Har du Tekst Neck?

Innhold

For mye av alt er dårlig. Selv grønne grønnsaker vil trolig gjøre noen skader hvis du kaster ned på dem i 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Så det er ingen overraskelse å lære at den uvanlige mengden tid folk bruker med å bruke telefoner, kan forårsake et helseproblem. I dette tilfellet er problemet kalt "teksthals", og ifølge Bob Bob Chatterjee, Harley Street Spine og Highgate Private Hospital konsulent spinal kirurg, er teksthalsen på vei oppover.

"Jeg begynner å se mange flere pasienter, hovedsakelig forretningsfolk, som lider av kroniske smerter og hodepinelignende symptomer, som ofte refererer til smerte fra nakken og skuldrene som et resultat av å bruke telefonen på en slik måte at kompromisser deres ryggrad, sier Chatterjee.

Se relaterte 5 strekker og øvelser som vil føle seg fantastisk etter en dag på kontoret

Tekstnekke er en repeterende stressskade hvor noen har hodet bøyd i lengre perioder med å se på en smarttelefon eller vippe til den ene siden når du ringer.

"Kranen er den tyngste delen av kroppen. Hodet skal være i tråd med ryggraden, ikke litt fremover eller til siden som det er tilfelle når du bruker en telefon, sier Chatterjee. (Justerte du bare hvordan du sitter? Fordi vi gjorde det.)

I tillegg til ømme nakke og hodepine, kan andre symptomer som tyder på at du lider av en ekkel bøyle av tekstnekke, inkludere stivhet over skuldrene og nummenhet eller smerte i øvre lemmer.

For å unngå tekstsnakke er det fem trinn anbefalt av Harley Street Spine.

1. Prøv å bytte måten du bruker telefonen på. Hvis du pleier å bruke den på venstre side, kan du prøve å bruke den til høyre hver annen gang.

2. Ikke hold telefonen til øret med bare skulderen din. Dette er den raskeste ruten til dårlig stilling.

3. Bær handsfree hodetelefonene til enhver tid med de fleste telefoner, og bruk dem når som helst. Alternativt kan du bruke høyttalerfunksjonen (når det er hensiktsmessig - på offentlig transport ikke passer).

4. Strekk ofte, flytt hodet ditt fra skulderen, vipp det i motsatt retning til siden du bruker telefonen mest. Du kan også få en massasje for å fremskynde helbredelsesprosessen.

5. Trekk skulderen bakover og ned for å unngå spenning i nakken og mellomrommet mellom skuldrene. Dette vil også bidra til å forbedre stillingen.

Snakker om å strekke, hvis du trenger noen råd om hvordan du kan forbedre stillingen, sjekk ut disse restorative ryggen strekkene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar