Har du en mangina, fitte? Disse 30 ting skrik Ja

Innholdsfortegnelse:

Har du en mangina, fitte? Disse 30 ting skrik Ja
Har du en mangina, fitte? Disse 30 ting skrik Ja
Anonim

Jeg vet, folk kan være så slem! Hvis du opptrer som en jente, kan andre gutter spørre om du har en mangina. Dessverre er det ikke et begivenhetsbegrep.

Ok, jeg vet at denne funksjonen vil være absurd politisk feil, men jeg tror ikke det er noen annen måte å diskutere etiketten mangina på. Det kommer til å være noen kvinner fornærmet fordi det har en tendens til å ha en negativ konnotasjon. Mennene som har blitt spurt om han har en, kommer til å bli en enda mer, så hvis du lett blir kvitt … kan du lese en annen funksjon.

Sannheten er at menn og kvinner ble skapt annerledes for en grunn, en god grunn. Vi skal være forskjellige for å hjelpe den menneskelige arten overleve. Hvis menn skulle bære barn, ville vi ha blitt utryddet for lenge siden. Hvis kvinner skulle være jegere, ville vi alle sulte. Så, kvinner, ta hjerte, mangina har ingenting å gjøre med noe som mangler i dine kvinnelige deler.

Du vet hvordan jeg vet at du har en mangina? 30 grunner kan du være mistenkt

Menn, hvis du har blitt spurt om du har en mangina, kan det være på tide å "mene opp". Ikke et uttrykk for endearment, det betyr at du opptrer som en jente. Det er grunner til at noen kanskje tror du har en mangina …

# 1 Du gråter på filmer. Hver gang en gang slår noe til en nerve med deg i en film, som å ha et dårlig forhold til pappa eller å bryte med noen. Men hvis du er i kino gråter som en baby fordi Bambi mamma ble skutt, har du sannsynligvis en mangina. [Les: Hvor er studsene? Feminiserende menn dreper samfunnet vårt]

# 2 Du gråter på alt. Den som sa det er greit for en fyr å gråte, mente det var greit for en fyr å gråte hjemme, alene, når ingen andre ser, og noe ødeleggende skjer. Hvis du gråter på en sang som minner deg om din eks, kan du bare ha en.

# 3 Du får vondt vondt hver gang noen gjør narr av deg. Hvis du ikke kan ta en vits, kom deg over deg selv. Menn er brutale til hverandre, og hvis du har gjort det så langt blir det vondt hver gang noen sier noe ukjent, kudos. Hvis du reagerer og gir dem beskjed ved å vise følsomheten din, er det grunnlag for å stille spørsmål.

# 4 Du er altfor emosjonell. Hvis du oppfører deg som det er den tiden av måneden, en gang i måneden, eller er bare rett og slett humør, så kan du ha for mye østrogen i kroppen din. Det er greit å ha noen følelser, men menn skal holde dem til seg selv, spesielt rundt andre menn.

# 5 Du bryr deg for mye om hvordan du ser ut. Hvis du bryr deg mer om hva du ser ut enn kjæresten din, så kan du bare ha en mangina. Menn er ikke ment for å få alle fanget i å se bra ut, komme over det.

# 6 Du tar for lang tid til å bli klar til å gå ut. Hvis du ikke er klar til å gå når alle ønsker å gå ut fordi du ikke har avsluttet mascaraen din ennå, vil du sannsynligvis bli kalt ut for å ha en mangina. [Les: Hvorfor hater kjæresten din deg? 10 spørsmål for å finne ut]

# 7 Du er skjøre og blir ofte skadet. Hvis du er for skjør for å bli utpekt og så skjøre, kan ingen fortelle deg når du har feil, kan det være på tide å "mene opp". Menn skal ha kalt kallenavn som "fet" eller "porker" med en saltkorn og ikke bryte over det.

# 8 Du pout. Hvis du pout når du ikke kommer deg eller noen sier noe du ikke liker, så oppfører du seg som en jente. Nyhetsblits, ingen bryr seg når du. Faktisk gjør de sannsynligvis deg gal fordi de liker å se og gjøre narr av deg pouting. Uansett hva problemet er, la det gå.

# 9 Du holder vred. Gutter, per definisjon, er ment å la ting rulle av ryggen deres. Hvis du holder et vred om en av vennene dine ikke betaler deg for to år siden, betyr det at du har en mangina. Vær en mann og håndter den på en annen måte, lån penger fra ham og ikke betal den tilbake.

# 10 Du er utrolig humøraktig. Hvis du er Doctor Heckle ett minutt og Mr. Hyde det neste, antar folk sannsynligvis at du har din periode, noe som vil bety at du har en mangina. Prøv å være litt jevnere kjølt, så folk vet hvor du kommer fra og slutter å handle som en premenstruell kylling.

# 11 Du drikker ting som “Kosmopolitter” "Margaritas" og “tequila soloppganger. " Happy hour inkluderer ikke en pina colada og en liten paraply når du er en ekte mann. Det er greit å ha et par fruktige skudd for å feire noe stort, eller når du gjør dem med jenter, men la fru-fru-drikkene stå for vennene dine. [Les: Festtimer: Hva din favorittdrink sier om deg]

# 12 Du tar ballen og går hjem når du ikke vinner. Ok, teknisk betyr dette at du er en to år gammel, men kvinner må være rett, eller de kaster en hissy passform. I stedet for å stemple føttene og kaste armene dine rundt, hva med å du bare takle det og slutte å handle så umoden.

# 13 Du kan ikke ta en vits. Bare kvinner skal ha myk hud. Hvis dine følelser er som huden fra en babyens øvre bunn, må du ta opp litt. Gutter som har en mangina kan ikke ta noen taunting dem eller gjøre narr. I stedet for å pouting om det, tenk opp en smart retort!

# 14 Du er altfor sensitiv. Det er ingenting galt med å være sensitiv med kjæresten din når hun kommer til deg med et problem, men ikke behandle andre gutter med en myk, myk berøring. Å være sensitiv har en tid eller et sted, men hvis du kaster det rundt, stopper du best, eller alle tror du har mangina.

# 15 Du lar kjæresten din trykke deg rundt. Vi blir alle pisket en gang imellom, men hvis du går rundt kjøpesenteret med vesken drapet over skulderen eller venter på at hun skal dukke opp to timer for sent, er du fitte. Hvilket er det andre ordet for vagina, som gjør deg en mangina, få det?

# 16 Du lar noen presse deg rundt. Å bli presset rundt, bør ikke gjøres av kjæresten din eller noen andre, foruten kanskje sjefen din og din mor. Bare fordi, vel, din mor er din mor og sjefen din vil brenne deg.

# 17 Du går alltid med forsiktighet. Hvis du må beregne avstanden som kreves for å stoppe fra null til 60 før du åpner bilacceleratoren, kan du bare ikke ha riktig søppel, hvis du vet hva jeg mener. Menn skal være risikotaker, ta forsiktighet mot vinden, og vel, gjør dumme ting uten å tenke.

# 18 Du er redd for høyder, mørke og skrekkfilmer. Legg til listen du ikke liker edderkopper, slanger eller skumle crawling ting, og du har alle kvaliteter.

# 19 Du tror videospill er sløsing med tid. Ok, kaptein tydelig, hvis du vil fortelle gutta videospill er bortkastet tid og ikke verdt penger eller være opptil to am, hold det til deg selv. Det gjør bare at du høres dumt ut.

# 20 Du bryr deg sammen med vennene dine når du blir sur. Ekte gutter har de samme vennene siden de var i pre-k. Du vet hvorfor? Fordi de aldri forlater en mann bak, tar alt for seriøst og ikke har nok energi eller bekymringer for å bryte opp med noen. Hvis du har en lang liste over venner du har igjen, så legger du for mye vekt og tenkte på vennskapet ditt.

# 21 Du slår av en tur. Denne taler for seg selv. Nødt eller sannhet? Du velger alltid å våge hvis du er fyrens fyr.

# 22 Du lytter fortsatt til din mor. Vi forteller vår mor hva hun vil høre, men vi lytter sjelden til henne. Hvis du ikke kan ta et trekk, med mindre mamma sier det, må du kanskje la henne kle deg i et skjørt og bøy og sende deg til barnehagen igjen. [Les: Dating kvinnelige menn: Er det en boom eller byste?]

# 23 Du må sjekke med kjæresten din før du planlegger. Ingen fyr uten mangina lar kjæresten diktere hva han skal gjøre hver helg. Det er greit hvis hun gjør spesielle planer en gang i tiden, men hvis du aldri kan gjøre det du vil, så er det din feil, og det gjør deg litt puss.

# 24 Ting er for tunge for deg. Vi er ikke alle vektløftere, men med mindre du har en mangina, skal du prøve å løfte noe og knuse en vertebra før du innrømmer at det er for tungt for deg. [Les: 10 ting å gjøre for å bli manligere, men ikke aggressiv]

# 25 Du er på vei inn i trender. Hvis du tilbringer mer tid på kjøpesenteret enn kjæresten din, prøver å se om strupen din ser bra ut i et par jeans, vil du kanskje sjekke buksene dine. Gutter skal kaste noe på, i mørket, det er skitne …

# 26 Du kjører en smart bil. Ingen fyr med baller setter seg i en smart bil og kjører rundt i byen for å spare penger. Diesel F350 hele veien. [Les: Hva gjør en mann metrosexuell?]

# 27 Du kan ikke ta en vits. Kom deg over, Alice. Å være skitten av en vits betyr bare at du får sitte og tenke på noe å gjengjøre. Hvis menn ikke gjorde narr av hverandre, hva annet ville gutta gjøre sent om kvelden?

# 28 Du er redd for å spørre jenta du liker ut. Ingen ønsker å bli avvist, men hvis du har vært i vennssonen i mange år og piner bort etter en jente fordi du er for redd for avvisning, vokser du et par og spør henne ut. Hva er det verste som kan skje? Hvis du ikke gjør det, er det ikke som at hun kan ta din mannskap … du har det ikke. [Les: 15 ting kvinner ser etter i en mann før han faller for ham]

# 29 Du er i vinsmaking. Hvis du er i vinsmaking, kan du også sette din pinky opp når du drikker ettermiddagste. Med mindre du er millionær og kjedelig med din disponibel inntekt, hold deg til Jack, Jack.

# 30 Du får ting som perms, håret ditt er farget eller øyenbrynene vokst. Ahem … S-A-L-O-N staver mangina. Hvis du ikke finner en barberhøvel for å få håret til å se pent ut, glem det, barber det av og kaller det en dag.

[Les: Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?]

Mangina er ikke en betegnelse. Det er som å kalle noen en fitte, bare verre fordi du sier at han har en. Hvis du ikke vil at noen stiller spørsmål om din mannlighet igjen, prøv å holde deg borte fra å gjøre disse 30 tingene.

Populært emne