Hater du å bruke kondomer?

Å ha ubeskyttede øyeblikk uten at noen gummi kommer i veien er en fin måte å få frem. Alle menn har prøvd å overbevise kvinnene sine for å gi den lille kondomen en frøken mens han elsker på et eller annet tidspunkt. Bruk av en pille kan være effektiv, men er den grunn nok til å hoppe over kondomet?

Klikk her for å lese introduksjonen: Donâ € ™ t være en Fool â € "Wrap Tool

Du bruker alle de sjarmerende ordene i verden til å smette buksene av den varme høyheten i sengen, men det er det. Din lustfulle aura og din glatte suave tungen er ikke godt nok til å unnskylde Mr. Dicky Hat fra det perfekte bildet.

Du har ikke noe annet enn å bøye ut ditt hvite flagg og gå i limp, beseiret og innhyllet. Hun har allerede bestemt seg for at kondom er veien fremover, din lilla puss-pass, og det øyeblikket dør raskt foran kile-taket. Du føler deg som en fisker som ikke har tatt noe fordi hans agn var ikke velsmakende nok.

Vi har alle vært i denne situasjonen. Det øyeblikket du kommer inn i "hilsen til berømmelse" og like før øynene dine spretter ut i spenning, blir denne gummibyggende tingen i veien. Jeg har elsket mange ganger uten kondom, men dette var alt i orden fordi kjærester mine alltid har vært på prevensjonspillen.

Selv om det er antydet at man skal bruke kondom, uansett om missen din tar pillen eller ikke, har jeg aldri gitt så mye av en tanke. Jeg var en av de heldige. Jeg hater kondomer, og hvis det ikke er nødvendig, skal jeg ikke bruke det. Å lage kjærlighet føles bra uten kondom, men føles innkapslet med det. Hvis alle kvinner kunne være på pillen, ville en manns liv være perfekt.

Men gutta, jeg advarer deg, fordi dette ikke er tilfelle. Du kan ikke ta risikoen i dag. Jeg snakker ikke om å være rebell og trekke ut før du kommer til å nå klimatiske værforhold. Jeg snakker heller ikke om å bare leke om og vri på vei inn og ut for den enkle glede. Dette er seriøst.

Forebygging ikke â € œpre-ejaculationâ €

Hvor mange av dere vet om før utløsning? Det er det skrumpende øyeblikket når du ikke utløses, men du faktisk gjør det. Mistet det der? Vel, det er dette lille øyeblikket når du kommer inn i partneren din, og selv før du vet det, er du så fuktig som henne, ikke på grunn av hennes våthet, men på grunn av din egen. Pre-ejaculatory fluid eller Cowper's væske er det klare smøremiddelet som utstedes fra en manns lille hode når han blir vekket. Det er væsken som ejakulerer fra en mann før â € œBig Bangâ €. Selv om det er en liten mengde, må det tas forholdsregler.

Du kan ikke tenke det, men du kan få din samboer-i-seng gravid med dette lille beløpet. Den pre-ejakulatoriske væsken kan inneholde sæd fra en tidligere utløsning, så det er en sjanse for å ha en baby ni måneder nedover linjen som du aldri visste eksisterte! Det siste du vil ha, er et barn med hver hakk på bedposten fordi du ikke tenkte med ditt store hode, men med den lille. Ikke la det lille hodet gjøre tanken for den store.

Det virkelige problemet med forutløsning er at menn ikke alltid vet at det kommer til å skje, da de ikke alltid føler det. Det er væsken som kan komme ut av en mannens medlem før de har kommet frem til klimaks og ferdig. Det er derfor viktig å ha på seg kondom er det mye viktigere å bare trekke ut før man skriker. Hvis hun ikke er på pillen, er det litt sjanse for at små biter av sæd har en sjanse, men en veldig liten, å komme seg til et innbydende egg. Hvorfor forteller jeg deg dette? Jeg prøver ikke å regne på paraden din med å nyte gratis, naturlige romper, men hvis partneren din i noen av soverommet ditt ikke er på prevensjonspillen, må du ikke få den kalde mottakelsen av "du et ** hull, jeg er gravid, ved å være smart og gi en willy varmere.

Klikk her for å fortsette å lese: Hvordan unngå å få STDs

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar