. Ville du ikke like det hvis kjæresten din beste venn har forelsket deg? Det er det samme. Vent alltid på henne for å avslutte forholdet. I det minste da vil du vite at hun seriøst liker deg. [Les: Hvorfor er kvinnene ufattelige forelsket?]

Hva burde du gjøre?

Det siste ordet, hvis du liker vennens kjæreste nok til å miste en venn, gå full fart fremover. Men spør henne aldri før du er sikker på at hun liker deg.

Hvis du verdsetter din venn mer enn en ustabil pike som ikke kan gjøre opp for henne som hun liker, så stål ditt hjerte og unngå henne.

[Les: Er jenta du liker å bruke deg?]

Liker du en venns kjæreste? Selvfølgelig gjør du det. Men nå som du vet oddsen og måtene, gjør noe med det. Men husk alltid å tenke med et klart hode. Og hopp aldri til konklusjoner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar