Gjør gutter liker å kose? 15 Sannheter du aldri før visste

Damer liker å kose med sine elskere, men gjør folk like nær kontakt så mye som vi gjør? Disse svarene på at gutta liker å kose kan overraske deg.

Jeg vet ikke om kjæresten din, men jeg innrømmer nesten aldri at han elsker å knuse. Uansett hva en fyr sier når du spør, gutter liker å kose, de liker alle å kose når det er med noen de bryr seg om og vil være rundt.

De kan virke så tøffe og manlige som de vil, men på slutten av dagen elsker de ingenting mer enn for deg å krølle opp i armene og hvile hodet på skulderen. I motsetning til hva stereotyper vil ha deg til å tro, liker folk å kose.

Fordelene med å knuse

Det er faktisk massevis av fordeler du får fra kose som mange mennesker ikke skjønner. Men bare fordi du ikke vet om dem, betyr det ikke at du ikke har opplevd fordelene før.

Cuddling slapper av deg, fordyper båndet du har med din signifikante andre, og til og med reduserer stress og blodtrykk. Snakk om noen gode grunner til å ringe inn syk og tilbringe dagen med deg på din favoritt person på jorden. [Les: Hvordan skje riktig - 11 tips for å gjøre skje mer intimt]

Sannheten du aldri visste om hvorfor gutta liker å kose

Vi har etablert det faktum at gutta liker å kose med noen de virkelig liker. Men hvorfor er det egentlig de koser seg? Det kan ikke være moro for dem siden de legger opp med våre tunge kropper mot deres og munnfullt hår, ikke sant?

Så hvorfor liker gutta å kose på tross for de delene som blir ubehagelige? Vi har bedt kjærester og venner vidt og bredt for å hjelpe oss med dette mysteriet. Og det er de tingene vi lærte om hvorfor gutta liker å kose.

# 1 Det tillater dem å være sårbare. Gutter liker å virke som et solid stykke mann som håndterer alt livet kaster på dem. Men sannheten er at de opplever like mye usikkerhet som du gjør. Cuddling med deg lar dem være i en sårbar tilstand uten å bli dømt av deg eller samfunnet. De liker den følelsen av fred de har under en god koseopplevelse. [Les: Bruk ditt hjerte på ermet: 12 grunner til å være åpen]

# 2 De liker å gjøre deg trygg. De fleste menn føler en kraftig instinktuell plikt for å få deg til å føle seg trygg og beskytte deg. Dette er i deres DNA. Selv om det ikke er de samme farene i verden i dag, gir kramming dem følelsen av å beskytte deg og holde deg trygg i alle fall.

# 3 Det får dem til å føle seg viktig. Gutter liker å kose fordi det får dem til å føle seg viktig. De vet at de er de eneste menneskene som gir deg den komforten du føler fra å knuse. Og dette, for dem, er en ekstremt viktig rolle i livet ditt.

# 4 De liker den nære kontakten. Gutter liker å være nær og berøre deg like mye som du gjør. Det er faktisk en vitenskapelig grunn til dette også. Cuddling slipper ut et kjemikalie som kalles oxytocin * det følsomme hormonet * gjør dem lykkelige. Derfor hjelper den tette kontakten og knusingen dem til å føle seg mye lykkeligere. [Les: Hvordan kose med en fyr: Snuggle hemmeligheter du må vite]

# 5 Menn sover enda bedre når de koser! Du tror kanskje at det er jentene som ender sovende bedre somna i armene til den personen de elsker, men det er faktisk det motsatte. Studier viser at menn sover lengre og dypere når de kuter med en elsket.

# 6 Det er ikke noe press involvert i å knuse. Gutter liker å kose fordi det ikke er noe press involvert. De kan ikke gjøre det galt, de kan ikke være dårlige på det, og det er ingen å dømme sine kosninger som det kan være i noe annet aspekt i dating deg.

# 7 De liker nivået av intimitet det tilbyr uten sex. Ikke alle gutta er i deg, slik at de kan få deg i sengen. Mange gutter liker å kose fordi de kan være intime med sine kjærester på en måte som ikke involverer sex. De liker nærhet de får uten å måtte ta hverandres klær av. [Les: 12 enkle måter å holde intimitet i live i et forhold]

# 8 De liker komforten. Cuddling er behagelig. Og som mennesker, krever vi fysisk kontakt med andre av vår type. Cuddling slapper av karer. De finner det veldig behagelig å være sammenflettet med deg på sofaen og se på favorittspillet deres.

# 9 De føler seg manlig. Ikke mye får en mann til å føle seg bedre enn å støtte kvinnens vekt som hun ligger på toppen av dem - annet enn at hun er naken, antar jeg. Poenget er at ved å kose med sine signifikante andre, føler de at de virkelig omfavner en manns plikt.

# 10 De liker at det gjør deg glad. Ikke alle gutta liker de fysiske aspektene ved å kose, siden det kan være ubehagelig til tider. Men de gjør som det faktum det gjør deg glad. Og siden de bryr seg om deg og er med deg romantisk, er det deres mål på slutten av dagen. Så gutta liker å kose fordi du liker å kose. [Les: 15 hva-hvis spørsmål for å spørre kjæresten din til å vokse nærmere]

Grunner han kanskje ikke liker å kose

Hvis du ikke tror at disse grunnene gjelder for fyren du ser for øyeblikket, er det mange grunner til at gutta ikke liker å kose.

# 1 Han egentlig ikke liker deg så mye. Min nåværende kjæreste - som jeg var veldig gode venner med i årevis - likte aldri å knuse. Han har aldri datert noen jenter som han bryr seg mye om.Når det er sagt, elsker han å kose nå og trekker meg ofte til meg og gjør meg til å kose meg.

Hvis en fyr ikke liker å kose, kan det ha å gjøre med hans følelser for deg og ikke selve kokkelen selv. [Les: 12 science-backed ledetråder å vite om en fyr liker deg sikkert]

# 2 Han er for varm. Jeg hater faktisk å kose når jeg er varm også. Cuddling varmes allerede opp ved å kombinere kroppsvarme, men når han allerede er veldig varm, vil han ikke ha din 98,6-graders kropp over ham. Dette kan være midlertidig, og han vil kanskje kose når han er avkjølt litt.

# 3 Hans lemmer faller i søvn. Dette er den største grunnen til at kjæresten min vanligvis vil stoppe å knuse. Jenter har den luksusen som vanligvis kommer til å ligge på toppen av kjæresten sin fordi de er mindre. Men dette betyr også at en manns lemmer bærer tyngden og kommer til å sovne. En ubehagelig følelse for alle.

# 4 Han vokter seg på grunn av noe som skjedde. Noen gutter har alvorlige intimitetsproblemer på grunn av et tidligere forhold eller en traumatisk livserfaring. Dette fører dem til å nekte å kose fordi de synes det er for mye for dem, eller de holder deg i armlengden fordi de er redde for å bli skadet igjen. [Les: 13 rare, unike måter å bygge intimitet med partneren din på]

# 5 Han er bare ikke en fan av nær kontakt. Noen gutter, faktisk folk generelt, har problemer med å være i så nær kontakt med folk de berører. Noen liker egentlig ikke å være pakket rundt noen andre. Det er ingenting galt med dem. Det er bare en personlig preferanse som endrer seg med tiden, men ofte vil det ikke.

[Les: Hvordan å kose: Cuddling stillinger til å være en kjærlig kelner]

Det store, store mysteriet med spørsmålet "liker folk å kose?" Er endelig blitt besvart. Og årsakene til at du liker det kan være noe som overrasker deg mer enn du trodde.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar