Gjør noe: Ta trappene

Hør opp hvis du sliter med å passe på treningsstudioet blant annet, nemlig arbeid og å ha et liv. Vel, her er løsningen din: trapp løpende.

Det kan høres sterkt ut, men fordelene med å klatre trapper er enorme. Den gjennomsnittlige 11-steinmannen brenner 1,5 ganger mer kalorier som går opp trapper enn jogging. Ikke overraskende, siden du brenner 0,15 kalorier hvert trinn tar du opp en trapp. Kanskje det er tid du begynte å ta den skremmende store trappen i stedet for det enkle alternativet ...

Høst fordelene:

  • Det er variert: du kan variere treningen din ved å ta lengre trinn på utsiden for å føle brenningen i beina eller ta kortere, mer kompakte trinn på innsiden for å fokusere på hastighet.
  • Det er tidseffektivt: du føler at lårene brenner etter bare 60-70 trinn og din hjertefrekvens vil rakett nesten umiddelbart.
  • Det er flott for trening nybegynnere: fordi det er en lav-effekt aktivitet, det hjelper med å holde leddene dine i topp-tilstand.
  • Det brenner mer kalorier enn jogging: 15 minutters trappklatring svarer til rundt en times flat-level, steady-state løp.
  • Det vil holde vondt og smerter unna: Det er ikke sannsynlig at du har muskeløtthet etter trening, så lenge du tar heisen ned igjen.

  

Gi disse en tur hvis du tror du er klar for den store tiden

Trappkjøring har blitt en internasjonal sport med 150 konkurrerende arrangementer som foregår hvert år i 25 land. Hvis du tror du har vokst opp undergrunnen, kanskje det er tid du tok det opp et hakk.

  • Tower Running UK startet i 2013. Nettstedet hans postet informasjon om britisk trappeløp, og lenker til det globale nettstedet der du kan registrere deg for å bli registrert utøver. Blant annet vil du se poengene som er akkumulert fra trappene dine, er blitt til en posisjon i det globale rangeringssystemet.

www.towerrunning.com

  • Operasjon: SKYRACE finner sted 13. desember i Londons Heron Tower og dobler seg opp som den første UK Tower Running Championship Final. Andre løp i serien har allerede funnet sted på Gherkin (september) og Emirates Spinnaker Tower i Portsmouth (oktober).

www.actiononhearingloss.org.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar