Liker jeg ham? 13 spørsmål som gir deg det virkelige svaret

Hvis du har øynene satt på en ny mann, men du er ikke helt sikker på hvordan du vil svare "liker jeg ham?" Disse 13 tingene kan hjelpe deg med å bestemme.

Noen ganger spiller våre sinn grusomme triks på kroppene våre. Vi tilbringer en hel måned fawning over noen og knuse på dem veldig hardt. Bare for å våkne en dag og innse at du aldri likte dem i det hele tatt. Så vi har satt sammen spørsmål for å hjelpe deg med å bestemme - liker jeg ham eller ikke?

Det kan være veldig vanskelig å fortelle om du faktisk liker noen når deres nærvær gjør at hjertet ditt hopper over et slag. Det kan virke som det først, men det kan være vanskelig å innse dine sanne følelser for dem, eller hvis det bare er en latterlig forelskelse som du vil våkne opp og glemme om en dag.

Å likne noen mot å finne dem attraktive

Det er mange som ikke klarer å fortelle forskjellen når vi virkelig liker noen, eller når vi bare tror de er virkelig flotte. Noen kan si at det alltid starter med utseende til du blir bedre kjent med dem.

Selv om dette kan være sant, gjør forvirringen oss til et forhold til noen vi egentlig ikke bryr oss om, men bare å finne søte. Når du virkelig liker noen, betaler du faktisk ikke mye oppmerksomhet til hvordan de ser ut. Til deg er deres personlighet attraktiv.

Ting du bør vurdere når du begynner å tenke, liker jeg ham?

Hvis du har sladret om denne fyren til vennene dine og spurte dem, "Liker jeg ham?" Så er du allerede i litt trøbbel med denne fyren. Hvis du er forvirret, er det sjansene for at det er visse ting som står i veien.

Hvis du virkelig vil finne ut om du virkelig liker denne personen eller ikke, bør du vurdere noen ting først. Disse 13 tingene hjelper deg med å oppdage om du virkelig liker denne fyren eller ikke.

# 1 Tenk på hvorfor du er forvirret om det. Det faktum at du stiller spørsmål om dine følelser for denne personen, er nok grunn til å ha reservasjoner. Normalt, hvis du liker noen, er du virkelig som dem, og det er det.

Hvis du diskuterer hvorvidt du har følelser for ham, tenk på hvorfor det er. Har du nettopp begynt å like ham, og følelsene er ikke så sterke? Er du usikker på at du ikke kjenner ham så godt? Å finne ut sannheten bak ditt eget spørreskjema hjelper deg å finne ut om dine følelser er virkelige. [Les: Fra forelskelse til følgesvenn: De 12 faser av intimitet]

# 2 Lag en liste over alt du liker om ham. Dette er en flott øvelse når du bestemmer noe egentlig. Ved å få liker på papir kan du finne ut de kvaliteter du liker mest om ham. Hvis det er alle ting som gjelder hans utseende, er det trygt å anta at du bare er fysisk tiltrukket av ham.

# 3 Har du fått vite ham i det hele tatt? Har du noen gang satt deg ned og kjent med ham i det hele tatt? Kjenner du hans liker, misliker, moral, og til og med noen av hans mål? Hvis ikke, så har du ikke engang grunn til å smake ham.

Hvis du ikke vet noe om ham, så kan følelsene dine bare være basert på hvordan han ser ut og hvilken påvirkning hans utseende har på deg. Dette betyr at du egentlig ikke engang har sanne følelser for ham. [Les: Vinn deres hjerte: Alt det du skal snakke om med din forelskelse]

# 4 Hvor lenge har dette kanskje blitt forelsket? Det er en forskjell mellom en forelskelse som har vart en uke og en forelskelse som varte i noen måneder. Hvis du har knust på ham i svært lang tid, har du sannsynligvis virkelige følelser for ham. Hvis ikke, gi det litt tid og se om følelsene passerer.

# 5 Komplimenterer han deg? Dette er noe ikke mange mennesker tenker på. Hvis du tror du liker noen, men du er usikker, og de komplimenterer deg ofte, kan du bare like det faktum de komplimenterer deg, og ingenting annet om ham. [Les: Liker han meg? 18 tegn for å dekode sitt kroppsspråk]

# 6 Er dine venner presset deg til å like ham? Sannheten er at vennene dine påvirker dine "følelser" på mange måter. Det betyr at de manipulerer deg - ikke med vilje til å tenke deg som noen fordi de tror du vil bli bra sammen.

Hvis vennene dine oppfordrer deg til å gå for det selv om du ikke er sikker, vær forsiktig så du ikke liker ham basert bare på vennene dine, og tenk det er en god ide.

# 7 Er hans venner fortelle deg at han liker deg? Du kan også bli påvirket av noen av vennene dine og ikke engang kjenne det. Den morsomme tingen om hjernen vår er vi alltid som folk som synes å like oss.

Når det blir sagt, hvis vennene dine nærmer seg deg og forteller deg at han er forelsket i deg, så kan tankene dine få ideen om at du liker ham, bare fordi han liker deg.

# 8 Er du helt over noen tidligere kjærester du har hatt? Dette er et tøft spørsmål å svare på fordi mange av oss tror vi er over noen når vi egentlig ikke er i det hele tatt.

Hvis det har vært lang tid siden du har vært med noen, så er du sannsynligvis bra. Men hvis du gikk gjennom en tøff oppbrudd, kan du bli sittende fast på din eks, mens du prøver å like denne fyren. Det knuser med tankene dine. [Les: Slik starter du dating igjen: 9 trinn for å komme tilbake i spillet]

# 9 Har du noen gang snakket med ham? Du vil bli overrasket over hvor mange mennesker er overbevist om at de virkelig er i en fyr og liker ham mye som aldri engang har snakket med ham.Hvis du aldri har snakket med ham, så liker du egentlig ikke ham.

# 10 Hvordan handler du rundt ham? Når han er rundt, kan du bare være deg selv eller oppfører du deg som en helt annen person? Hvis du tvinger deg til å opptre som noen du tror han vil like, så er du kanskje ikke interessert i ham. Når du må være noen andre, lar du ikke ditt sanne selv føle for ham.

# 11 Kan du bilde deg selv med ham? Har du noen gang virkelig avbildet et forhold til ham? Kan du se deg selv i et ekte forhold, går gjennom alle oppturer og nedturer med ham?

Hvis du bare ikke kan se hvordan et forhold fungerer med ham, så kan du ikke like ham. Når du har følelser for noen, viser du vanligvis et scenario som fører deg til et forhold. [Les: Elsker jeg ham? 17 signaler du ser en ekte fremtid med denne fyren]

# 12 Har du noen gang prøvd å gjøre et trekk? Har du noen gang prøvd å snakke med ham eller gjøre et trekk ved å spørre ham på en dato eller noe sånt? Hvis ikke, så kan du bare like ideen om å like ham.

Når du virkelig liker noen, er du vanligvis ganske ivrig etter å starte ting med dem og prøve en date for å være med dem. Hvis du ikke engang er drevet til å gjøre dette, kan du kanskje ikke like dem i det hele tatt. [Les: Hva skal du snakke med en fyr når du vil gjøre det første trekket]

# 13 Uten noen andre som påvirker din beslutning, vil du være med ham? Uten å tenke på vennene dine eller hans venner eller noen andre, vil du være med ham? I en perfekt verden uten utenpåvirkninger, vil du ønske å tilbringe fritiden og kanskje livet ditt med denne personen? Ditt svar til dette forteller deg alt du trenger å vite om du virkelig liker ham eller ikke.

[Les: Har han en forelskelse på meg? 20 tegn han bare ikke kan skjule]

Noen ganger kan det være veldig vanskelig å bestemme om du virkelig liker noen. Heldigvis har du disse 13 tingene for å hjelpe deg med å oppdage dine sanne følelser.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar