Elsker jeg henne? 25 klareste tegn å svare på dette store spørsmålet

Det er ingen magisk litmus test som svarer på spørsmålet, elsker jeg henne? Men det er noen signaler som forteller deg at du ikke vil leve uten henne.

Ah, kjærlighet er en mystisk ting, romantisk sett. Det er også en frustrerende, sinne, spennende, forvirrende, tankegang og noen ganger skummelt. Det er valpens kjærlighet, forelskelse, lyst og ekte kjærlighet. Noen ganger føles det hele det samme og får deg til å spørre deg selv, elsker jeg henne?

Det er ingen klar litmus test å elske. Med så mye grått område er det vanskelig å finne ut om hun er den for deg eller den for denne uken. Kjærlighet handler ikke bare om å rive en jente klær av, selv om det definitivt må være en del av det. Det handler om å ønske å tilbringe resten av livet ditt, og gjør resten av livet utrolig.

25 tegn som kan svare, elsker jeg henne?

Når en mann er forelsket, flytter han fjell for å gjøre sin kvinne lykkelig, legger seg foran en kule for å redde henne og forsvare henne til sitt aller siste åndedrag. Selv om dramatisk høres, er det virkelig det å være forelsket handler om. Disse 25 tegnene kan svare på spørsmålet ditt, elsker jeg henne?

# 1 Når noe bra skjer, kan du ikke vente med å fortelle henne. Å være forelsket betyr at hun betyr verden for deg. Hvis du brister på sømmer for å fortelle jenta alle de gode tingene som kommer deg for noen andre, er det et godt tegn du elsker henne. [Les: Har du blitt rammet av pilens pil allerede?]

# 2 Når det skjer noe dårlig, kan du ikke vente med å fortelle henne. Enda mer kritisk blir hun nødnummeret ditt. I tillegg har du et flaggermus som du vil kaste opp for å få henne til din side under de super dårlige tingene, så er det et tegn på tillit og støtte, som tilsvarer kjærlighet. Den første personen du tenker på når dritten treffer viften, er den personen du stoler på, elsker deg ubetinget.

# 3 Når noen sier noe ugunstig om henne, vil du slå dem. Selv om du sier at hun er en tisse, er det noen som ikke er best. Hvis du er forelsket i noen, kan du si negative ting om dem, men hvis noen andre gjør det, så er det feudende ord!

Når du elsker noen, ser du deres dårlige side, men du vil ikke at noen andre skal. [Les: 80 spørsmål å spørre før du blir seriøs med henne]

# 4 Når du tenker på dine fremtidige mål, inkluderer de alle å gjøre sitt liv komplett. Hvis du er i orden med å ofre de tingene du ønsket å få for det du virkelig vil ha, er det et av de største tegn på kjærlighet. Når det er forelsket, er det ikke ofre for å gi opp ting. Det gir deg selv å få noe så mye mer vakkert tilbake, henne.

# 5 Du tenker på hva barna dine ville være. Hvis du ser kvaliteter i henne og tenker, "Menneske, jeg tror barna våre skal være kjempebra hvis de arver det." Det er sannsynligvis at du har blitt rammet av piltens pil. Vi finner ting i menneskene vi elsker som vi vil fortsette og være en del av for en evighet.

# 6 Du tenker på å ha barn. Det faktum at du selv tenker på barn eller barn med henne, kan være et tegn på at hun har stjålet hjertet ditt.

# 7 Du bryr deg virkelig om hva hun tenker på deg. Vi bryr oss alle om hva folk tenker på oss til tider. Men hvis den minste kritikken fra henne sender deg reeling og reflekterer hvem du er og gjør at du vil endre, så er det en god mulighet du elsker henne.

# 8 Du føler deg forferdelig når hun er lei av deg. Selv om du ikke har gjort noe galt, eller det handler ikke om deg. Hvis hun er opprørt med deg, tar du stor smerte for å gjøre alt i orden. Noen ganger betyr det selv å si "Jeg er lei meg." Ja, jeg vet at det er sant, det kan du bare si. [Les: Søte måter å virkelig si "Beklager"]

# 9 Du tenker på måter å gjøre henne glad. Hvis du finner deg selv dagdrømmer om hvordan du får henne ut, kan det signalere at du bryr seg mer om deg enn du gjør selv.

# 10 Du finner deg selv dagdrømmer om smilet hennes. Hvis du ikke kan få noe gjort uten at ansiktet hennes har en magisk glød rundt det, så er du sannsynligvis slått.

# 11 Når hun gjør vondt, gjør du vondt. Hvis en kollega får henne til å gråte eller vondt hennes følelser, og du har lyst til å gå inn i arbeidet hennes og buste dritt opp, betyr det at du føler deg beskyttende over henne. Beskyttelse er en bestanddel av å elske noen.

# 12 Du bryr deg om hva hennes familie mener. Hvis du dusjer og rydder deg opp bare for å møte noen fjerne kusine, så har du blitt bitt av kjærlighetsbuggen. [Les: Hvordan fortelle om det er alvorlig kjemi mellom to personer]

# 13 Du vil bli kjent med familien hennes. At du ikke kjører for åsene eller ikke ønsker å bli involvert, er et stort rødt flagg som hun stjal hjertet ditt.

# 14 Du tar beslutninger om din fremtid basert på henne. Hvor du bor, går din karriere, og huskjøpene dine er basert på hva hun ønsker og trenger.

# 15 Du kjøper en hund sammen ... eller noe annet "critter.” Hvis du er i orden med å knytte deg til henne med et animert objekt av noe slag som må splittes hvis du gjør det, er du i det for lang tid. Et dyr av noe slag betyr at du føler deg forpliktet til å holde sammen, vanligvis drevet av følelser av kjærlighet.

# 16 Du vet den galte og er greit med den. Enhver fyr ser forbi en varm jente for en stund.Men du har vært mottaker av demonene og er fortsatt i orden med å bygge en verden rundt henne. Du er forelsket, det er ingen tvil. [Les: 3 måneders milepæl - Tid til å bli ekte og la den galne ut]

# 17 Når hun trenger deg, er det ikke noe du ikke ville gjøre for å være der for henne. Flytt fjell, ta ut den største fyren noensinne, eller fortell moren din om å gå tilbake. Det er alle ting som sier "Jeg bryr meg mer om deg enn jeg gjør om meg selv", som er definisjonen av kjærlighet.

# 18 Du er nesten redd, du elsker henne for mye, mer enn det du returnerte. Hvis du finner deg følsom og ofte bekymret for at du bryr seg mer om henne enn hun gjør, er det noe som heter frykt for avvisning.

Sannheten er at hvis du ikke har noe, har du ingenting å tape. Kjærlighet får deg til å føle at du har alt å tape. Derfor er frykten du føler.

# 19 Du får en følelse i magen din, selv om du har vært sammen i lang tid. Hvis du fortsatt har den følelsen av lyst og sommerfugler lenge etter at lystfasen er over, svarer svaret på, jeg elsker henne, er ja. Kjærlighet kan bytte fra en slags til en annen, men hvis du virkelig er "forelsket", går du frem og tilbake. Du befinner deg fortsatt å tenke at hun er fantastisk og vakker.

# 20 Hun har evnen til å gjøre alt i orden. Hvis hun tar mørke og stormfulle himmelen og gjør himmelen blå, så er det personen du burde holde fast på. Gjør hvert øyeblikk av din tid sammen fantastisk. Det er kjærlighet. [Les: 25 grunner til å elske noen og holde fast på dem for alltid]

# 21 Du liker bare å se på søvnen hennes om morgenen. Folk er ikke alltid pen når de sover. Men, hvis du ser på henne snorken og drømmer og fortsatt tror hun er spektakulær, så min venn, det er kjærlighet!

# 22 Du får deg til å se på henne når du er ute og tenk på hvor heldig du er. Hvis du befinner deg midt i en fest som ser rundt for henne bare for å få et glimt av hennes vakre ansikt, så er du sannsynligvis forelsket. Det er bare det det er.

# 23 Selv når du er ekkel og mener du ikke kan forestille deg livet ditt uten henne. Selv som hun er en tispe, skriker på deg, eller er rett og slett stygg, vil du ta henne i armene dine. Kjærlighet lar deg glosse over ikke så vakkert.

# 24 Tanken om å miste henne gjør at tankene dine blir numme. Hvis du ikke engang kan forstå hva det ville føle å miste henne, så er du forelsket. [Les: 15 egenskaper som satte uselvisk kjærlighet bortsett fra egoistisk kjærlighet]

# 25 WWSD. I stedet for å tenke "Hva ville Jesus gjøre" tror du "Hva ville hun gjøre" fordi du respekterer hennes mening så mye.

Det er ikke et magisk tegn som skriker "Jeg elsker denne kvinnen" når du daterer en jente. Noen ganger har du stjerner i øynene dine fra farten. Du vet at hun er drømmenes kvinne. Å være kvinnen av dine drømmer, er imidlertid forskjellig fra kjærlighet. Hvis du vil vite, elsker jeg henne, dette er noen ganske gode symptomer som du burde oppleve.

Til slutt, en mann som er forelsket i en kvinne, kan ikke gjøre uten henne selv om han insisterer han kan. Hvis en jente tammer med ditt utamme hjerte, så spiller det ingen rolle hva du vil merke det. Hold deg til henne til du ikke kan holde lenger.

[Les: 12 sanneste tegn på sann kjærlighet i ethvert forhold]

Elsker jeg henne? Vel, kjærlighet er en flyktig og mirakuløs ting. Forhåpentligvis kommer det bare en gang i livet og forblir for livet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar