Er du chef over mannen din?

Det er en ny alder for womankind endelig. Etter århundrer og årtusener av å bo i en mannlig dominert verden, har kvinner over hele verden endelig begynt å våkne til en ny verden hvor kvinnene endelig er i kontroll. Så er du en sosial kvinne forelsket? Av Miriam Christopher

Tradisjonelt har menn alltid vært jegere og brødvinnere.

Men med dagens nye funnet identitet har kvinner endret hele systemet i omvendt modus, og ting har blitt topsy-turvy i det patriarkalske samfunnet.

[Les: Skal en jente godta en drink fra en fyr?]

Inkarnasjonen av den dominerende enheten ville ha vært en mannlig orientering, men personifiseringen ligner en kvinne i denne gratulerer-fri-generasjonen.

De overordnede mennene i alderen har blitt frosset, bedre satt, kastet til side. Og den nye sjangeren til de dominerende damene er kommet for å holde regjering.

I motsetning til de tradisjonelle mennene, blant annet mesterne i husholdningen, har de nye blokkene blitt forvandlet til genier for hip chickens alle innfall.

Drømmebåtmannens nouveau-sjangere har blitt tilskrevet navn som uber og metrosexual, etc. for å leke med sin manndom.

Så er du den med regjeringen i hendene?

Du trenger ikke nødvendigvis hagl fra Kentucky eller for det saks skyld være Beezie Madden, damen som rommer dommen, en fantastisk hingst. Du er ganske glad for å drive din ektefelle. Og hvis du er singel, så er du dumpere som du kaster dine tamponger. Ditt motto i livet er "så mange gutter og så lite tid". De "bossy" kvinnene har ikke horn på hodet. De har heller ikke styrer for mustasjer. De kan ikke nødvendigvis ligne Jade Babe fra â € œA Høyere Livâ € Â eller de oser av negative vibes.

De kan ikke ha hoppende bryster og kan ikke bære uendelige klyvende-hudtette tråder. Som det sier, kan du ikke dømme boken på forsiden og kvinnene etter deres utseende. Dominerende kvinner, dette er nok til å beskrive grusomhetene som mange menn må leve gjennom, og de er ekte.

Det er en liten demon i oss alle, selv om vi er designet for å være som delikate prinsesser. Vi har alle gråttråder med den rene hvite i oss. [Les: Hvordan manipulere menn]

Vi lever i et fargerikt samfunn, og derfor finner vår moral ikke tjeneste med bare svart og hvitt. Bare ren dominans er ikke bra. Bare om dagen så jeg på en gammel film om Amazonas kvinner. Det var en helt fiktiv film om en stamme sterke kvinner som styrte junglene, og mennene vasket dem bare og serverte mat til dem i strengete klær. Kan vi be om mer? Men da sloss stammen til slutt og ble skyllet ut. [Les: Hva menn ønsker i en kvinne]

Vasket ut? Vel, de ble utryddet. Lurer på hvorfor jeg sier dette nå? Vel, det er fordi jeg ikke tror på fullverdig verdensdominasjon av kvinner, bare et hint av autoritet er det ikke for mye å be om, er det? Spesielt når vi har vært slaving for menn gjennom århundrene. Den beste måten å kategorisere de dominerende damene på er å splitte dem i åpenlyst alfa vixen og den regnige kvinnelen.

Klikk her for å fortsette å lese: Hva slags Bossy Woman er du?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar